סתם כי רע לי.. בעע

נינושש

New member
סתם כי רע לי.. בעע

לא קרה שום דבר מיוחד.. החיים משעממים.. כרגיל... בעעע לא יודעת בזמן האחרון אני מרגישה רע.. אני מרגישה שחסר לי משהו בחיים.... אולי אהבה? לא נראה לי אף פעם לא הייתי צריכה אהבה אף פעם לא הפריע לי שאין לי חבר... החבר הכי רציני שלי היה שבוע וחצי אני לא אוהבת את זה אני מרגישה חנוקה כאילו יש מסביבי 20 אלף שרשראות ברזל... לפעמים אני מרגישה צורך לבכות.. לא יודעת למה.. אבל כלום לא יוצא.. אני יודעת שאומרים שמתי שבוכים הכל עובר מוצאם את הכל ומרגישים יותר .. אז גם אני רוצה לבכות.. גם אני רוצה להרגיש טוב... בא לי למרוד.. לעשות דווקא לכולם.. להוכיח משהו.. אני לא יודעת אפילו מה.... החלטתי לעשות "שביתת רעב" לא אכלתי מיום שבת... אני לא יודעת אפילו למה אני עושה את זה.. סתם כי בא לי... תאמת אני לא מצפה אפילו לתגובות.. אין הרבה מה להגיד... הייתי חייבת לכתוב לא יכלתי לשמור הכל בבטן... זה כבד לי.... ידיד שלי גילה שאני לא אוכלת וסיפר למורה שלי.. התעצבנתי עליו צעקתי לא שזה עזר אבל לא משנה שהמורה דיברה איתי איזה ילדה שמעה שהילדה הזאת היא חברה של אותו הילד התפוס.. היא סיפרה לו... לא שאני יודעת למה אבל היא סיפרה לו.. היום הוא דיבר איתי והראה דאגה כמו פעם.. אחרי שהרבה זמן לא דיברנו... היה לי כיף להרגיש שדואגים לי.. שיש מישהו בעולם שמראה את הדאגה שלו.. אמא שלי כבר לא יודעת מה לעשות איתי.. היא התייאשה בצדק.. אף אחד לא ביקש ממנה לעשות.. היא חושבת שאני רק רוצה צומי... צומת לבב.. המטרה שלי היא לא צומת לב.. אבל זה יוצר מצב כזה היא צודקת... אוףף נמאס.. טוב שישבו מה שהם רוצים את המטרה האמיתית שלי אני יודעת.. בערך... אני עכשיו כותבת והמילים זורמות.. לא יודעת מאיפה הן יוצאות מהלב אולי... אני חושבת.. חושבת על כל מה שקורה לי היום איפה אני עומדת... מצבי טוב יש לי הרבה חברות ידידים ודיי אוהבים אותי בשיכבה הכוונה שאני לא כזאת שלא סובלים אותה או שלא מדברים איתה... טוב לי בבצפר בסהך הכל כיף לי ללכת לבצפר בדרך כלל... אבל למה אני מרגישה רע.. מה קורה לי??? מה המרד הזה שנמכנס בי פתאום... אני לא יודעת.. אוף למה?! אני כותבת וכותבת אני מרגישה כאילו זה איזה יומן.. אבל המילים זורמות... אני מרגישה הקלה אני מרגישה שירדה לי אבן מהלב... יש הרגשה טובה יותר כאשר משתפים אנש' ולא שומרים הכל בלב... תודה לכל מי שקרא.. טוב זהו אני ילך להתקלח ולישון אולי אני ירגיש יותר טוב אם אני ינסה לשכוח ממה שקורה... מחר פורים שיהיה לכולם חג שמח... אני לא הולכת לבצפר.. לא בא לי.... בה בייושש אוהבת נינושש

נתי הגר

New member
אני מזדהה איתך...

גם לי לפעמים קוראים כאלה דברים שאני לא יודע איך לבטות במילים בערך כמוך .... דברים שאי אפשר להסביר דברים שאת לא יכולה לדעת למה כמה איפה ! יש מלא שאלות על זה שאין להם תשובה... אני מקווה שהכול הסתדר אצלך ....
ואממ זהו אין לי מה לכתוב... בה ביייי

spirit noa

New member
אויי מתוקה.. תיכנסי .. ../images/Emo70.gif

נינוש........
אני מבינה אוך.. גם לי יש הימים האלה.. שאין לי כוח לכלום..... שפשוט אנ'לא יודעת כבר מה אני מרגישה .. עצב כזה .. שהייתי כבר רוצה שיעבור.. לחזור לחיוכים, לשימחה, גם לי זה קורה לפעמים שאני מרגישה כאב כזה מעצבן שאני לא יודעת מאיפה הוא נובע.. בכל זאת אני מרגישה כשתקראי את ההודעה הזאת את תרגישי יותר טוף.. ואם לא אני מכריחה אותך עכשיו ברגע זה לחייך!!!!!! כי חיוכים לא עולים כסף! אזזזזזז חייכייייייי!!!!! מתה עלייך
, תרגישי טוףףףף מתוקה..
וחג פורים שמח לכולם, וגם לך לניר

sh53

New member
אולי בכל זאת הגיע הזמן לאהבה חדשה?

ולמה אני אומרת לך את זה? את בעצמך כתבת את זה: "אני מרגישה שחסר לי משהו בחיים.... אולי אהבה?" אח"כ את מתלבטת, חושבת שוב ואומרת "לא נראה לי אף פעם לא הייתי צריכה אהבה אף פעם לא הפריע לי שאין לי חבר..." - אבל אני לא מסכימה איתך, את כבר בת 15, אני בטוחה שבכיתה יש כמה בנים/בנות שהתחילו לצאת (או שיוצאים כבר המון זמן) עם הצד השני, יש פריחה של אהבה בסביבתך ואת שמה לב לזה, את רואה שלכולם זה עושה טוב ולכולם זה עושה את זה - ואת אולי גם רוצה את זה (אולי את עדיין מתלבטת, קצת פוחדת, לא יודעת אם כן או לא אבל לא החלטת בוודאות שלא). היה לך חבר במשך שבוע וחצי ש"חנק" אותך ובגלל חבר אחד ובגלל סיטואציה מסויימת (אחת) - החלטת שזה לא בשבילך. למה? לא כל מערכות היחסים אותו דבר. לא כל הבנים יתייחסו ו"יחנקו" אותך כמו אותו בן. יש כאלה שיתנו לך את החופש שבזוגיות (תהיי בזוגיות, אבל מצד שני גם תהיי לבד כשצריך). אני שמחה שבאת לבכות כאן, להוציא את זה, לבטא את התסכול שלך מהמצב - שמחה שבחרת בדרך הזאת ולא לשמור הכל בפנים "ולאכול" את עצמך. בקשר לשביתת רעב שפתחת בה - אני שמחה שהחברים "הלשינו" בענין זה. השתמשתי במילה כל כך חריפה - "הלשינו", אבל מצד שני שמתי אותה במרכאות כדי לבטא שזאת לא הלשנה כדי לפגוע באחרים, כדי לעשות דווקא או מתוך רוע לב - אלא ההיפך. הלשנה כי דאגו לך, מתוך טוב לב והמון איכפתיות כלפייך. עכשיו נעבור לשביתת הרעב שלך - אם הייתי לידך, היית רואה שאני כועסת מאוד על כך שפתחת בשביתת רעב. היום הנוער עושה דיאטות רצח והן לו מושג לאן זה יכול להגיע חס ושלום. יודעת שחס ושלום זה יכול להגיע למצב שלא תוכלי ללדת ילדים בעתיד? יודעת שזה יכול לגרום לך שלא יהיה לך וסת ותאבדי אותו לגמרי? יכול להיות שאת חושבת עכשיו בגיל 15 אני לא צריכה ילדים ועל הוסת היית מוותרת בשמחה כי אולי זה מלווה אצלך בכאבי בטן, אבל יום אחד כשתרצי ילדים ולא תהיה לך את האפשרות לבחור בין כן להביא ילדים או לא להביא ילדים, אלא יהיה לך מצב נתון בפנייך - את לא יכולה להביא ילדים כי בגיל ההתבגרות פתחת בשביתת רעב לשבוע, אח"כ בצום, אח"כ בדיאטות חריפות ובסוף הגעת למצב של אנורקסיה ותת משקל - אז כבר לא תהיה לך הבחירה בידך לבחור, זה יהיה מצב נתון מבחינתך. אל תעשי טעויות שאולי יום אחד לא תוכלי לתקן אותן. אכלי כמו שצריך. יש לך משקל עודף? עשי קצת הליכה רגלית (בהתחלה קצת כי הגוף לא רגיל לזה, ולאט לאט הגיעי למצב של 30 דקות מקסימום, לא צריך יותר, לא צריך להכניס את הגוף למלחמת ספורט). "היה לי כיף להרגיש שדואגים לי.. שיש מישהו בעולם שמראה את הדאגה שלו.." המשפט הזה אולי אומר שאת רוצה מישהו לידך, מישהו שיקשיב לך, מישהו שיתן לך קצת צ'ומי (מבחינתי המילה הזאת לא נוראה, כולנו רוצים קצת צ'ומי לפעמים, כולנו אוהבים ונהנים מזה, אין בזה שום דבר רע, אם נותנים ומקבלים צ'ומי וזה הדדי - אז מי מתלונן בכלל על זה?). מקווה שעזרתי לך

נינושש

New member
תודה לכולם...

שושי.. זה לא שהרגשתי חנוקה בגללו הוא לא מנע ממני כלום אבל בכל את לא הרגשתי חופשיה הרגתי שאני לא יכולה לעשות דברים לדבר עם ידידים כמו פעם ללכת לבוא לעשות.. כלוםם.... יצא פעם אחת שהוא ביקשש ממני לא לשבת עם איזה מישהו כי הוא היה בשיכבה שלו וכנראה הוא קצת קינאהוא משהו כזה..... אולי זה באמת מה שחסר לי אני לא לגמרי שוללת.. אבל בכל זאת לא נראה לי.. ! בקשר לשביתת רעב.... אני יודעת איפה הגבול אני דואגת לישמור על עצמי.. אני לא עושה את זה מטעמי דיאטה הוא משהו כזה כי אני לא צריכה דיאטה אני שוקלת 53 ואני חושבת שזה מצויין לגילי.. נכון?! תודה על העזרה לכוולם.... בה ביי....

נינושש

New member
לא רוצה לפתוח הודעה חדשההה!!

מה המצב אנשים??? קודם כל בוקר טוב לכולם...... וחג שמח!!! היום אני שמחה מאושרת הכל....!!!!! אני מרגישה שינוי לעומת לפני כמה ימים... אתמול שברתי את השביתת רעב בגלל ידיד שלי הוא אמר לי שאם אני לא יאכל הוא ימות.. כמובן שלא חשבתי שהוא ימות אבל אכלתי בשבילו כי הוא חשוב לי....!!! אבל היום התחלתי את השביתה מחדש!!! היינו יום שישי אצל ידיד ראינו סרט כל החברה היה סבבה סוף הדרך.... שחזרתי הביתה בשעה רבע לארבע ואותו ידיד זה שהיה פנוי את זכורים מתקשר אליי.. ואומר לי יש לי דבר אחד להגיד לךך אמרתי לו נו אני שומעת אז הוא אומר לי חכי קשה לי להגיד את זה.. בסוף הוא אמר לי שלא משנה אם כמה בנות הוא יהיה ועם כמה בנות הוא יצא הוא תמיד יחשוב עליי ויאהב אותי...!!!!! מתחילת השנה הוא היה אוהב אותי. אז החלטתי לנסות להיות איתו בקשר ... בכל זאת מי עוד יאהב אותי כמוהו.. ואין לנו מה להפסיד מלנסות.. אז יום שלישי אני ידבר איתו.. ויהיה טופפ!!!!!!! אז הדברים מתחילים להסתדר לי אני שמחה...! סתם רציתי לעדכן אותכם... אז שיהיה לכם שבוע טוב.. אוהבת נינוש... בה בייושש!!!!

spirit noa

New member
../images/Emo13.gif , שמחהההההה :)

אוי מתוקה, אני שמחה שהכל יסתדר לך. שיהיה לך הרבה בהצלחה איתו
ופורים שמח לך!!!!!

sh53

New member
../images/Emo23.gifאהבה בפתח ../images/Emo23.gif

והשמחה רבה
שיהיה לך המון המון המון המון המון
יום שלישי - את איתו. יום רביעי - את איתנו כדי שנרכל קצת על האהבה החדשה שלך בפורום

נינושש

New member
תודה תודה תודה לכולםםםם!

אני ידבר איתו מקווה שזה ילך.. ותודה לכולם על עידוד!!!!!!!!!! אני מקווה שיצא לי לראות אותו לפני אבל לא יודעת... אוהבת את כולכם בייושש!!!

את ילדה נשמה

נינוש אני חולה עליך... כי אני מכירה אותך ואת כל הבעיות שלך... אני מקווה שתתמודדי עם כל בעיה שלא תהיה לך מאמי... ותמיד תחשבי ותאמיני שמחר יהיה יותר טוב.... ותמשיכי תמיד לחייך.... סמכו עליי אני מכירה אותה.... ואת חברה נשמה שלי.... לוב יו אולללללל

למעלה