אכן יפה היא כולה!
איני יודע אם הבחנתם שאני מלא כוונות טובות, מוטי, זאת עבודה שלך או מפוסטר מוכן? במצב שלי, מבחינת הגיל אני רואה תמונה כזאת ואומר: "הייתי רוצה להכיר את אמא שלה". יש דבר אחד שהוא מאוד מרגש בפורום כזה והוא היכולת להפגש ולהחליף חויות והתנסויות בתחום האהוב עלינו. כשהתחלתי לצייר לפני שנתיים שלוש ב1972 אני חושב, הזהיר אותי צייר אחד שאני נכנס ל "מלכודת" שאין ממנה דרך חזרה. הוא צדק מלכודת יקרה ונהדרת! כאשר במשך שנה או שתיים לא יכולתי לצייר - black out, הרגשתי ריקנות אני חושב שכאשר אני או מישהו אחר מעלה עבודה, הוא רוצה לדעת מה אנחנו חבריו למלכודת שיש לנו קצת יותר כלים ועינים בוחנות , חושבים על עבודותיו. אני מוסיף כאן קטע ממכתב ששלחתי אתמול לפורם הקדרים שאני משתתף בו: Criticism, is very important, especially when you work alone. You might fall in love with your works and never improve them. You might make bad works and mistakenly think these are masterpiece. I think I have a breakthrough, I might be wrong. I want you to write either to the list or to me, what do you think about my new . והשאר עניני קדרות. מפריע לי כאן וגם ברשימה המכובדת שאני משתתף בה שכמעט ואין ביקורות-ביקורתיות. היות ואני מעט זמן בפורום הזה ואינכם מכירים אותי מספיק, לא אבקר את עבודותיכם. מדי פעם אביא לכם דברים שנראים לי חשובים בהסתמך על דברים שאני רואה כאן.