סתם כי בא לי להשוות

סתם כי בא לי להשוות

אני לא רוצה לגרום לריבים, ובכוונה לא כתבתי את זה בפורום כריסטינה, זאת דעתי האישית, ומי שלא נאה לו - לא חייב להגיב בצורה בוטה. לדעתי, בריטני מאז ומתמיד היתה בשבילי מקום 1. כן, גם אחרי מדונה. לא גדלתי על מדונה, אז אולי אני לא מבין. בכל זאת, עכשיו שבריטני במצב לא טוב והמוניטין שלה ירד בעולם, לדעתי, כריסטינה אגילרה, שבשבילי תמיד היתה מקום 2 ומתחרה של בריטני בעולם הפופ, כרגע נאמבר וואן בעולם. עצוב, אבל זה המצב. אם בריטני קיבלה סחרור מההצלחה שלה, אני מבין למה כריס' לא התחרפנה. היא תמיד היתה בצד. האמנים הגדולים שמובילים בשוק בפופ הם כריסטינה, ביונסה וגם מדונה. בריטני ירדה מהתמונה, לא בטוח שהיא תחזור. ואפילו לא זכיתי לראות אותה במציאות!!!
היא תהיה בשבילי בגדר פנטזיה. אתם לא חייבים להגיב בצורה בוטה, זאת דעתי. תודה

SuperShiro

New member
אני רק אומר

שחבל שאתה, בתור מעריץ שאמור להכיר אותה יותר מאחרים, מספיד אותה כל כך מהר. אף אדם לא נעלם כל כך מהר, בייחוד לא אדם בסדר גדול ובמעמד שלה
כל מה שנותר לה לעשות כעת הוא פשוט להפתיע אדם אחד נוסף בקאמבק מהסרטים [בתקווה שיגיע בסוף השנה הזאת, תחילת 2008]. יום טוב

xtina 4 ever

New member
מסכימה.../images/Emo210.gif

אני ממש ממש מקווה שבריטני תצא מהמכון בריאה ושלמה, תסדר לעצמה את החיים, תמשיך להקליט, ותחזור. לא משנה כמה זמן זה יקח- אני אחכה. אולי היא נאמבר 2 בשבילי, אבל בכל זאת. כמרגישים שעומדים לאבד מישהו או משהו- מבינים כמה הוא היה חשוב ואהוב. ככה קורה עכשיו עם בריטני. הייתי יכולה להיכנס לפורום, להפליץ כמה מילים לא יפות עלייה, ולהרגיש טוב עם עצמי. עכשיו הכל שונה כל כך. פתאום אני מעריכה אותה, את המוזיקה שלה, ומאחלת לה רק טוב והצלחה. היום לא הלכתי לבית הספר. הייתי חולה. שמעתי הרבה שירים ישנים שלה, ואני לא אכחיש שירדו לי כמה דמעות אפילו. כל כך עצוב. אני כל כך מתגעגעת אלייה!

עדידי15

New member
לגמרי.../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

לפני כמה ימים עשיתי מרתון שירים של בריטני. וכל הזמן ששמעתי את השירים שלה, רק אמרתי לעצמי כמה היא ענקית ושאני לא אפסיק לאהוב אותה אף פעם. גם כשהייתי קטנה הערצתי אותה, וברגע שהיא נעלמה קצת ירד לי ממנה. לפני שנה בערך שנכנסתי לפורום הזה והתחלתי לשמוע שוב שירים שלה, התאהבתי מחדש. זה רק מחזק את הטענות שלי חח.

elena20

New member
אני ממש לא חושבת בכריסטינה מקום

1 כרגע, אולי בתקופת סטריפד, אבל ממש לא עכשיו, ואני לא אומרת את זה בגלל שאני אוהבת את בריט כי אני גם נורא אוהבת את כריסטינה ונמצאת בפורום שלה, אבל האלבום החדש של כריסטינה הוא מאוד רחוק מהצלחה מסחררת , לא כולם התחברו לסגנון חדש שלה, אני אישית מעדיפה את הסגנון שהיה בסטריפד וממש לא מתחברת כל השנות ה40 וכו', כמובן שבאלבום החדש יש גם שירים שאני נורא אוהבת, אבל הם מעטים. לדעתי היא עשתה טעות כשהחליטה להוציא את הדיסק הזה, אז לדעתי היא ממש לא מקום ראשון כרגע, בריטני תופסת כותרות כבר כמה שנים בלי שהיא הוציאה דיסק ועדיים מדברים עליה יותר מאשר על כריסטינה, גם אם זה דברים שליליים, את האנשים יותר עניין לדעת מה קורה עם בריטני ולא עם כריסטינה.

צודקת, יש בזה משהו.

תסלחי לי, אבל שמעתי את האלבום של כריסטינה והוא נשמע לי ממש לא טוב בלשון המעטה. מה שכן, הסינגלים האחרונים שהיא הוציאה (מלבד הסינגל עם פי דדי) היו נשמעים סבבה יחסית למה שיש כרגע בשוק ולכן היא שולטת. ושלא תבינו אותי לא נכון, בשבילי בריטני תמיד מקום 1, אבל אם אני אהיה מציאותי, בעולם כרגע - הנתונים מדברים, כי תבינו, בריטני כבר לא משחררת סינגלים.

SuperShiro

New member
אני לא חושבת

שבריטני נמצאת כרגע במצב לשחרר סינגלים
הקאמבק שלה היה מתוכנן לאמצע-סוף השנה הזו, היא הרי מקליטה שירים כבר המון זמן, אני רק מקווה שהוא לא ידחה. היא לקחה הפסקה, היא תתגבר על כל הקשיים שצצו לה פתאום, ותחזור חזקה וחכמה מתמיד
בסוף, דווקא מחוויות כאלה, יוצאים הכי חזקים בעולם - היא תסתכל לאחור ותאמר לעצמה "עברתי את זה, אני פה, אין שום דבר שיכול לעצור אותי עכשיו
". אממ בעיקרון אני לא חושבת שאפשר להגיד שמישהו שולט היום במוזיקת העולם כיוון שיש כל כך הרבה סגנונות שונים, וכל כך הרבה אמנים משחררים סינגלים מצליחים מדי שבוע. אם כבר אתה רוצה לנסות ולמצוא מישהו שדי שולט היום בעולם המוזיקה אז זה המפיק טימבאלנד, שכבר די הרבה זמן מפיק שירים מהמצליחים בעולם, בחלקם הוא גם משתף פעולה ועתיד לצאת לו אלבום חדש השנה. תאמין בה, רק תאמין, היום היא אולי ניראת חלשה, פיזית ונפשית, אבל היא מטפלת בעצמה ועם הזמן היא תתחזק, היא אישה חזקה מטבעה

כל כך תענוג לקרא את ההודעות שלך...

הגבתי לך גם בשרשור אחר. את נותנת תקוות ואת בחורה מאוד אופטימית. חיזקת אותי בקשר לבריטני וגם בקשר לעצמי. ודיברתי על שליטה בעולם הפופ, לא בעולם המוזיקה.

רחלי פ

New member
אני אוהבת את שתיהן

גם כריסטינה סובלת מהפאפרצ'י ואני בטוחה שגם היא נשברה כמה פעמים אבל לפחות לה יש את בעלה שהוא הרבה יותר טוב מקווין כי לבריטני אפילו חברים אמיתיים אין וגם המשפחה שלה כמעט לא איתה.

Kryptonite

New member
עצוב אם אפילו כשבריטני בשיא השפל

שלה, זו שיא הקריירה של כריסטינה. (ולמען השם הטוב שלה נגיד שלא) כרגע אין שם הכי חזק בעולם, כמו שהיה בזמנו כשבריטני פרצה. יש את ג'סטין, נלי פורטדו וביונסה שהם מדשדשים ככה ככה (מה מדונה קשורה?!) וכריסטינה אולי קצת מאחור עם ריהאנה או משהו כזה, אבל אף אחד לא ממש נחשב היום. וכריסטינה אף פעם לא הייתה מוקד תקשורתי כמו בריטני. מפורסמים שכן מושכים אש כמוה זה רק פאריס הילטון, לינדזי לוהאן, מדונה לפעמים, אנג'ילה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון ובראד פיט וזהו בערך. אבל גם הם לא כמוה. היא באמת באמת המפורסמת הכי "מעניינת" בעולם.

אז ככה...

אני בטוחה שאף אחד פה לא מתנגד לדעתך.... זה עניין של דעה וכל אחד אוהב משהו או מישהו אחר.... אני למשל אוהבת את בריט עדיין וימשיך לאהוב אותה לא משנה מה כי מעל לכל מה שקורה סביבה היא עדיין מספר אחת בשביל הרבה.... אני חושבת שבריט צריכה להתעשת ושהיא תחזור אני בטוחה שהיא תצליח להוכיח לכולם ובמיוחד לכל מי שחשב שהיא ירדה מהתמונה שהיא מדהימה כמו פעם ואפילו יותר.... כל המצב הזה יכול לחשל אותה ולגרום לה להיות הרבה יותר טובה......

בריט23

New member
בריטני בתקופה קשה אבל היא עוד תחזור

לעצמה, על כולנו לפעמים עוברות תקופות שפל. אני מאמינה בבריטני שהיא חזקה ושהיא תצא מזה! בקשר לכריס, אני ממש לא מבינה את פשר ההשוואות המטופשות האלה. כל אחת מהן זמרת בפני עצמה, לכל אחת יש חומרים שונים, סגנון שונה וסטייל שונה. אין מקום להשוואה. בעייני כריסטינה זמרת די ממוצעת, יש לה כמה שירים שאני אוהבת, וכמה שפחות. את בריטני אני ממש אוהבת ותמיד אהבתי, אני מאוד מתחברת למוזיקה שלה, ובכלל - אוהבת אותה כאדם. אכפת לי מכל מה שעובר עליה, וכשעובר עליה משהו זה תמיד משפיע גם עלי. אני לא יערוך השוואות בין השתיים, פשוט כי הכל הוא עניין של טעם.

למעלה