סתם כי בא לי...

HaWk34

New member
הערה והמלצות

בקשר לשיר של לאסט אמפרור תורידו תורידו, סיפור אמיתי השיר, ומתארח גם בשיר Poetic שנראה לי שעליו השיר.... בקיצור תקשיבו למילים ותבינו כמה השיר הזה יפה..... The Roots - What They Do מומלץ גם הקליפ לבעלי חוש הומור Fu-Schnickers - Breakdown Sole - 3rd Person Arrested Development - People Everyday קלאסיקה אנשים Arrested Development - Tennessee טוב נו עוד קלאסיקה Fonky Family - Mystere et Suspense Vanilla Ice - Hot Sex

Gershenman

New member
איך כזה שרשור יפה יורד למטה

ביום שהוא פורסם? לא יקום ולא יהיה!

NuckBunnies

New member
נו זה נורא פשוט

יש פה רוב של אנשים שלא איכפת מהם מהמלצות או מלשומע מוסיקה חדשה מאשר אנשים שכן. ולכן, מומלץ לכל מי שאוהב המלצות לשלוח לי מסר ולהירשם לרשימת תפוצה - שם אי אפשר לאבד המלצות בין ים הודעות אחרות. NuckBunnies גם פרסומת סמויה וגם הקפצה סמויה במכה אחת? ייתכן

tomoshe

New member
במיוחד בשבילך ניוקבאניז!

המלצה שהיא לא שחורה אלא אמביינט/צ´יל אאוט שכזה (מוסיקת עולם אלקטרונית עאלק?) קוראים לו nitin sawhney ורק היום הצלחתי לשים את טלפיי המטונפות על יצירת המופת שלו prophecy מופלא. פשוט מופלא. שמע לדוגמא את שני השירים הראשונים באלבום - sunset ו - nothing ואחר שמע את כל השאר. לא תצטער.

RunNGun

New member
אני צריך פרטים על סול סיק

מאיפה אפשר להשיג? אבישי

RiRo

New member
כבוד עוד יותר ... :

לאנשים כמו פלג תומאש רועי (וסורי למי ששכחתי) וכו´. שנותנים המלצות מגוונות ולא נשתקעים בהמלצות 2PAC אמינם וחברים (לא שיש לי בעיה עם זה אם האנשים פה אוהבים אתם סבבה להם אבל תמיד טוב לחקור אופקים חדשים) מקווה שזה ישאר ככה.. PZ

tomoshe

New member
אין שום בעייה להמליץ גם על טופאק

הכל, אבל הכל - הולך - בתנאי אחד - שיהיה טוב ושיהיה מעניין. ותודה גם לך רירו ולטיביוס על המלצות ברייק וFאנק :)

volatile

New member
טופאק דווקא סבבה מה רע?

והנה כמה המלצות טופאק טובות! Brenda´s Got a Baby - שיר משובח! Got My Mind Made Up - יה יה יה California Love (Remix) - מי לא מכיר מי? I Ain´t Mad At Cha - הולללה All Eyez On Me - וורד אפ Against All Odds - שיט ביט בליפ Until The End OF Time - בגלל הסימפול השולת והאינטנסיביות... ההההההההההאאאאארדקור פלג.

Gershenman

New member
עוד כמה של הת´אג מקליפורניה

I Wonder If Heaven Got A Ghetto-שיר מדהים,ב2 הגרסאות שלו The Old School-שיר חמוד... Keep Ya Head Up-ממש טוב... Baby Don´t Cry-לשמוע את הבית הראשון ואז להעביר את הבתים של האאוטלוז Changes-כמובןןן Do For Love-כנ"ל

RiRo

New member
לתומאס ופלג.

בדברי מקודם התכוונתי שטוב שאנשים פה מגוונים ולא נשארים על המתכונות הרגילות של הפורום (טופאק היה רק דוגמא.. אישית אני אוהב את החומרים הישנים של טופאק והשיר BRANDA שיר ענק בין היותר אהובים עלי) וטוב שאנשים מגוונים ויותר טוב שאנשים אחרים מורידים שירים וזוכים לטעם קצת אחר בראפ... בקשר רק להמלצות שלי.. חוץ מהשיר האחרון של WILLIE BOBO שום דבר לא היה קשור לברייק המלצות אנדרגראונד לחוד והמלצות ברייק דאנס לחוד .. גם לי יש כלל אני זהיר בחשמל. PZ

tomoshe

New member
דיברתי על ההמלצות האישיות שלך לי

שמהם גנבתי שירים להמלצות הכלליות שלי כאן, כמו שגנבתי מפלג, כמו שאחרים גנבו ממני - בכלל רירו - זה לא גנבה - זה הפצת תורתך ברבים :)

bboy tb

New member
ואם כבר את שמי מזכירים

אז הנה עוד קצת המלצות רובם מLOTF 1 ... משהו משובח
Jackson Sisters - I Believe In Miracles Dj Spinna - Rock Beastie Boys - Flute Loop MONGO SANTAMARIA - I CAN´T GET NEXT TO YOU MOHAWKS - CHAMP M.E.Z. - DIABLOW M.E.Z. - UH-TEN-SHUN DAVID BAPTISTE - FUNKY SOUL BEN LIEBRAND - PRINCE (HOUSE QUAKE MIX) Funkadelic - (Knot Just) Knee Deep SIMPLY JEFF - PUT THE NEEDLE ON THE RECORD BREAKESTRA - GETCHO SOUL TOGETHER David Bowie - Lets Dance (Instrumental) חלק מהם לא מצאתי אז מי שמוצא בקשה שישלח

כבוד?

באמת שלא נראה לי שמגיע לי(ולא בגלל שאני מצטנע אלא בגלל שאני לא מתקרב לרמה של פלג ותומאס) בכל מקרה בנוגע ל - 70 Minute Freestyle ששלחת לי אז: פאק, מה זה אמור להיות יש כאן 7 אנשים שעושים פריסטייל במשך 71 דקות ו40 שניות אז באמת למי שממש חולה על פריסטיילים שינסה להשיג את זה זה משהו על בערך 15 - 18 ביטים ויש כאן חבורה של אנשים די כישרוניים שיש להם ירידות ועליות אבל רוב הפריסטייל דווקא בסדר ועוד המלצה תשמעו את זה בחלקים כי אחרי 10 דקות של ריכוז אתם תאבדו את הריכוז בפריסטייל והנה עוד המלצות: Twista & Leyzie Bone - Midwest Invasion שיר נחמד ויפה ותודה לפישבון(איתמר) ששלח לי את השיר Swollen Members - Fuel Injected עוד שיר נחמד ומזכיר לי איזה שיר כלשהו בקצב שלו (אם מישהו יודע ויכול להזכיר לי) Memph Bleek F. Geda H - M.a.r.c.y שיר שדווקא מי שרשום עליו הוא די ג´יי CLUE אבל הוא לא זה ששר בכל מקרה שיר נחמד גם מומלץ להורדה

RiRo

New member
חח הפרייסטייל שווה ולתומאס

אחלה שאהבת אותו ... VAKILL באמת עשה פה אחלה עבודה למרות שחלק אני לא אוהב אבל חוץ מזה יש גם כמה יציאות ממש מעולות. מי שרוצה את זה 148877302 אם יהיה לי כוח לשלוח אשלח הנאה מובטחת.. ותומאס אם אתה מפרסם את תורתי משמה שתורתי שווה עשית לי את היום :) להתראות עד ההמלצה הבאה

למעלה