סתם לשפוך מהלב

סיגל62

New member
סתם לשפוך מהלב

יצאתי איתו כמה שנים בתקופה מאוד קשה בחיי בדיוק נפרדתי סופית מהאקס שלי ועברתי להתתגורר אצל הורי עם 2 ילדים קטנים כל מה ששמעתי ממנו הוא כמה אני לא בסדר,כמה ההתנהלות לא נכונה וכמובן שאני עם חוסר ביטחון מוחלט החלטתי להוכיח שהוא טועה וכך התחילה ה"מערכת יחסים"שלי. כעבור שנתיים אצל הורי רכשתי דירה ועשיתי בית מאוד נחמד ומשום מה מהרגע שקניתי את הדירה הוא השתנה פתאום נעשה"רציני" התחיל לבוא אלי כל יום בשעות 9-10 בלילה ומבלה רוב הזמן על המחשב ואני הגברת צריכה לשרת אותו כאילו אני לא עובדת כמוהו ולא מטפלת בילדים גם ומנקה הוא מגיע וצריך יחס אישי בשעות האלה. שלא נדבר על חוסר הפינוק וחוסר הליטופים וחוסר היחס שקיבלתי ממנו. הכל איך שהוא רוצה.לא יודע לקנות מתנות ,סופי שבוע .רצה לסוע איתי לחו"ל חצי חצי ובמקביל רצה להשכיר איתי דירה חצי חצי הכל חצי חצי.והילדים שלו הבת שלו והבן שלו הבעייתים נמאס לי אבל למה אני עדיין חושבת עליו?אולי הפחד מהלבד?להתרגל למצב אחר? מפחדת שאני אחזור אליו.

ניקי99

New member
תשמעי..

ממש לא בא לי לפגוע בך אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש כשקראתי אותך זה..איזה פאטתת מה את צריכה מישהו שאפילו לא נותן לך חום ויחס?

מגשימה1

New member
הוא נשמע מסוג האנשים שרק לוקחים

וחושבים שגם צריך להודות להם על קיומם ולמי טיפוסים כאלה נדקים לכאלה עם יכולת נתינה גדולה , הם לא יתחברו עם אנשים כמוהם . אבל זה לא רק שהם מתחברים עם אנשים שנותנים מעצמם , כי יש אנשים שיש להם יכולת נתינה גדול ולב רחב ונדיבות , אבל הם לא ניתנים לניצול . אם מישהוא רק לוקח ממך ולא מעריך אותך , לא מפרגן , לא נותן מעצמו כלום , אפילו לא מעריך את הנתינה שלך . מה יוצא לך מזה? כלום ממש כלום . רק כאב לב , פגיעה בדימוי העצמי , פגיעה בביטחון העצמי וגם בזבוז זמן . נכון קשה להיות לבד זמן רב , אבל יותר טוב לך להיות לבד , להחלים לבנות את הביטחון מחדש ולהכיר בפעם הבאה בן אדם טוב יותר , הגון יותר איכותי יותר , תחשבי על זה בצורה כזאת בזמן שאת איתו את מבזבזת את הזמן על בן-אדם שלא ראוי לחיים משותפים ולפרק ב' .

שלי 9

New member
מתוך שטף הדברים שלך דבר אחד

ברור..לא נשמע שיש שם קירבה אמיתית, חברות,אינטימיות או משהו שדומה לזה.. ולגבי המשפט האחרון שלך לדעתי אם את אומרת שאת מפחדת שתחזרי אליו..אז כניראה שיש סיכוי (או אולי סיכון) גבוה שאכן תחזרי אליו..(ואני ממש לא בעמדת שיפוט אני רק מעריכה שכך יהיה)

סיגל62

New member
תגובה

הפחד שלי הוא לא שאני ארים את הטלפון כי לזה אני מספיק חזקה אלא שהוא יבוא וזה יהיה לי קשה הוא ינסה לשכנע אותי שהוא האדם בשבילי ובשביל ילדי שבעצם תחלס הוא לא נוקף אצבע ולא מקדיש להם כלום מראה עיניים קשה איך לעבור את זה?זאת שאלתי

d a n i e l s 5

New member
הצעה....

רגע לפני שאת מרימה אליו טל' ומבקשת ממנו לחזור...... תקראי את מה שכתבת כאן :) זה יעזור לך לא לחזור לשם . בהצלחה.

שלי 9

New member
אם את שואלת אותי בשביל שמה

שאת מתארת יקרה היא צריכה להיות בפאזה כזו שבה ההיגיון דומיננטי והוא שמוביל את המהלכים..איך שקראתי אותה כאן היא בשלב שהרגש (חסכים,צרכים לא מודעים) מוביל ומביס בגדול את ההגיון .. ניהול נכון של הרגשות והמעשים שלנו מצריך את השילוב הכ"כ קשה להשגה לעיתים בין שני האלמנטים החמקמקים שציינתי למעלה..

d a n i e l s 5

New member
וזה מתקשר לי ישירות...

לשירשור שפתחה יערית (הרגש)....או שבוע לפני אקסייטרית....(הגעגוע) הרעיון הוא לדעת ולהבין מה מניע את אותו הרגש/הגעגוע...... להבין אותו .....ואז .....להפעיל את ההגיון . את צודקת.......זה לא פשוט ... אין כמו רשימת מכולת ....של למה כן , למה לא ...ותלייה על המקרר :))))) זה עובד .

יערית

New member
רגע דניאל

השירשור שלי בבסיס דיבר על דבר אחד: הקושי בלחתוך-לא יודעת לחתוך! גם אם לפניי עומדת רשימת מכולת של כל המינוסים וכל העובדות מדוע הקשר הזה לא יצלח, יש לי קושי בלהוציא אנשים מחיי ,כשהם נכנסים לחיי ואני לחייהם , אני עוטפת חובקת ושם בכל מובן המילה, כשדברים נגדעים בהסכמה/אי הסכמה/ הדדיות/או לא בהדדיות, אני מרגישה שזה לא אנושי לנתק קשר לגמריי, יודעת שזה הכרחי בכדי להמשיך הלאה, אבל משהו בהיתנתקות, באי ידיעה, או קיי הנה המילה- בחוסר" שליטה"- מה קורה בחייו של אדם שהיה בחיי איקס זמן, גורם לי לעצב רב.

d a n i e l s 5

New member
רגע יערית.....

העליתי את נושא השרשור שלך כי הוא מבחינתי סבב סביב הרגש ....והניתוק ממנו . וכמו שכתבתי שם לא תמיד אנחנו יודעים מהו אותו רגש ומהיכן הוא נובע ...ולכן קשה לנו לנתק או להתנתק. כתבה כאן הבחורה למעלה...האם אני פוחדת להיות לבד, האם זה הרגל ועוד כאלה (לא ממש זוכרת) . זה מה שקישר אותי לשרשור שלך בנושא הרגש ולשרשור ההוא בנושא הגעגוע .....ולוא דווקא הסיפור האישי שלך :) ואגב...אני מתעקשת לטעון שברגע שאנחנו יודעים מהו מקור הרגש הזה (אם בכלל) יותר קל לנו להתנתק ממנו או לנתק אותו. וכתבת את זה יפה ומאוד ברור בסיפא שלך כאן , ברגע ששמת את האצבע .....הדרך ליישם את ה-ה-ח-ל-ט-ה ע"פ ההגיון עם קור רוח פתוחה בפנייך. מקווה שהתחיל לך השבוע עם חיוך :)

יערית

New member
שורה תחתונה נעביבשק

מחוייך ביותר אם תקוות להצלחה יתרה בתחום המקצועי
אתמול ראיתי חצי סרט (כן כן זה יכול לקרות רק לי) ובו היה משפט שבעבר מישהו כתב אותו בחתימה שלו ןאני מאמצת בתקופה הזו, מבט אחד לאחור וכבר מחייכת, עד כה מפגרת אופטימית שחיה על כל סקאלת הרגשות האפשריים, יש יותר טוב מזה?:) " החיים הם לא מספר הנשימות שאנו נושמים, אלא מספר הרגעים שעוצרים לנו את הנשימה " ההבהרה מתקבלת פה אחד הפיצול שלי ואני:))

n o g a1

New member
כתבת...

את הסיבות לא להיות איתו . כתבת שאת פוחדת לחזור אליו. אולי תנסי לבדוק עם עצמך , מה כן יש בו שמושך אותך להשאר איתו? אם לא תמצאי כלום , אזי יש לך את התשובה... אם למרות שאין בו כלום שעושה לך טוב את רוצה אותו בחייך , תבדקי עם עצמך למה מגיע לך אדם שלא מביא שום דבר טוב לחייך. זה נשמע לי כמו לופ של הרס עצמי...

וואללה נוגה

יש משהו במה שכתבת ואולי זו הדרך לנהוג...(במיקרים קצת פחות קיצוניים) פה הייתי אומר ...תזרקי!!!!!

קטי30

New member
בכדי לא לחזור לשם דרושה השלמה

והבנה ברורה וצלולה שהמקום הספציפי הזה לא טוב לך (בלשון עדינה מאוד) מגיע לך הרבה יותר טוב
עשי כל מה שדרוש בכדי להבין ולהפנים את זה לעצמך. תעשי הפוך על הפוך תסתכלי על הדברים הטובים שיצאו לך מהתקופה הזאת ובכך תוכלי להמשיך הלאה.... תראי מה הוא הצליח לגרום לך להתעצם להגיע אל המנוחה והנחלה שלך ש ח ר ר י כי הגיע הזמן לפרוס כנפיים ולעוף אל מקום אחר אל מקום טוב יותר

יערית

New member
דווקא הפעם אחרוג ממנהגי

ואתייחס דווקא לפתיח ולא לשורה התחתונה כפי שבד"כ עושה.הפתיח שלך בדיוק מסביר שההתחברות בינכם והסיבות לקשר לא היו נכונות מלחתחילה(לדעתי), דווקא כשהיית חלשה הוא החליש יותר ואת מה הגדלת לעשות? להוכיח לו שאת יותר חזקה משנדמה לו, שאת תצליחי בכוחות עצמך....לכשעצמו הנסיבות טיבעיות לחלוטין, אבל עם מבט לעתיד, קשר טוב לא יצא מכך, נקודת הפתיחה לא היה הרמונית מעשירה ומלאה חוזק וביטחון ואהבה אהבה אהבה:))). לגבי החצי חצי, אלו החלטות של שניים שנכנסים למטריצת הזוגיות, כל זוג עושה ופועל כפי שמוצא לנכון, אל לנו להחליט מה נכון עבורכם, קבלה..כ"כ חסרה לי המילה הזו בין השורות, מי אמר שילדים של אחר זה פשוט? אבל -זה הכרחי, אותי אישית זה ממלא, לי אישית זה סוגר את הפאזל, בלי הילדים זה חסר משמעות, נכון שלא פשוט לחבר ילדים שונים ולצפות שיסתדרו בינהם בגלל שהוריהם התחברו, אבל כשיש חיבור נכון אמיתי וטוב, גם קשיים מהסוג הזה ניתן לעבור בעדינות ובאהבה רבה. רציתי להיות ורדה ג'קונט ולומר לך "תעיפי אותו " בלה בלה בלה...אבל אני אהיה עדינה איתך, הזוגיות הזו בדיוק מובילה אותך לחוסר הביטחון ההתחלתי שהיה לך מהרגע שהתגרשת. בהצלחה לך

nofet

New member
תזרקי אותו../images/Emo8.gif

תפני את הדרך לאחר אם הוא יהיה שם,לא תהיה לך מציאות אחרת. חבל על כל רגע......

למעלה