סתם כי אנחנו רדומים..[=

gloom

New member
אבל זה ממש קצר../images/Emo66.gif

שם: yoooooooooooooo-אב גיל: 17 מיקום: ירושלים זהו. הי קל .. (ראיתי את השאלו תהראשונות והחלטתי שיאן לי כוח, אני רווק מגניב בואו ותנסו לתפוס אותי...)

ללא נושא

שם: ג'ניפר. גיל: 17. מיקום: כרגע? פ"ת
. זהו. טוב. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה אני אמורה להגיב על זה? אממ, אני מניחה שאפשר לומר כן... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שלא רוצים אותי חזרה
? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן, עם יד ימין. אם כן, אתם אוהבים אותו? מתה עליה. והוא, אוהב אתכם? סביר להניח. איך הכרתם? ברחם. מה אתם הכי אוהבים בו? את האצבעות? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הייתה לי פעם עקיצה ענקית על כל היד. אתם רבים? כן, אני נוטה לסטור לעצמי מדי יום. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא נראה לי. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? משום מה. כמה אקסים יש לכם? החבר שלי מכיתה ו' שהומו עכשיו. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא, יש לו מתדלדל בין הרגליים. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא, מאז שגדלו לי הציצים זה לא התאפשר (פחח, איפה ציצים?). יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אמרנו כבר. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ציצים. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שהחזה הפסיק לצמוח. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אין לי כח עכשיו. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הציצים של מור. מה הדבר שהכי פוגע בך? העובדה שהם מכוסים עכשיו. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? פסילה של אנשים בלי להכיר אותם. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: ציצים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא מאמינה בלשנות דברים. כל דבר שקרה הביא אותי להיום, ולשנות משהו היה משנה את ההווה שלי. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הציצים שלי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? בשאלון הזה. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? כיתה ו'. מאז אני בוכה בגלל בנות. ובגלל בת? סביר להניח שלא יותר מדי מזמן. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? ספטמבר, לפני 11 חודשים! עם מי? אפי. היה כיף? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? Home is where your heart is
. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? ארבעה, כששניים מאומצים, סביר להניח. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? הקשר עם היד שלי? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי? מסורתי. מהו השיר שתקוע לכם בראש? השיר המגעיל של מור. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא רוצה לענות. (כשמור הורידה חולצה
.) ממה? לא מגלה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה טלוויזיה בד"כ. את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אמרתי כבר שכנראה כן :X. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? את היד שלי. (נו, לא הבהרתי איזה מין אני מעדיפה?) וכרגע? את אוהבת בת או בן? בנות. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מצוין. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? עצובה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אייל גולן. ושרית חדד. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא נוטה להתחרט. מה הכי חשוב לך בחיים? ציצים. מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגשות רומנטיים מגעילים שכאלה. מהו הפרי האהוב עליך? פרי התשוקה. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? אני טבעונית. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ג'יי לנו. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? זנות. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן מי סופר? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה
. שוקו\תה\קפה? שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? ציצים. אתה מצונן עכשיו? אלרגית. את מי בא לך לחבק עכשיו? את מור. למי בא לך להרביץ עכשיו? למור. ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מור. (יופי גורם למשיכה ראשונית, אבל גם האופי מאוד חשוב.) מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הארון שלי. מה הדבר האחרון ששתית? וודקה, לא רואים? סתם, מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. איזו כיתה אתה: עולה לי"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל הקטע של הבלי חולצה. איך אתה מרגיש: טוב, תודה. הבנאדם הכי יפה שראית: בת דודה שלי. חג מעודף: חנוכה? פורים? יס או הוט: יס. ספורט מועדף: *צונזר*. (בלט וספרינטים.) ערוץ מועדף: שלוש. בזבזן או חסכן? לפעמים. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ימיט. איזה צילצול יש לך? יפה. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת. אבל ריילי שרה יפה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בו. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? כן. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לא חושבת, חוזרת לישון. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? משתדלת להקדים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא משהו. עם מי? איה. את מאמינה באהבה? מדי פעם. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה. כמה בשמים יש לכם: לא יודעת
. אילו:
. קשקשים, יש/אין? יש. איזה שמפו: ד"ר פישר או קרמה, לא זוכרת. בטח ד"ר פישר. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא, רק בצ'אט. שונאים את עצמכם?: לא
. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא עברנו על זה שלא? אם כן, רוצים תירס? מאז שקראתי את המקרה המוזר של הכלב, לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo6.gif

היא גם מנהלת בתפוז. ישנתי אצלה, אז מילאתי את השאלון מהבית שלה
.

Tervingi

New member
מממ...

אני חושב שהיא נתנה לך משהו לא טוב לאכול כי את הוזה... למור לא באמת יש ציצים

Tervingi

New member
בקושי

זה עדיין משהו. חוצמזה, תמיד יכול להיות שהיא שמה לך משהו בשתייה.

crysania

New member
גמאני אוהבת את יד ימין0: ממש~!

אבל אני שונאת את רגל ימין. היא מניאקית.

mgirl

New member
נו טוב..

שם: מיכל גיל: 18 מיקום: עפולה (כבוד!) זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? שיט. כן. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פגיעה באמון. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחדתי לגשת ולהגיד לו. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - אתם רבים? אתם הולכים להמשיך להזכיר לי שאין לי אף אחד? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? המ. אני לא נוגעת בבנים. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? בערך... כמה אקסים יש לכם? פיייייי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן בטח... תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: נדיבות, סובלנות ונאמנות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ידיד שלי, חברה שלי ואמא שלי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אגרסיביות קולנית עם בטחון עצמי מופרז, מהאנשים האלה שמתבריינים על ילדים קטנים סתם כי זה מצחיק אותם, ואז נקרעים על זה עם חברים שלהם. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על היכולת לנגן. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני שנה ככה... ובגלל בת? ? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? הממ.. אף פעם? עם מי? - היה כיף? - מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני שבועיים. למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פסיכולוגיה או תקשורת חזותית. איפה תועילו בטובכם להתגורר? בעיר קטנה, משהו בסגנון של עפולה - שיש קהילה כלשהיא אבל זה גם לא מושב שכולם אחד בפרצוף של השני. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? קודם שיהיה מישהו... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב במרחק 5 דקות אבל גם לא באילת. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? דתי לאומי! מהו השיר שתקוע לכם בראש? אנא אערף... מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? לא.. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים (גם בתור ידידים..) וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן.. הלו מה זה השאלות האלה? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? :) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שקטה... לא דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? זהבה בן. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי - גם אם זו הייתה הבחירה הכי דפוקה. מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושרים. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה. (זה פרדוקס) מהו הפרי האהוב עליך? איכ... לא אוכלת פירות. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5%. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 392. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן. פול פעמים, בעיקר עם המשפחה - פעם אחת במשלחת. בעיקר לארצות הברית אבל הייתי גם בדרום אפריקה, לונדון, איטליה, צרפת והולנד. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? הממ.. מלחמה גרעינית? שוקו\תה\קפה? מוקצ'ינו - שוקו וקפה ביחד. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? מסוגל להקשיב בלי לשפוט. אתה מצונן עכשיו? קצת... את מי בא לך לחבק עכשיו? את אחי הקטן. למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מהכל... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי כמובן אבל גם ליופי יש משקל לא קטן. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? Grand Canyon Arizona? האמת שאני לא זוכרת אבל נדמה לי שהיה מאוד יפה שם. מה הדבר האחרון ששתית? מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם ההורים. חיים קלים :) איזה כיתה אתה: סיימתי י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: הממ... בן אפלק? צ'אד מייקל מוריי? אנא אערף... חג מעודף: חנוכה! יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: הממ ספורט? Couch potatoing. ערוץ מועדף: ExtraHot בזבזן או חסכן? בזבזנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאנשים שיש להם סלקום חיילים. איזה צילצול יש לך? 'התחרות האולימפית' של שייגעצ. הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? 'Dont Panic' של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. ושומר מסך? גם. אתה יודע מה אני יודע? אני יודעת שאתה יודע מה אתה יודע. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיט, מה השעה? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בדיוק בזמן או דקה-שתיים קודם (אני תמיד טועה בחישוב של כמה זמן יקח לי להגיע לשם) איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה. עם מי? - את מאמינה באהבה? בטח! מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב. כמה בשמים יש לכם: 1. אילו: קוראים לו europostale והוא בושם ורוד כזה של ילדות קטנות, אבל התמכרתי :) קשקשים, יש/אין? יש.. =/ איזה שמפו: פנטן לתלתלים. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: מה פתאום! שונאים את עצמכם?: לפעמים... אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן כן אני כבר יודעת שזה תירס. אם כן, רוצים תירס?

crysania

New member
תשובות. מילא אפפחד לא יקרא.

שם: קרן גיל: 15 מיקום: אשקלון זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן. כריסטיאן סלייטר ורייסטלין. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זה היה ספייק מבאפי. כשהוא נהיה טוב פתאום. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חעחע. יענו אדם אמיתי לא מהסרטים? בחיים לא היה ואני בטוחה שגם לא יהיה. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? הלוואי. אם כן, אתם אוהבים אותו? את הקשר הדמיוני? בטח.... והוא, אוהב אתכם? ?מי??..? איך הכרתם? ג'יזז. חלמתי עליו. מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא חלומי. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? חלמתי. אתם רבים? Oם בחלום? מה משעמם לנו?! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? הלוואי. בחלום כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כריסטיאן סלייטר. כמה אקסים יש לכם? 1. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. הלוואי שימות. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. ולא. ולא. לכו. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא. אתם חוזרים על שאלות. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אוווו פאק יו! תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ? WTF?! 1. נמ... אני לא חושבת עכשיו. תסתמו. רציני. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? נולדתי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני. אני ואנכי. ושוב אני! מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? סלייטר. מה הדבר שהכי פוגע בך? אמ... אני חושבת שסכין. כן, זה די חד. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? או.. מספיק שהוא יאמין באלוהים בכל ליבו. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אימו. סלייטר. סקסי. כרגיל>< אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא יודעת. לא זוכרת. לכו מפה. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לדעת לבקר! ביקורת שולטת. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נמ... לאפפחד כנראה. לסבתא! התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? היום. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חעחע. אפפעם. ובגלל בת? אפפעם. אם זה ההורים שלי רק. או אם הרביצו לי>< מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אמ. כשאמרתי לאמא שלי בפירוש שאני לא מתכוונת לצייר ושאני אשב מול המחשב כל היום.. למה? בדווקא. מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם הכרית? חעחעחעחעחע עם מי? בחלום. היה כיף? מאוד. חלום זה כיף. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא יודעת. למי אתם הכי מתגעגעים? לאנגליה. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פרסום או ארכיטקטורה ועיצוב פנים. איפה תועילו בטובכם להתגורר? באנגליה ליד החוף בווילה ענקית. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2. שלא תחנקו. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25 או משו האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? יותר קרוב להורים.. חושבים שתגורו בארץ? התפרדו ממנה..? ברור! לאנגליה!!!! אפילו סיביר אם צריך!!!! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? אנטי אלוהי.חעחע. מהו השיר שתקוע לכם בראש? NO GET THE GUNS AND THE DRUGS מתי בפעם האחרונה התרגשתם? כשחשבתי שאני אסיים היום את העבודה בספרות. ממה? אמרתי כבר! איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת. מתי זה נגמר כבר? צועקים עלי! את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא>< פחחח את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא!!! דאמיט!!!!!!!!!!!!!!! בגדת פעם? בפיליפ? אעלק. הלוואי. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? אוי. נו. מתי זה נגמר): איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה אפחד מהם. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שניהם. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל זמר ישראלי או ערבי. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אני תמיד מתחרטת על הכל. אבל אז כבר פחות אכפת לי. מה הכי חשוב לך בחיים? כסף.D: מה הרגש שהכי חסר לך? נמ... לא יודעת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? כלום! לכו! מהו הפרי האהוב עליך? אוי.. איזה שאלה מטומטמת וחסרת תכלית. מזה משנה לעזאזל?! אמ... תפוח? או שלא. לא יודעת. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? אפפחד מהם. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? *את ולא אתה. ואופרה או פיל. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? שניים שלושה. במסנג'ר יש לי יותר ממאה. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? ענה על השאלון הזה שוב. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? הרבה. מספיק לכם המידע החיוני. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? אמ.. לא יודעת. שמישו שאני מכירה אישית ימות כנראה... שוקו\תה\קפה? תה ושוקו. איכס קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהוא החבר הכי טוב שלי>< וזאת היא. אתה מצונן עכשיו? לא. אוקיי.. צועקים עלי.. לא יכולה לסיים.. אסיים אח"כ. להתראות.

crysania

New member
0: אנשים *באמת* קוראים את זה?

מגניב. גמאני אקרא. ו... אני אשאר באשקלון עד גיל 18 ועד אז הסיכוי היחיד שלי למערכת יחסים הוא אם אני אהיה לסבית.><

למעלה