סתם כי בא לי

yossi_maoz

New member
סתם כי בא לי

להעלות תמונה שציירתי לפני שבוע עפ"י צילום. בוצע ב-PAINTER CLASSIC עם גימור בפוטושופ. בעזרת GRAPHIRE

ABABI SHARON

New member
אכן יפה היא כולה!

איני יודע אם הבחנתם שאני מלא כוונות טובות, מוטי, זאת עבודה שלך או מפוסטר מוכן? במצב שלי, מבחינת הגיל אני רואה תמונה כזאת ואומר: "הייתי רוצה להכיר את אמא שלה". יש דבר אחד שהוא מאוד מרגש בפורום כזה והוא היכולת להפגש ולהחליף חויות והתנסויות בתחום האהוב עלינו. כשהתחלתי לצייר לפני שנתיים שלוש ב1972 אני חושב, הזהיר אותי צייר אחד שאני נכנס ל "מלכודת" שאין ממנה דרך חזרה. הוא צדק מלכודת יקרה ונהדרת! כאשר במשך שנה או שתיים לא יכולתי לצייר - black out, הרגשתי ריקנות אני חושב שכאשר אני או מישהו אחר מעלה עבודה, הוא רוצה לדעת מה אנחנו חבריו למלכודת שיש לנו קצת יותר כלים ועינים בוחנות , חושבים על עבודותיו. אני מוסיף כאן קטע ממכתב ששלחתי אתמול לפורם הקדרים שאני משתתף בו: Criticism, is very important, especially when you work alone. You might fall in love with your works and never improve them. You might make bad works and mistakenly think these are masterpiece. I think I have a breakthrough, I might be wrong. I want you to write either to the list or to me, what do you think about my new . והשאר עניני קדרות. מפריע לי כאן וגם ברשימה המכובדת שאני משתתף בה שכמעט ואין ביקורות-ביקורתיות. היות ואני מעט זמן בפורום הזה ואינכם מכירים אותי מספיק, לא אבקר את עבודותיכם. מדי פעם אביא לכם דברים שנראים לי חשובים בהסתמך על דברים שאני רואה כאן.

ביקורת היא ביקורת

זה לא משנה אם היא טכנית או רוחנית, העיקר שהיא קיימת, כי סייגים מאפשרים התפתחות מחשבתית. מעבר לזה - אני חושבת שאפשר לתת ביקורת בצורה חיובית ובונה - אתה עושה את זה נהדר כשאתה רוצה

yossi_maoz

New member
Painter Classic

מאוד קלה ללימוד, אתה פשוט מתנסה בכלים... בכל מקרה, על מנת ללמוד טכניקות של עבודה יש גם קובץ עזרה עם קבצי הדרכה. נדמה לי שבאתר של WACOM (יצרנית ה-GRAPHIRE) יש המון לינקים לטכניקות עבודה.

אינדוש

New member
וואו

יפה מאוד הציור שלך, האם אתה גם מצייר לא מתוך תמונות? האם אתה צייר חובב ועוסק במקצוע אחר או שזה התחום המרכזי שלך?

yossi_maoz

New member
חן חן

אכן אני מצייר גם לא מתמונות. ציור (יותר נכון רישום) הוא תחביב שלי מגיל צעיר. יצא לי לעשות איורים כ"חלטורות" להפקות דפוס שונות במהלך השנים האחרונות, אולם זה לא ממש המקצוע שלי (צריך גם להתפרנס בחיים...)

למעלה