סתם לידיעתכם

פסיכומ

New member
לפי מה אתה קובע את זה?

שוב אני שומעת(או יותר נכון קוראת)על הנטייה לשייך את קהל היעד של ה-700 ומעלה לגאונים.תתנערו מזה.זה ממש שטויות!

גג23

New member
סתם לידיעתכם

אם אני יקבל עוד שבוע בפסיכומטרי פחות מ-700 אני מתאבד. למה אתם שואלים? כי מגיע לי 700 ומעלה, פשוט מגיע לי!!! זה פשוט לא יאומן, עשיתי היום את מבחן 8H של האוגדן: היה לי 2 טעויות בסך הכל בכמותי(טעות לפרק), 6 במילולי (3 טעויות לפרק), ובאנגלית היה לי משהו כמו 4 טעויות לפרק ובסוף הציון יוצא רק 715 בערך , במקום שזה יהיה משהו כמו 790. אין סיכוי שבפסיכומטרי יהיה לי טעות לפרק בכמותי ו3 לפרק במילולי. הקיצר, אני שונא את המרכז הארצי!! שונא את הפסיכומטרי!! שונא את קידום!! ואני חוזר ואומר: יהיה פחות מ700=התאבדות (על אחריותכם)

Minerva

New member
חס ושלום! ../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif

אין צורך להתאבד, מצבך נראה מצויין, אבל גם אם זה לא ילך כה מצויין בבחינה... תמיד אפשר לנסות שוב!

פסיכומ

New member
רק שתדע לך,אם זה מעודד

אני בפסיכומטרי הראשון קיבלתי 690,בשני 718 ועכשיו אני עושה עוד אחד כדי לקבל 734.לא התאבדתי!אמנם התבאסתי קצת,אך שינסתי מותניים,ויצאתי לדרך למבחן הבא.זה לא סוף העולם.אם הפסיכומטרי זה מה שמשפיע על החיים שלך-זה בעייה,מכיוון שהפסיכומטרי הזה לא מעיד כ"כ על הבנ"א,ולא על האינטלגנצי(אולי יש מספר דברים שהפסיכומטרי כן מודד-לדוג' לאנשים שלא למדו כלל וקיבלו 780 כן הייתי קוראת להם גאונים.אבל אין הרבה אנשים כאלה.רוב הניגשים כיום לפסיכומטרי כן לומדים.ואתה לא מתביש להודות בכך שגם אתה לומד).ממה אתה מפחד לקבל פחות מ700:מלחץ חברתי?מעצמך?אתה צריך לשאול את עצמך איזה ציון אתה צריך בשביל להתקבל למה שאתה רוצה וזהו.אתה לא צריך יותר מזה.אני מכירה הרבה אנשים ברפואה שנגשו ל-3 מבחני פסיכומטורי בכדי להתקבל.לדוג' יש אחת שבפסיכומטרי השני שלה היא קיבלה 667 ובשלישי:776!האם הציון הזה אומר שהיא גאון?לא בהכרח.היא לקחה 3 קורסים והשקיעה הרבה.כי היה חשוב לה להתקבל לרפואה.החוכמה נמדדת בהרבה דברים אחרים.הפסיכומטרי הוא לא מדד לכך.אני מכירה מישהי שלמדה איתי בתיכון שהייתה מקבלת 100 כמעט בכל מבחן(גם בכימיה,וגם במתי' 5 יח').בפסיכומטרי היא קיבלה רק 580.האם זה אומר שהיא טפשה?ממש ממש לא!בקיצור-תתנער מהשטויות האלה שהחברה מכתיבה,שאם קיבלת יותר מ700 אתה גאון.זה שטויות.תשמח בציון שאתה צריך,וזהו. בהצלחה!!!

average1

New member
סתם לידיעתך

אם אני מקבל מעל 700 אני פוצח במחול ברחבי העיר (הייתי אומר בלבוש חלקי, אבל לא.)

למעלה