סתם להתיעץ

rosh1234

New member
סתם להתיעץ

בס"ד אני בת 27 מאז שאני זוכרת את עצמי אני מפחדת מלעשות עוד צעד קדימה ,נשואה עם תינוק מתוק סיימתי ללמוד בתחום הוראה ועבדתי בכל מיני מקומות שקשורים בילדים ועכשיו אני צריכה ללכת שוב לראיונות עבודה וקצת מפחדת להכשל שוב בעבודה עם ילדים לא תמיד כל הילדים היו מרוצים , לעזוב את בני הקטן ובכלל מפחדת שוב מעבודה חדשה עם אנשים ודרישות חדשות..ולא יודעת מה לעשות ?! להשאר עם בני או לתת לו לגדול קצת אצל משפחתי בזמן אני עובדת ואם לצאת לעבודאיך להתמודד עם כשלונות עם פחד מדברים שקורים בעבודה????? היו לי המון אכזבות מהמקומות שבהם עבדתי כי לעיתים השקעתי את הנשמה ויותר ואנשים שלא ידעו את כל מה שאני עושה לא ידעו להעריך וזה כאב וכואב עד היום ומשפיע עלי באם להמשיך לגדל את בני המתוק בין שנה וקצ תאו לצאת לעבוד כמה שעות ביום

לדעתי-

למען עצמך והתפתחותך- חשוב שתצאי ותעבדי את הכמה שעות האלה בחוץ, כי כשתהיי בבית עם התינוק, עם זה שבטוחה שהוא חמוד ומדהים, בשלב מסוים מתחרפנים כי הוא הופך להיות כל עולמך וכל חייך וזה לא מצב טוב. אז נכון אין הערכה רבה בעבודה ומי אם לא אני שזכיתי להרבה תגובות שליליות כשהגדלתי ראש וקיבלתי אפס הערכה תדע ותבין אותך, אבל חשוב לדעתי שתלכי לעבוד- בכל מקרה, את מתישהו תצטרכי להתמודד מול הפחד להיכשל, עדיף מוקדם מאשר מאוחר.

פשוש30

New member
אל תתני לפחדים להשתלט עלייך

היי , אני בעד להתמודד - להוכיח לעצמך שאת יכולה. מעבר לזאת , לצאת לעבוד = להתפתח מבחינה אישית וכלכלית . גם אני התחלתי עבודה חדשה לא מזמן - אני רווקה - וזה מפחיד . את צריכה להוכיח את עצמך שוב לאחרים , ולפעמים גם לעצמך, את צריכה ללמוד ולהשקיע זמן ומחשבה , זה לא פשוט אבל לדעתי עדיף על לשבת בבית . אם את משקיעה את הנשמה בעבודה - תשקיעי פחות את הנשמה, עדיין יעריכו אותך. צאי ונסי בהצלחה

rosh1234

New member
אז ככה

יש לי ראיון עבודה ממש בקרוב ואין לי כוח ללכת כי אני חושבת על הבן שלי שהייתי איתו חודשים ואם אני אתקבל אז איך אשקיע בו ואני גם לא יודעת אם אהיה טובה ובטח יתנו לי כיתות גבוהות שבהם אני מקבלת פיק ברכים מרוב פחד בקיצור לא יודעת מה לעשות..איפה הבעל בסיפור ??? הוא פה הוא בסדר אבל לו יש חיים משלו עבודה בא משחק עם הילד מדבר איתי אבל אני כועסת מדי על כל מיני דברים ככה שאין לי מצב רוח לדבר איתו יותר מדי ...לא יודעת מה לעשות פשוט לא יודעת ללכת לראיון או להשאר עם הילד בן 13 חודשים בבית ??? מבחינה כלכלית די מסתדרים אבל אני לא יודעת אם לא אתחרט ואם כן אז מה אעשה עם הילד האם אשים אותו שוב אצל אמא שלי שתטפל בו היא קצת משגעת אותי בפינוק שלה אותו...לא יודעת פשוט לא יודעת מה לעשות אני מתגעגעת מאוד לעבודה של שנה שעברה אבל היא נסגרה..אוףף טוב לא יודעת נראה מה אעשה. לילהה טוב שרק החל מבחינתי..לא ישנה יותר מדי בלילה..אני...

למעלה