סתם כי בא לי...

volatile

New member
סתם כי בא לי...

תכוונו את קאזה/סול סיק לשירים הבאים: The Last Emperor Ft. Alicia Keys - One Life (Album) שיר מדהים מהאלבום (שבתקווה לא נגנז) של Last Emperor ברוקוס... שיר עצוב ויפה... Capital D and the Molemen - Writers Block Pt. II שיר מהאלבום החדש של Capital D (מההרכב All Natural) שחבר לאנשי החפרפרת (שהם גם מעירו עיר הרוחות והפרחות שיקגו) לאלבום נושא סטייל Prince Of All Thives של פרינס פול... ההפקה טובה, קפיטל ראפר טוב, ומומלץ בכלל להשיג את כל האלבום שהוא בכלל לא רע... Clokworx - On the One הרכב אנדרגרואנד חביב מ - Rhode Island... שיר יפה, מומלץ לחפש את האלבום החדש שלהם (Microchips) באינטרנט... ואם אוהבים אז לקנות כמובן... King T - Monay ft Dr. Dre לאלכוהוליסט היקר הזה יצא אלבום לא מזמן שכולל המון הפקות של דרה (7 אם אני לא טועה) גם הפקות של די´גי קוויק ושאר מפיקי הווסט המשובחים לוקחים חלק בדיסק... וזה שיר גאנגסטה חביב לחלוטין... Slum Village ft Samiyyah - Tainted Remix גרסת מועדונים לשיר המגניב הזה ששולת גם בגרסתו המקורית (Slum Village - Tainted feat. Dwele) מומלץ להוריד את 2 הגרסאות ולראות איך השיר משתנה לחלוטין מהגרסה המקורית... Talib Kweli ft. Bilal - Waitin For The DJ פאנקי פאנקי, ככה נשמע הסינגל החדש של טאליב עם בילאל המשובח שמביא הרבה פאנקיות לשיר בזמן שטאליב נותן בפלואו האינטנסיבי... Cage - Agent Orange Cage הוא ראפר חולני לחלוטין... בדומה למנטור שלו Necro שהפיק את השיר הזה, אבל בהבדל מנקרו, הייתרון הגדול של ק´ייג זה המשחקי מילים החכמים שלו... עכשיו אחרי 10 שנים במשחק יוצא לו האלבום הראשון שלו Movies For The Blind שמלא בהרבה הפקות של Mighty Mi (המפיק ב - High And Mighty) וגם כמה הפקות של נקרו... מקווה שתהנו, פלג.

Gershenman

New member
הקפצה+הוספה..

למרות שכבר אמרתי את זה פה בהודעה,נחזור על זה שוב- Royce Da 5´9-Life שיר ממש טוב...היחיד שטוב באלבום הגרוע שלו(אולי חוץ מBoom) J-Live-True School Anthem שיר כיפי.. Chino XL-Water הרבה אנשים התעלמו מהשיר הזה,וחבל.. Adam F-Circles אי אפשר להגדיר את זה היפ הופ-אבל גאוני.. Apathy-School שיר מדהים!חובה לשמוע! Atmosphere-God loves Ugly need i say more? Nas-What Goes Around עוד שיר מדהים מסטילמאטיק... Scarface feat. Nas-In Between Us ואם בנאז עסקינן, פה הוא מתארח אצל סקרפייס ונותן בית מדהים! Onyx-Veronica גאוני! קלאסיקה שהרוב בטח מכירים אבל מי שלא- BDP-Criminam Minded שיר ענק! שיר שהמלצתי עליו גם בעבר אבל עדיין-שיר ממש טוב לדעתי,גם קלאסיקה- Juice Crew-The Symphoby תצחקו כמה שאתם רוצים אבל- Canibus-How Come שיר מהתקופה הטובה שלו,כשהוא רק יצא...2 בתים מדהימים.. אני חושב שזה יספיק בינתיים..נחזור עם עוד בקרוב

Sparkie Dee

New member
הורדתי את רוב השירים, לפחות את אלה

שלא היו לי.. בד"כ אין לי עצבים להוריד שירים אבל כשנותנים המלצות כאן אז אני מוריד.. אז תודה ! ותמשיכו לכתוב המלצות

Chocaholic

New member
עוד הקפצה + עוד הוספה

Mars Ill - My Life Mobb Deep - Animal Instinct Mobb Deep - Hey Luv, Anything (Feat. 112) The Beatnuts - Turn It Out Mos Def - Ms. Fat Booty Nas - No Idea´s Original אין לי כח לפרט על כל שיר כי השעה 5 ולא ישנתי.. אממ.. בלע.. הרבה זמן. אבל אם יש שאלות או משהו אז אפשר לפנות אליי. :eek:)

tomoshe

New member
כאן זה רח´ ההמלצות פינת רח´ ההקפצה?

הנה תרומתי הצנועה: Asphalt jungle - witchcraft DJ Krush- Keeping the Motion ltj bukem - horizons Guru - The Traveler IAM - L´Empire Du Cote Obscur Scarface - My block Roots (live) - The Ultimate להוריד להוריד להוריד! (חסמבה חסמבה חסמבה!)

RiRo

New member
יא גונב שירים ! :)

חחח סתם אחי לא דיברנו מלא זמן קבל תאיציק שלי אחי 148877302 תכניס אותי במטוטה.. והיי גם אני צריך לתת קצת המלצות אז קבלו: aesop rock - 1 000 deaths Latyrx - Burnt Pride Vakill - Freestyle Vakill - A Chi Ago funkdoobiest - soundtrack frieday aceyalone - master your high למרות שרובכם בטח מכירים אותו שיר סבבהbrand nubian - One 4 All hieroglyphics - at the helm hieroglyphics - oakland blackouts fela kuti - Monkey Banana willie bobo & the bo gents - broasted or fried אומן הפאנק הלטיני ביציאה משובחת עד לפה ובהמשך חופש קצר אך נעים תהנו PZ

וואלה אחי מה קורה עם זה

אתה גם הפסקת לתת לי המלצות לשירים אבל הנה 1200 techniques - Karma Swollen Members - Agression(אני מקווה שלכולכם יש את זה) MC Sollar - Solaar Pleure(שיר ממש נחמד) freestyle - Atmosphere(פריסטייל של כל חברי אטמוספיר!!!, טוב רק ה10 דקות הראשונות) Vanilla Ice - Ninja Turtle Rap(למכורים לצבי הנינג´ה) טוב הנה מה לעשות אני לא משתווה אליהם

RiRo

New member
אחי אתה מדבר אלי או אל תומאס?

ואם אתה רוצה המלצות אז תאמר חוץ מזה אחלה שירים הבאת ואם כבר פריסטייל אז קבל פרייסטייל מאוד מאוד מאוד כבד :Vakill,Mhz,Prime,Breez,Robust,Aqword&SmoothBarry - 70 Minute Freestyle אני לא חושב שהוא כזה טוב ואחרי 10 דקות אתה נשבר בתאחלס אבל עדיין אם כבר מדברים על פרייסטיילים :)))

די להמליץ על דברים נידחים =)

Del tha Funky Homosapien - Mr Dabolina אחחח איזה שיר מעולה, הפקת אולדסקול של אייס קיוב ליריקס מגניבים פזמון שפשוט תופס אותך ולא עוזב. מי שלא ימצא את עצמו מפזם את זה יקבל חינם כף שטות. Chino XL -What You Got שיר האגו טריפ האולטימטיבי, וזהו. swollen_members-_end_of_the_story_(ft_dilated_peoples) שיר שמשום מה לא שחררו אין לי מושג למה כי לדעתי זה שיר מצויין. 14-das_efx-represent_the_real_feat_krs-one-ksi פשוט שיר מצויין. 02-high_and_mighty_krs-one-high_and_mighty_-_rumble_(dirty)-cms אחלה אחלה אחלה סינגל שיתוף פעולה מצויין. Anti pop constorium - what am i להקת אנדרגראונד חביבה שחתומה בArk75 שיר עם סגנון מאוד אלטרנטיבי, שווה לנסות. Killah priest - B.I.B.L.E שיר מאוד נחמד מהאלבום המצויין והראשון שלו Heavy Mental - מי שלא מכיר גם כדאי להוריד את השיר : Tai Chi גם כן שיר מעולה. D.I.T.C - Thick אחלה אחלה אחלה שיר. יצירת אנדרגראונד משובחת. וזהו ! =)

התבלבלתי בשם

השיר הראשון : Del tha Funky Homosapien - Mistadobalina מעולה מעולה מעולה חובה להוריד.

or001

New member
גם אני רוצה גם אני רוצה

Mos Def - Ms. Fat Booty Rascalz - Around The World Rascalz - Northern Touch Outkast - AT Aliens Common & Lauryn Hill - Retrospect For Life Freeman - Le Passe Rest Jay-Z & Biggie - Brooklyn´s Finest ואחרון, אהוב עליי במיוחד: סאבלימינל, הצל ורויאל - ילד רחוב. שיר ענק! (אמנם הרב פה לא אנדרגראונד, כמו שכל השאר המליצו אבל זה השירים שאני אוהב לשמוע אותם). אור.

omer peleg

New member
תורי

Jedi Mind Tricks - I Against I מהאלבום Violent By Design , איכות.... Mac Lethal - A Cool Breeze אחד השירים הטובים של מאק לדעתי, מארח חבוב בשם approach j rawls - meniscus אההההה שיר ענק, רוב השיר הוא בעצם של doseone הענק מקלאודד (שהופיעו בדינמו) Jungle Brothers - VIP (I like this I like that)
Mars ill - My life למעשה מהשירים ששמעתי של האמ סי הזה אהבתי רק שניים והשיר הזה הוא בין החביבים עליי בזמן האחרון, אווירה מקסיקנית יפה ועדינה כזאת הליריקס גם נישמע מצוין אבל לצערי אני לא יכול להעמק בו אם לא יהיו לי את המילים
מומלץ X-Ecutioners - Premier´s X-Ecution מהאלבום האחרון שלהם, תאמת לא ממש אהבתי את האלבום אבל הטראק הזה כולו פריימירי, מאאאאגניב

2PAC4EVER

New member
למה לדחוף???עכשיו תורי!

האומן התת קרקעי (אנדרגרואנד) מספר 1 בארץ: דני ליטני- בלהיט המועדונים - בואי בלילה. הוא וBLACK HOPE מקווים לפרוץ החוצה...אך בנתיים מסתפקים בהופעות במקומות נידחים בציון...

tomoshe

New member
שמע מר בחור

באמת שנהניתי לראות שההומור שלך משתפר עם הזמן וזה אכן משעשע לעיתים. אלא מה? נהיית שיכור מההצלחה עד שאיבדת את היכולת להבין שלא כל הזמן חייבים להצחיק ושמשתמשים בזה יותר מידי זה מתחיל לייגע. תנסה להוריד מינונים טוב? תאמין לי שאז זה יעבוד יותר טוב. סתם עצה שכזו.

למעלה