סתם לשפוך מהלב

Rinattt

New member
זה לא שהוא לא בסדר

את לא בסדר - הרגלת אותו ככה שנתיים... מה ציפית? קודם כל רצית להוכיח לו, כאילו מה??? את צריכה להוכיח דברים אך ורק לעצמך! כבר ביטלת את עצמך בשבילו. ואדם שמבטל אותך [והוא ביטל אותך מלכתחילה] את משאירה אותו ולא נפרדת\מעמידה אותו על מקומו איך את מצפה שימשיך להתנהג אלייך? ביום שתאהבי את עצמך - לא תחשבי עליו יותר... אהבה אהבה... אבל לא בכל מחיר.

וואלה? על מי את כועסת בדיוק?

אגב, את הקטע של החצי חצי לא ממש הבנתי? מה לא בסדר בזה? והילדים שלו בעיתיים??? YYY מעניין מה חושב על שלך... עוד אגב, נראה לי שאת תחזרי אליו כמו גדולה...

יך שתמיד אומרת "שום דבר לא מקרי"...

אמרו ואחזק יש לנו תמיד נטיה לבחור משהו כי יש שם משהו שמאתגר את ההמינוסים שבנו כלומר ברגע שהגבר הזה נכנס לחייך אמרת שהיית מאוד רגישה, חסרת ביטחון, ולבד היית בקרקעית בתקופה שהאדמה נתשה אותך והיית זקוקה לתמיכה ואחיזה בדבר מה הגבר ניצל את חולשתך שחק בריגשותייך מאמינה נתן לך מעט לטיפה וגם הכניס לך סטירה (לא פיזית) הוא נגע באמונות שלך שאת לא שווה ומאחר והיה לך הרצון והסיפוק באותן לטיפות הסטירות גרמו לך צורך להוכיחה עצמית הוא נתן לך אתגר לקום ולהתחזק למענו גם האנשים ה"רעים" מצליחים לאתגר אותנו אמה מה מאחר ואת טרם סבלת מספיק וסלחי לי לא שמאחלת לך יותר אבל זו כברת הדרך שגורמת לנו להכיר וללמוד את עצמנו אני שמחה בדבר אחד עבורך ואומר לך את נמצאת בשלב מתקדם של האירוע שלך ולהכרה בבעייתך (מגרעתך=חולשתך) והעובדה שאת כאן שואלת את השאלות עסוקה בלהבין אותך ומדוע את לא שולטת בחייך אנו כאן יכולים רק לשפוך אור מלבטים בחיפוש בהירהורים אך רק את ואיתך המצאו כל התשובות, פתרונות, המודעות, והכוח לעזור וללמוד מה חסר, פגוע, צורכת נפשך שגורמת לך לפעול ולהיות במקום הלא נכון כשתכירי בהם תתחזקי ותפעלי בכיוון שיכבד ויעריך אותך ולא תתפשרי בקטנות איך עושים זאת... חישבי עליו ועל כל הרגעים שפוגעים ומושכים אותך אליו ותשאלי את השאלה למה? כל תשובה שתעלה בדקי אותה עם השאלה למה? נסי דרך השאלות להכיר את החולשות והפחדים שלך כשברקע זכרי שמגיע לך יותר יערית ...לא קראתי את השיתוף שלך אבל מבינה אותך ומתוך ההכרות איתך את אישה חמה, רגשנית, איכפתית, ידעת כאב וסבל ואנשים כמוך מיד מזדהים עם אחרים אנשים שנכנסים לחייך הופכים להיות חלק בלתי נפרד מעולמך כי את אישה שנותנת ההההכל או לא כלום ולכן הפרידות שלך קשות ועוד... למה? ואולי אני טועה את כל כך לא אוהבת להכאיב ולא להרחיק כי את בעולמך נפגעת מאודדד מדחיה ומאחר שאינך אוהבת שיעשו לך זאת קשה לך לפעול כך אך גם עליך חלה כברת דרך של התבוננות הכרה והשלמה לדעת להפריד, להשתחרר הם כלי עבודה לכל אחד מאיתנו יש בעולמנו שרשרת של אנשים שנכנסים ויוצאים בעולמנו רובם כדי להעניק לנו נקודות אור לעבודה עצמית בדקי איתך את הנקודות שמקשות עליך להפרד ולהשתחרר מאנשים נסי להכיר בפחדים שלך ולימדי לחזק אותם בהצלחה לכן

ערסlight

New member
התקציר

בתוך תוכך, את בעצמך לא מאמינה שמגיע לך יותר. והוא? לא שייך, לא היה הוא היה מישהו אחר באותו כיוון.

למעלה