סתם כי בא לי לשתף...
אני נמש לכל אלה שלא יודעים.. סתם רציתי לשתף, להבין, לשמוע דיעות ותגובות.. מאז שאני ילדא קטנה 'בורכתי' ביכולת להבין ולראות דברים שאחרים לא יכולים. לפעמים זה עוזר לי ולפעמים לא... [כמו כל דבר!] היכולת לראות הילה של אנשים, להבחין באנרגיות שלהם ולדעת מי הם עפ"י המבט בעיניהם ותנועות הגוף שלהם. לפעמים יש בי היכולת לראות דברים לפני שהם קורים, דוגמא טובה לכך היא
לפני כשבוע, נסעתי עם הוריי במכונית, אבי שנסע בכביש ראשי כ-300 מטרים לפני רמזור שצבעו היה ירוק, נסע יחסית מהר. אמרתי לו סתוקפנות שיאט, הוא צריך להאט, כאשר מולו לא היתה שום מכונית ושום כלום. כשהגיע כ-50 מטר לפני הרמזור, מונית שפנתה אל הרחוב בו נסענו נסעה במהירות גבוהה יחסית ופנתה פניית פרסה ממש מטר לפני מכוניתו של אבי, ובזכות כך שאמרתי לו שיאט כבר לפני בלי ראייה של המכונית, וזה לפי הרגשה בלבד שהוא צריך להאט, לא נכנסנו במונית שנכנסה לדרכנו במהירות. [הנהג עצמו לא שם לב בכלל שאבי שם
] עוד מקרה שהיה הוא שבעבר, כשהייתי קטנה [סביבות גיל 10] כשנסעתי עם הוריי, עצרנו בדרך להפסקת פיפי וכדומה, וכשאבא שלי רצה להכנס לאוטו להמשיך לנסוע אמרתי לו שצריך לחכות עוד קצת כי יש לי הרגשה מוזרה [הוא הבין את זה כך שלא הרגשתי טוב], 5 דקות לאחר מכן ראינו משאית שסתתה מהדרך ונמעכה אל עבר צידי הכביש [שטח ההפרדה שבצידי הכביש]. אם היינו שם היינו גם אנחנו נפגעים. וכך יש עוד כמה וכמה סיפורים על אנשים שהרגשתי לא היתה טובה אליהם ואיתם ומנעתי מעצמי להפגע.. לא יודעת מה הפואנטה של כל זה, פשוט רציתי לשתף
יום טוב
אני נמש לכל אלה שלא יודעים.. סתם רציתי לשתף, להבין, לשמוע דיעות ותגובות.. מאז שאני ילדא קטנה 'בורכתי' ביכולת להבין ולראות דברים שאחרים לא יכולים. לפעמים זה עוזר לי ולפעמים לא... [כמו כל דבר!] היכולת לראות הילה של אנשים, להבחין באנרגיות שלהם ולדעת מי הם עפ"י המבט בעיניהם ותנועות הגוף שלהם. לפעמים יש בי היכולת לראות דברים לפני שהם קורים, דוגמא טובה לכך היא