סתם כי בא לי לשתף...

סתם כי בא לי לשתף...

אני נמש לכל אלה שלא יודעים.. סתם רציתי לשתף, להבין, לשמוע דיעות ותגובות.. מאז שאני ילדא קטנה 'בורכתי' ביכולת להבין ולראות דברים שאחרים לא יכולים. לפעמים זה עוזר לי ולפעמים לא... [כמו כל דבר!] היכולת לראות הילה של אנשים, להבחין באנרגיות שלהם ולדעת מי הם עפ"י המבט בעיניהם ותנועות הגוף שלהם. לפעמים יש בי היכולת לראות דברים לפני שהם קורים, דוגמא טובה לכך היא
לפני כשבוע, נסעתי עם הוריי במכונית, אבי שנסע בכביש ראשי כ-300 מטרים לפני רמזור שצבעו היה ירוק, נסע יחסית מהר. אמרתי לו סתוקפנות שיאט, הוא צריך להאט, כאשר מולו לא היתה שום מכונית ושום כלום. כשהגיע כ-50 מטר לפני הרמזור, מונית שפנתה אל הרחוב בו נסענו נסעה במהירות גבוהה יחסית ופנתה פניית פרסה ממש מטר לפני מכוניתו של אבי, ובזכות כך שאמרתי לו שיאט כבר לפני בלי ראייה של המכונית, וזה לפי הרגשה בלבד שהוא צריך להאט, לא נכנסנו במונית שנכנסה לדרכנו במהירות. [הנהג עצמו לא שם לב בכלל שאבי שם
] עוד מקרה שהיה הוא שבעבר, כשהייתי קטנה [סביבות גיל 10] כשנסעתי עם הוריי, עצרנו בדרך להפסקת פיפי וכדומה, וכשאבא שלי רצה להכנס לאוטו להמשיך לנסוע אמרתי לו שצריך לחכות עוד קצת כי יש לי הרגשה מוזרה [הוא הבין את זה כך שלא הרגשתי טוב], 5 דקות לאחר מכן ראינו משאית שסתתה מהדרך ונמעכה אל עבר צידי הכביש [שטח ההפרדה שבצידי הכביש]. אם היינו שם היינו גם אנחנו נפגעים. וכך יש עוד כמה וכמה סיפורים על אנשים שהרגשתי לא היתה טובה אליהם ואיתם ומנעתי מעצמי להפגע.. לא יודעת מה הפואנטה של כל זה, פשוט רציתי לשתף
יום טוב

arlot

New member
טבעי מאוד לעניות דעתי ../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

לפעמים זה בא מהמדריכים ששומרים וגם יכול להיות שזה את שחוזה את החוזה ויוצרת עתיד חלופי .הכל אפשרי , מה לדעתך לפי אינטואיציה קורה פה ?

....

הרבה מאוד פעמים אני מנחשת על דברים שעלולים לקרות, מזהירה מראש.. אני רואה הרבה דברים שאחרים לא רואים. זה הטבע שלי מאז שהייתי קטנה.. קטנה מאוד אפילו! ויש לי עבר של מדיום במשפחה.. אמרו שזה יכול לבוא בתורשה.. כנראה זה הגיע מספתא שלי! לפעמים אבל, מגיע מצב שאני לא רוצה לדעת על אנשים מסויימים דברים, כי זה דברים שמרתיעים ומציקים, ולא תמיד אתה רוצה לדעת את זה בצורה הזו.

Tal_Ya_Tal

New member
נמש יקרה../images/Emo24.gifפעם, לכל האנשים היו

יכולות כאלה, כמו שתיארת. אך בשל הרגישות, או איך אמרת: "לא תמיד רוצה לדעת את זה בצורה הזו" סגרנו במו ידינו את היכולת הזו והפכנו לעוורים, חרשים ואילמים (כמו שלושת הקופים) ואולם רובינו נולדים עם היכולות הללו. אך היות שכילדים אנו חווים שהורינו והמבוגרים בכלל 'מתעלמים' ממה שאנו רואים ושומעים, גם אנו לומדים לעשות כך- כחיקוי ופעמים רבות מפסיקים להאמין במה שאנו חווים במיוחד כאשר אומרים לנו השקם והערב ש'זה הדמיון הפרוע שלנו'. או לעתים גם מאמשימים אותנו בכך שאנו משקרים. הכרתי מישהי שקבלה מאביה סתירה, כאשר אמרה לו שאמה הלכה להלוויה של בתה של חברתה הטובה. (אחר כך הסתבר שזה היה נכון- אף שלא הייתה לאף אחד משניהם דרך לדעת את העובדה הזאת
) כך שהיכולות שלך אינן נדירות. רק שהתמזל מזלך ולא 'נסגרת' בפניהן. ונוסף על כך, את גם מקשיבה לתחושותייך ונראה שכך גם בני משפחתך. דבר נדיר כשלעצמו.יותר ויותר ילדים כיום נולדים עם יכולות שנחשבות לעל-טבעיות. כמובן שהן טבעיות לחלוטין. אך זה התאפשר על ידי התרחבות של התודעה האנושית הקיבוצית. במקום לחשוש לדעת דברים, כדאי לך לפתח יותר מודעות רוחנית, כך שתקבלי פרספקטיבה שונה על החיים ופחות מושפעת מכל מיני 'אסונות' קטנים הממשמשים ובאים. ככל שתעלי את תדרי התודעה שלך, המסרים שאת מקבלת ישתנו ותהיה בהם אינפורמציה מסוג אחר, שתוכל לעזור אולי לאו דווקא רק לך ולמקורבים אלייך, אלא לטווח נרחב יותר של האוכלוסיה.ריכוז, מדיטציה והתבוננות פנימה יכולים להועיל. L&L TALYA

לפעמים אנחנו נסגרים בגלל חוויות...

טראומטיות. כשהייתי ילד קטן, עד גיל 5, יכולתי לפעמים להרגיש מודעות בתוך דברים, גם בחפצים דוממים או רהיטים. אלא שהמודעות הזאת כמו שחוויתי אותה היתה עויינת (או שזה היה הקרנה של הפחד שלי ממצב לא מוכר) והרגשתי שהיא מנסה להתקיף אותי. היו לי לפעמים חזיונות מוזרים של עצמים פיסיים שמתעוררים לחיים. כאמור, בגיל 5 או 6 פחות או יותר זה הפסיק (אולי העין השלישית שלי ניסגרה בעקבות הפחד) אבל גם שנים אחר כך, עד היום בעצם, בלילה על סף שינה, אני חווה לפעמים חוויות מוזרות, חלקן מפחידות, בעיקר מתוך המצב המכונה "שיתוק שינה". את חלק מהחוויות האלה למדתי לחסום כשהבחנתי שמשהו לא רגיל עומד לקרוא (פיתחתי רגישות לדברים האלה.) אני מניח שבמקרה שלי, חסמתי את העין השלישית שלי מרוב פחד, בלי עזרה מההורים.

arlot

New member
מדהים ../images/Emo12.gifהדלקת לי זכרון ילדות../images/Emo45.gif

בילדותי פחדתי מארונות ומרהיטים מסוימים שנראו לי חיים מאוד ובהחלט הרגשתי את האנרגיה שהם יצרו ,מדהים אייך הזיכרון נדלק ברגע שהפנמתי את הכתוב ,תודה לך אש בשמים זה היה נחמד מאוד ,מין תחושה שאני אוהב לחוות.

Tal_Ya_Tal

New member
יתכן שחפץ../images/Emo168.gifיהיה../images/Emo88.gifעוין../images/Emo46.gif

חשוב על שולחן או כיסא,העשויים מעץ שגדעו אותו, נסרו אותו, גילפו אותו, הדביקו וצבעו אותו. אולי העץ זוכר את היותו עץ??????ויחד עם זאת, כמובן שפחד הוא זה הגורם לנו להסגר. יתכן שזו נטיה לחוש נרדף. ולא הייתי מתפלא במיוחד לא כבן לאומה הזאת, הקבוצה האתנית הזאת, שחווה ומשחזרת שוב ושוב את דפוס הקרבן, הקדוש המעונה. וכבר נכתב על כך רבות כאן בעבר
ANYWAY ההורים הם השתקפויות של ה INNER MAN וה INNER WOMAN שבתוכנו L&L TALYA

arlot

New member
יפה טליה ממש ברך מזכרוני ../images/Emo23.gif|נשיקה

אייך לא חשבתי על זה ? זה פשוט כל כך נכון שזה מדהים אותי .

למעלה