סתם לפרק תסכול ....

smileyy

New member
סתם לפרק תסכול ....

לא בא לי לדבר על זה עם אף אחד אז גם אם אף אחד לא יקרא את זה לפחות הוצאתי את זה אכשהו חח טוב העניין הוא שיש ילדה בכיתה שלי שהיא בי כאילו לא מוצהרת באיזה שהיא צורה אבל אין לה בעיה להגיד שהייתה לה חברה(טוב זה נקרא מוצהרת לא ?) והיא ממש חמודה ובזמן האחרון התקרבנו אנחנו לא חברות טובות כאלה אבל אתם יודעים אלה שאתה איתם בביצפר הבעיה שיש לה חבר..:( זה לא אומר שאם לא היה לה אז היה לי אומץ לעשות עם זה משו אבל היא עדין היא תקועה לי בראש בגדר של כל כך הלוואי שיקרה משו ..לא הייתה לי עד עכשיו חברה ואני רוצה אפילו רק להרגיש את האוקיי הזה של אני בי שזה לא סתם נראלי ...

sutul

New member
חיבוק גדול

תמיד את יכולה לקוות שזה לא יצליח בינייהם או שאת יכולה להיות האדם הגדול יותר ולקוות שזה כן יצליח בינייהם ושאת תמצאי אהבה חדשה (פנויה) בזמן המתאים

smileyy

New member
תודה:)

היא מספרת לי על חבר שלה דיי הרבה וברור אני מקווה שיצליח בינהם כי היא באמת אוהבת אותו אבל תמיד חמד לחשוב מה היה קרוה אם לא חח הקטע שאני מפחדת להתאהב בה

sutul

New member
אם היה לי שקל על כל ידידה

שהייתי מתאהב בה הייתי יכול לחסוך מספיק בשביל חצי מנה פלאפל זה לא הרבה אבל זה עדיין כואב אין מה לעשות.. אם היא חשובה לך כחברה טובה אז תישארי איתה.. תחושות ההתאהבות בה ידאחו להן לאט לאט זה יכאב הרבה הרבה אבל זה עדיף מאשר לאבד אותה המון המון חיבוקים

../images/Emo4.gif

אני ממש מבינה אותך.. הלוואי שהיה לי משהו מועיל להגיד, חח. אבל זה מהדברים האלה שלא תמיד יש הרבה מה לעשות... רק אל תעשי לעצמך רע מדי עם זה.. חבל לחכות למישהו שלא יבוא. תשארי פתוחה לאנשים אחרים וכאלה

למעלה