סתם כי אנחנו רדומים..[=

Lp Fairy

New member
סתם כי אנחנו רדומים..[=

וגם כי משעמם לי..[= וגם כי אני לא מכירה אותכם..[= שם: גיל: מיקום: זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?

Lp Fairy

New member
עונה לעצמי..[=

שם:רעות תותי.[= גיל: 17 ו10 חודשים!!! מיקום:קריות..כעע איפה שהקטיושות זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הוא שכב עם חברה שלי.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אפעם לא נתתי לשום סיבה להפריע.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כע.[= אם כן, אתם אוהבים אותו? הכי בעולם!!! והוא, אוהב אתכם?כמעט הכי בעולם..חחח איך הכרתם? בבלוגים בישרא מה אתם הכי אוהבים בו? השפתיים שלו והעיניים שלו והחיבוקים שלו והנשיקות שלו והכול! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הפתעתי אותו ביומולדת שלו ונסעתי עד אליו (הוא גר ברשלצ) לביצפר זה היה חתיכת פרוייקט..[= אתם רבים? הממ דיי... האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כעעע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כעעע כמה אקסים יש לכם? הממ בערך 4 אם אני א טועה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא איככ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? הממממ יש מצב..כעע יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא איכ האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי גבוה, שלווה, אפשרות לאמר לאנשים את האמת מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? המממ נראה לי זה שחברה שלי שכבה עם מישו שאני אוהבת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? דורון (חבר שלי) נופר (חברה הכי טובה שלי לשעבר..) וחנצית (חברה הכי טובה נוכחית..חח) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שבגן היינו חבורה מאגניבה....חחח מה הדבר שהכי פוגע בך? שלוקחים לי חלומות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיוך..[= אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי משנה כלום! על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? תמימות..! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? דורון..[= התכוונת לזה? כעע! מתי שיקרת? המממ לא זכור לי בזמן האחרון.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? המממ יום שלישי.. ובגלל בת? גם בתקופה של השובע.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? באילת בתחילת יולי...=\ למה? "בגדתי" בחבר שלי...=\ מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום שלישי עם מי? עם מותק שלי! היה כיף? כעע! מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא מתחרטת על כלום! טו ב על מה שקרה באילת ועל התמונות שלא היו צריכות להיות..=\ למי אתם הכי מתגעגעים? דורון ונופר.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אין לי מושג עדיין..[= איפה תועילו בטובכם להתגורר? מרכז הארץ..או דרום... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מצידי עכשיו...חחח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?לא...אין לי ארץ אחרת! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי.. מהו השיר שתקוע לכם בראש? פניה במראה- דן תורן ושליחי הבלוז מתי בפעם האחרונה התרגשתם? כול יום מחדש... ממה? מזה שדורון אומר לי שהוא אוהב אותי הכי בעולם..[= איזה פרסומת את הכי אוהבת? זאתי עם הקוקוס!!! חחח ענקקקק סייב לייף! את חושבת שאת מאושרת כרגע?כע! את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כע! בגדת פעם? כע..=\ מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים...! בנות זה מהשטן! וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? המממ אין לי כ"כ קשר איתכם...אבל אני מדברת עם מיכל במסנ והיא ממש נחמדה! כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה! לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לצערי ניסיתי בר הכול..]= ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת.. מה הכי חשוב לך בחיים? חברות שלי מה הרגש שהכי חסר לך? חחח המממ אין לי מושג... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? תמימות..? =\ מהו הפרי האהוב עליך? נקטרינההההההה [= גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'..! לא יודעת..=\ איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? סאטרדיי נייט ליב.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 106 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מוטורולה מה לא תעשה לעולם? המממ עשיתי את מה שחשבתי שאני לא יעשהאז אלוהים יודע... האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאןפעם אחת לפולין עם השכבה שלי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שניפרד... שוקו\תה\קפה? שוקווווו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שתמיד אפשר לדבר איתה... אתה מצונן עכשיו? כמו תמיד! את מי בא לך לחבק עכשיו? דורון... למי בא לך להרביץ עכשיו? לנופר..[= ממה הכי נמאס לך בחיים? מזה שתמיד מאשימים אות! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הבניאס... מה הדבר האחרון ששתית? מים... היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד... איזה כיתה אתה: אההה סיימתי נהנהנהנהנה [= בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח שתי בלונדיניות מדברות "תגידי מה המס' של 144..?" "אין לי מושג אני אבדוק בספר טלפונים" חחח אני היחידה שמוצאת את זה מצחיק.. איך אתה מרגיש: בסדר...עייפה... הבנאדם הכי יפה שראית: לא זכור לי.. חג מעודף: סוכות! (יומולדת..) יס או הוט: יס! ספורט מועדף: כדורגללללללל [= ערוץ מועדף: יס סטארס בזבזן או חסכן? בזבזנית רצח! למי אתה מתקשר הכי הרבה? חנצ איזה צילצול יש לך? אחלום לנצח- ד"ר קספר הקול הכי יפה ששמעת? דורון...[= איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי מאילת.. ושומר מסך? אין... אתה יודע מה אני יודע? מה..?! מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני עייפה...חחח קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן..אולי מאחרת בדקות מעטות... איך הייתה הנשיקה הראשונה? נחמדה..[= עם מי? עם מישו בלונדיני!!! חחחחח את מאמינה באהבה? כן..[= מתי פעם אחרונה התקלחת: האמת לפני שעה בערך... כמה בשמים יש לכם: 1... אילו: לא יודעת איך קוראים לו אני האחרונה שמבינה בזה.. קשקשים, יש/אין? אין.. איזה שמפו:פנטן והאווי.... מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שיט עליתם עליי אני סוכנת סמויה! שונאים את עצמכם?: יש ימים... אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? מיאוווווווו [= אם כן, רוצים תירס? יאמי כע!

OoמיכלoO

New member
אני :)

שם: מיכל גיל: 19 וחצי מיקום: רחובות זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אממ לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כל מיני אנשים שחשבו שאני יכולה להיות חברה שלהם כשאין להם חברים אחרים ולהתעלם ממני כשיש אנשים אחרים... נו הבנתם את הקטע מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא קרה... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: 1- ביטחון עצמי 2- איזשהו כישרון מיוחד (כמו ציור או משו כזה) 3- לעמוד על שלי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? רותם, עומר, סיון מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? שמנצלים אותי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אגו גבוה מידי מה הכי מושך אותך אצל אנשים: ששמים לב אלי (אוף אני מרגישה פתטית) אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לדעת להקשיב לאנשים מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני לא נראה לי עושה את זה למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אפעם עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל הזמןןן למי אתם הכי מתגעגעים? כל מיני חברים של פעם כזה... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? דיאטנית איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא יודעת אבל בכל מקרה לא במרכז של שום עיר בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 ככה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשאני אמצא מישהו אז כמה שיותר מוקדם האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא מה שמשנה חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? כמו אוהבים אחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא ממש את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים אני מניחה וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? עם חלקם סבבה... אם חלקם אין כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין כזה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? עצבנות נראה לי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? להעלב מהו הפרי האהוב עליך? נקטרינה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5 איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אין כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? לאכול בשר האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן כן כמה פעמים... ארצות הברית איטליה ופולין מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שיודעים להקשיב אתה מצונן עכשיו? תמיד את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? לאח שלי! ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? גם וגם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? מיםם היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? כרגע עם ההורים... באיזשהו שלב לבד איזה כיתה אתה: סיימתי :) בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: ככה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: הליכות ערוץ מועדף: 4 ביפ בזבזן או חסכן? חסכנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? עומר איזה צילצול יש לך? זה רק הלב שכואב לך הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? לא איזה שמפו:הוואי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: ממש לא שונאים את עצמכם?: קצת אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?

crysania

New member
תגידי. מה דעתך על שלטון פמניסטי

דיקטטורי? D: את מוזמנת להצטרף.. יהיה סבבה. גברים ערומים בכל מקום עם זין גדול. וכמובן שזה לא מספיק. אני מוסיפה- הרבה כסף. הרבה מאוד כסף. כל כך הרבה עד שלא נצליח לראות את כל הגברים.... ואם לא גברים אז יש גם בנות. נמ... אם..Oם אניווי. שלטון פמניסטי דיקטטורי עם עינויים וכל השיט של "חבילת השלטון הטוטאליטרי". D:

hagarshtar

New member
שיהיה../images/Emo118.gif

שם:הגרי גיל:13 מיקום:בית זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן ]: מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא התעלם ממני מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא היינו באותו גיל,או שאני לא מכירה אותו מספיק[?] אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?אממ.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?אממ.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אמא אחותי וחברה שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?החנות דיסקים שהייתה של אבא שלי מה הדבר שהכי פוגע בך?שפוגעים בי:p איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שיהיה חברותי דבר ראשון מה הכי מושך אותך אצל אנשים:אממ.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אולי כתיבה[?] מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לא זוכרת התכוונת לזה?כנראה מתי שיקרת?היום בטח
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לפני כמה זמן ובגלל בת?אף פעם מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?מקווה שזה לא קרה למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?עכשיו למי אתם הכי מתגעגעים?דנה איזה מקצוע לעתיד תרכשו?הא? איפה תועילו בטובכם להתגורר?הולנד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא יודעת חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?נרד רק לשנתיים שלוש איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?והיא עולה על הגג מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום ממה?בהצגה שראיתי איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא אוהבת את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן,מישהו בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא בדיוק אוהבת אבל בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תלוי ממה עצוב לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?רוני ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?תלוי מתי מה הכי חשוב לך בחיים?האנשים בקרובים אלי וחוש השמיעה מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?בזמן האחרון עצב מהו הפרי האהוב עליך?תות גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?גבינה 5 איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?אנאערף כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?185 אבל במסנג'ר הרבה יותר איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם?משהו שלא מרצוני האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן,כן,לאוסטריה גרמניה אילטיה שוויץ צרפת הולנד בגליה אנגליה,עם משפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?לאב את חוש השמיעה,ולאבד מישהו קרוב[לא שזה לא קרה] שוקו\תה\קפה?שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?אממ..שהיא חברה[?] אתה מצונן עכשיו?לא,רק משתעלת את מי בא לך לחבק עכשיו?אח שלי,ותומי למי בא לך להרביץ עכשיו?עזבו ממה הכי נמאס לך בחיים?ממישהי ועוד מישהו אחד מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי,ואלי קצת יופי
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ים,והולנד מה הדבר האחרון ששתית?מיץ ענבים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?תלוי באיזה גיל איזה כיתה אתה:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:היו הרבה איך אתה מרגיש:כאב הראש הבנאדם הכי יפה שראית:היו כמה כאלה חג מעודף:פורים אולי,שבועוץ יס או הוט:יס ספורט מועדף:קפואירה,חדר כושר ערוץ מועדף: 24 בזבזן או חסכן?תלוי מתי למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא
איזה צילצול יש לך?טרינג טרינג הקול הכי יפה ששמעת? היו כמה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של השמיים מהמטוס..אני צילמתי
ושומר מסך?תמונות שיש על המחשב אתה יודע מה אני יודע?ברור! מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?בואי נחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא הייתה אף פעם רצינית עם מי? את מאמינה באהבה?בטח מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני שיצאתי להצגה כמה בשמים יש לכם:1 אילו:משהו עם ריח קשקשים, יש/אין?אין,אולי קצת איזה שמפו:אחד כזה עם ריח גם מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?בארור! סתם אם כן, רוצים תירס?לא זה נתקע לי בשניים

אופפ

שם:זהבית גיל:15 מיקום:אי שם ליד רחובות זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אמ.. אולי... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?הרבה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא יודעת אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?אבל לא והוא, אוהב אתכם?נו... איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?... מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?^^ אתם רבים?... האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?אולי בת זוג כמה אקסים יש לכם?נדה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?^^ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?^^ יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?-- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?-- תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:ביטחון, אין לי כוח לחשוב על עוד 2 מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?היו הרבה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?רינת, הדס וזהו מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?לא עולה לי זיכרון מה הדבר שהכי פוגע בך?יש הרבה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?יום אחד בחודש האחרון של השנה.. מריבה עניקית.. במקום לבכות הייתי אומרת משהו שהיה משתיק אותם... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אין כזאת מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?רינת התכוונת לזה?ברור מתי שיקרת?יום חמישי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לפני חודשים או 3 ובגלל בת?לא מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?מנקודת מבט של אדם אחר זה נחב בגידה באמון.. אני לא חושבת שבכלל היה לי אמון עם האנשים אלה למה?סיפור ארוך מתי בפעם האחרונה התנשקת?לא זוכרת עם מי?-- היה כיף?-- מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?יכול להיות שלא מזמן למי אתם הכי מתגעגעים?לחברה איזה מקצוע לעתיד תרכשו?משהו שקשור בספרות איפה תועילו בטובכם להתגורר?על הירח... אני יודעת? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?10...בטח בין 1-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מתי שיבאו הילדים? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?תלוי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?או דתי או מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש?"מיכאל"-איתי אנקורי מתי בפעם האחרונה התרגשתם?יום ראשון שעבר ממה?פגשתי מישהי שרציתי לפגוש המון זמן איזה פרסומת את הכי אוהבת?מי רואה פרסומות? את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא אוהבת אף אחד איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?לא ממש כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?כל זמר מזרחי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים?כרגע לא יודעת מה הרגש שהכי חסר לך?שמחה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?עצב מהו הפרי האהוב עליך?תפוז גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5 אחוז איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא ספרתי איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם?קעקוע האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאןלא טסתי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?לא יודעת שוקו\תה\קפה?שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הרבה אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?את רינתי למי בא לך להרביץ עכשיו?להרבה ממה הכי נמאס לך בחיים?מהכל מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?הרבה האופי אבל גם חושב קצת היופי לרושם ראשוני מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?אני חושבת שהצוקים בנתניה... מה הדבר האחרון ששתית?מיץ תפוזים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד איזה כיתה אתה: עולה ל-י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא ממש בדיחה--"תפוז אנשים, מכיר?" "מזה אנשים שאוכלים תפוזים?" טמטום
איך אתה מרגיש:חרא הבנאדם הכי יפה שראית:רינת חג מעודף:פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף:אין ערוץ מועדף:ניקולדיאון/ערוץ הילדים בזבזן או חסכן?בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?רינת איזה צילצול יש לך?משה עם סמטמבר
של גרין דיי הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?נעלי אולסטר בשחור לבן ושומר מסך?כל מיני תמונות אתה יודע מה אני יודע?לא, ואלא אכפ לי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?תנו לישון!! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?או קצת לפני או מאחרת איך הייתה הנשיקה הראשונה?עוד לא הייתה עם מי?-- את מאמינה באהבה?כן, משהו כזה מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול כמה בשמים יש לכם:צריך לקנות אילו:-- קשקשים, יש/אין?לא חושבת שיש איזה שמפו:החברה הזאת עם ה10 מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:כן, קצת אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?שו? אם כן, רוצים תירס?
לא בא לי...

tribe spirit

New member
יאיי שאלון אמצע הלילה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שם:נדיה גיל:17 וכמעט 9 מיקום:ירושלים האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא כלכך מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שינוי גדול אחרי נתק מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?התבשיישתי לשאול. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כן,מאוד והוא, אוהב אתכם?כן איך הכרתם?מסיבה של ידיד משותף
מה אתם הכי אוהבים בו?הכל...יש לו עיניים ירוקות
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הממ..לוותר על לפגוש את רוב החברים שלי כשהוא יוצא.. אתם רבים?לא ממש...עדיין לא
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?2,אבל שניהם לא רציניים במיוחד. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:כשרון ציור,סבלנות,אומץ מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שלא הייתי עם ההוא שהתביישתי לשאול מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?עומר,דפי,שלומצ מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?היום בחוצות היוצר עם החבר
מה הדבר שהכי פוגע בך?שלא מאמינים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:ידיים
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אוו...אין כזאת,אני די מרוצה ממהלך החיים שלי ולומדת מדברים פחות טובים.. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?נאמנות לעצמי
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?החבר התכוונת לזה?מאוד מאוד מתי שיקרת?יותר מדי פעמים.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?בגעגועים?חודש,בכאב-שנה ככה.. ובגלל בת?חודש מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפני שבועיים למה?לא רוצה לדבר על זה.. מתי בפעם האחרונה התנשקת?לפניש עתיים ככה.. עם מי?החבר היה כיף?מאוד מאוד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל הזמן.. למי אתם הכי מתגעגעים?החבר איזה מקצוע לעתיד תרכשו?ע.דין איפה תועילו בטובכם להתגורר?תואילו,עם א'.ירושלים בוסטון לונדון או ניו יורק בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אחת חביבה שכזאת
מקסימיום שניים באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?20 המאוחרות האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?באמצע. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?זזה מכאן לכאן כל הזמן.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני,אבל פתוח לדת מהו השיר שתקוע לכם בראש?געגוע,יהודית רביץ מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום ממה?שהחבר היה מקסים
איזה פרסומת את הכי אוהבת?smooze because its us or the.פשוט גאוני. את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?מאוד מאוד בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?מכירה אחת או שניים אישית כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?גם וגם,תלוי מה בא לי.דווקא אביב פן עוזר לי בד"כ
לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אין כזה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושר מה הכי חשוב לך בחיים?אהבה וחברים מה הרגש שהכי חסר לך?הממ..מעניין,אחשוב על זה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?קנאה מהו הפרי האהוב עליך?תות גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג',3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?לא מתה עליהן...שיהיה דן שילון,אני חיה בעבר. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לאדעת..כמה עשרות איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם?לוידעת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן:כן,4 פעמים,משפחה,תנועה,שכבה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהכל ישתנה.. שוקו\תה\קפה?שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהיא יודעת להצחיק אותי אתה מצונן עכשיו?במפתיע-לא את מי בא לך לחבק עכשיו?החבר למי בא לך להרביץ עכשיו?חברה טובה לשעבר ממה הכי נמאס לך בחיים?שינויים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?זה באמת קשה...תכלס זה תמיד שילוב של שניהם בסופ... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?הקבר של בן גוריון,פולין מה הדבר האחרון ששתית?מיץ ענבים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד איזה כיתה אתה:אני לא
סיימתי י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת..אני מזה גרועה בבדיחות איך אתה מרגיש:נחמד הבנאדם הכי יפה שראית:אין לי מושג איך קוראים לו..זה היה בהופעה של אביב גפן בליל האהבה בצמח לפני שלוש שנים. חג מעודף:שבועות יס או הוט:הוט ספורט מועדף:שחייה ערוץ מועדף:שתיים בזבזן או חסכן?בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?החבר איזה צילצול יש לך?כל יני...כרגע 'טל מי בייבי',של הפפרס. הקול הכי יפה ששמעת?קשה מדי,נקודה רגישה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ירוק ושומר מסך?כוכבים או זיקוקים אתה יודע מה אני יודע?שאת לא יודעת כלום? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?לישון עוד קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?לפני הזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?מצחיקה ביותר עם מי?עדיף שלא תדעו.. את מאמינה באהבה?מאוד מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול,פעמיים
כמה בשמים יש לכם:שניים ורבע. אילו:האלווין,משו לא מוכר אבל כיף,ודוגמית של לייט בלו שאני אוהבת קשקשים, יש/אין?לא איזה שמפו:מוי כיף כתום מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:קצת לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?כן
אם כן, רוצים תירס?אני שונאת תירס

טאהא

שם: קרן גיל: 16 מיקום: כפ"ס זהו. טוב האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מממ,הקשר איתו מסובך,הוא לא מחזיר לי אהבה בקטע רומנטי אלא בתור ידידה,אבל מצד שני הוא נורא נמשך אליי פיזית משום מה. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא שכב עם החברה הכי טובה שלי,שהוא והיא ידעו שאני אוהבת אותו. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? השיניים שלו. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא רומנטי,פיזי,כלומר אנחנו לא ביחד אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? לא איך הכרתם? לא זוכרת זה היה מזמן מה אתם הכי אוהבים בו? את העיניים שלו מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? השתניתי ממש,כאילו בצורה קיצונית למדיי אתם רבים? כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אותו אחד מהשאלות הקודמות,הקראש עליו התחיל כשהייתה לו חברה. כמה אקסים יש לכם? שניים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא בדיוק,כלומר אחרי שנפרדתי ממנו עדיין נמשכתי אליו וחשבתי על לחזור עליו אבל לא ניסיתי לעשות את זה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי,גישה חיובית לדברים,ביצ'יות במידה מסויימת מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שמי שאני אוהבת אמר לי שהוא לא אוהב אותי,אחרי שחברה שלי אמרה לי שהוא אמר לה שהוא רוצה אותי. :| מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? בן,גל,נטליינה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ט"ו באב של שנה שעברה מה הדבר שהכי פוגע בך? שבן יורד עליי וזה נשמע רציני איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שהוא ירד על אנשים שהוא אפילו לא מכיר מה הכי מושך אותך אצל אנשים: בכללי? ציניות,חברותיות....ואם הכוונה היא למשיכה פיזית אז עיניים ושפתיים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? כשהייתי עם מישהו מסויים,למה? כי הוא הלך וסיפר ל-כ-ל החברים שלו וזה גרם לכך שיצא לי שם. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אופטימיות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? בן הג'ינג'י התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? היום,לאמא. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חודש בערך ובגלל בת? חודש מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? חודשיים למה? סיפרתי משהו שהיא סיפרה,אומנם זה היה כדי שיהיה לה טוב,אבל היא ביקשה ממני לא לספר מתי בפעם האחרונה התנשקת? שבוע וחצי עם מי? לירז XD היה כיף? זה היה משימה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבועיים בערך למי אתם הכי מתגעגעים? לקשר שהיה לי עם בן בחופש הגדול הקודם. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיצוב פנים/אדריכלית איפה תועילו בטובכם להתגורר? אלפי מנשה
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? איכס ילדים...:( אם כבר אחד באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? :| האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב אבל לא יותר מידיי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני אגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? תלוי מהו השיר שתקוע לכם בראש? פרח-יהודה פוליקר מתי בפעם האחרונה התרגשתם? שבועיים בערך ממה? מאותה הסיבה שבגללה אני מתחרטת איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה פרסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע? תלוי מאיזו בחינה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? כן מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? הזה? לא משהו כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? זהבה בן ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה מה הרגש שהכי חסר לך? כעס מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה מהו הפרי האהוב עליך? עגבניה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק...(?) כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? ללא הרבה למען האמת,כי הוא נמחק אז פתחתי חדש רק לפני כמה ימים,17 אנשים איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אוכל רגל קרושה האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן כן,3 פעמים,עם ההורים,לטורקיה,הולנד,צרפת ובלגיה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שההורים יחליטו סופית לעזוב את הארץ שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את הכנות אתה מצונן עכשיו? בקטנה את מי בא לך לחבק עכשיו? בן למי בא לך להרביץ עכשיו? דני ממה הכי נמאס לך בחיים? מזה שאין לי עבודה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי,אבל כמובן שאם הוא ממש מכוער אפילו האופי לא ישפיע. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אחד מהכפרי דייגים בהולנד,אני לא זוכרת את שמו. מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד איזה כיתה אתה: עולה לי"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: XDDD גרמתם לי להיזכר בה,אבל צריך לראות את זה בשביל להבין אז אני אספר בדיחה אחרת. באיזו משוואה השתמשו הנאצים בשואה? תשובה: R שמים את כל ה-R בצד אחד ומקבלים את הפיתרון הסופי. איך אתה מרגיש: טוב הבנאדם הכי יפה שראית: אליס,למרות שבזמן האחרון היא השתנתה והיא נראית פחות טוב. חג מעודף: שבועות ופורים יס או הוט: יס...השיר שלנו
ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: ערוץ 3 בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? מתן/בן איזה צילצול יש לך? תלוי למי....בעיקרון how we do הקול הכי יפה ששמעת? של סתיו כשהיא שרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע שחור,שבאמצע רואים זוג ידיים עושות צמודות אחת לשניה (כמו קערה) ואז יוצא מהן עשן...וזה בשחור לבן. ושומר מסך? שחור עם כתוביות בורוד: I've get the heart of a young boy,it's on my desk in a jar אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? יואו,אני מתה מעייפות. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן,תלוי עם מי הפגישה איך הייתה הנשיקה הראשונה? מעפנה עם מי? עופר את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: בצהריים לפני שיצאתי כמה בשמים יש לכם: 5 אילו: DKNY-שאין לי מושג איך קוראים לו אבל יש לו ריח טוב. ultraviolet valerie-בריח וניל diable bleu ועוד משהו שאין לי מושג איך קוראים לו קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: קרליין מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? O_O אם כן, רוצים תירס? לא.

התפקדות חודש אוגוסט!חפירות על הבוקר

שם:אלון גיל:30 (לרוץ מהר לרוץ מהר לפני שיגמר) מיקום:תל אביב , 15 דקות מהבארבי . זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא זוכר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין דבר כזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?בטח והוא, אוהב אתכם?לא איך הכרתם?בעבודה . מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?לא זוכר. אתם רבים?תמיד האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא זוכר , כניראה שכן . כן . כמה אקסים יש לכם?2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?תמיד האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?בבוודאי , איזה שאלה . אם כן, זה הצליח? עדיין לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? מה?\ [ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא זוכר . מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שלא באה לארומה . מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אמא אבא ואלוהים. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?בליפ מה הדבר שהכי פוגע בך?שנאה , בערות , והיתעלמות . איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?אין . מה הכי מושך אותך אצל אנשים:חוכמה .אהבה אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה?אוף . ולמה?ככה . על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?טוב לב
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?האקסית . התכוונת לזה?כן מתי שיקרת?בילדות . לא זוכר . מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בגלל בן ? ובגלל בת?בגלל בת ? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכר . למה? ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת?
עם האקסית (זה חוזר על עצמו) עם מי?עם האקיסת היה כיף?כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לא זוכר . למי אתם הכי מתגעגעים?לי איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מחשבים איפה תועילו בטובכם להתגורר?רמת גן , ליד הביניינים של תפוז
אנשים . בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?כמה שיותר באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?כמה שיותר ולהפך חושבים שתגורו בארץ?כן התרדו ממנה..?לא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי מסורתי?כן מהו השיר שתקוע לכם בראש?חושב שבגיל 30 אני ארד , מהאויר . מתי בפעם האחרונה התרגשתם?אתמול . ממה?מדלת . איזה פרסומת את הכי אוהבת?זה לא אנחנו , זה התפוזים
את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן בגדת פעם?כן מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנות וכרגע?בנות את אוהבת בת או בן?בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?מטאפיסי . כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?שמחה
] לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אהממ ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?נמה? מה הכי חשוב לך בחיים?החיים מה הרגש שהכי חסר לך?רגושת באופן כללי. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?מה? מהו הפרי האהוב עליך?פטריות גבינה או קוטג'?גבינה -כמה אחוזי שומן?כמה שיותר איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?מה? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מידי איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום מה לא תעשה לעולם?לעולם לא אתאבד האם טסת פעם?כן כמה פעמים, עם מי ולאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מה ? 2 . שוקו\תה\קפה?קפה (לוגם שלוק) מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?אין אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?אותי |חביוק| למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים?לא נימאס מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?יופי פנימי == אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?אצלי בחדר מה הדבר האחרון ששתית?קפה
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?בדד איזה כיתה אתה:כ"ב עולה לכ"ג (בדיחה של סבא שלי) בדיחה שגרמה לך לצחוק:? איך אתה מרגיש:מעולה הבנאדם הכי יפה שראית:לא זוכר . חג מעודף:חנוכה . אני מיתגעגע לחנוכה , למרות שנודלתי בפורים. יס או הוט:הוט ספורט מועדף:כדורגל ערוץ מועדף:24 בזבזן או חסכן?בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה?למי שמשיב לי הודעות בתא הקולי. איזה צילצול יש לך?רגיל הקול הכי יפה ששמעת?מלאכים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אי סי קיו ושומר מסך?רגיל אתה יודע מה אני יודע?לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה?רטובה עם מי?עם האקסית את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול כמה בשמים יש לכם:אין אילו:אמרתי אין קשקשים, יש/אין? יש איזה שמפו:הד אנד שולדרס מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: אני מושפע כתיבתית מעשרות אלפי המישתמשים שקראתי במשך שש השנים האחרונות. : שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?מה? אם כן, רוצים תירס? כן . תביאי תירס . זה טעים .

happybunny

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני האמת בדרך כלל לא רושמת תגובות במיוחד לא בפורמים אבל זה מאוד מגניב לדעתי שיש פורום תמימים ,דבר שאני די מתחברת אליו ...

go goldi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

רק דבר אחד...שרשרי נכון... אני אמצא את אומנות השרשור ואני אסים לך אותה

happybunny

New member
תודה../images/Emo9.gif

האמת רציתי לשרשר זה נראה לי פשוט נוראא ארוך..

עופריקי

New member
יוהוווו להעביר את הזמןןן^_^

שם: עופרי (אולי כשאהיה גדולה אחליף לאופיר
) גיל: 16 וחצי מיקום: אשקלון זהו. =( האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הממפפפפ........................>< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא גר רחוק ממני. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן D: האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא כמה אקסים יש לכם? מי סופר;[ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חוזק נפשי בעיקר, לדעת להיות מניאקית\חוצפנית כשצריך... והמ,.. לאידעת.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? =| מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? פז, נתן (איי גס), ואתי הג'ינג'ית. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? נתן במדים =( מה הדבר שהכי פוגע בך? דייO_O איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים, שפתיים וידיים.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אבל אמרתי דיי=( על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? עזרה\תרומה לאנשים, לחברים וכ"ו.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נתן התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? היום (לאמאD: ) מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? היום, אתמול, שלשום, שבוע שעבר, בלהבלה.. ובגלל בת? לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני...אממ.. 5-6 חודשים בערך למה? דיי, זה עבר:| מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול עם מי? בן היה כיף? השתדלתי להנות, כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ליפני חודש וחצי... למי אתם הכי מתגעגעים? אליו איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מדעי החברה (פסיכולוגיה) איפה תועילו בטובכם להתגורר? באיזו עיר? אני רוצה או אשדוד או להשאר באשקלון בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? אף לא באחדD: באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? ממ.. אני לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר קרוב להורים... חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? קנאה- אביב גפן (בעיקר השורה של "אותך אני אוהב.....") מתי בפעם האחרונה התרגשתם? חודשיים בערך ממה? בטח מלהפגש איתו.. איזה פרסומת את הכי אוהבת? זאתי של ה200 ומשו דקות שיחה של אורנג' עם הצורות בבלונים (אני יודעת לעשות כלב! ותוכי! וארנב וגםםםם ברבור וכתר וזהו נראליD: ) את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? המ, פעם אחת מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? גרוע עד מאוד כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? הממ.. אני לא שומעת מוזיקה כשאני עצובה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודעת ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה, חברים מה הרגש שהכי חסר לך? אושר אמיתי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה מהו הפרי האהוב עליך? בננה ומנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', 5% נראלי איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אלי נגד העולם נחשב?, או האלופה חדר הלבשה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? ממ לאידעת.. בטח איזה 250-300 שחצי מהם אין לי מושג מי הםD: איזו חברת טלפון נייד יש לך? מירס, ופלאפון מה לא תעשה לעולם? אף פעם לא אתאבד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן, פעם אחת לפאריז מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? הבגרויות:| שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? תמיד מקשיב לי.. אתה מצונן עכשיו? לא, אבל צרודה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו למי בא לך להרביץ עכשיו? לה>_< ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי בעיקר.. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי בליווי עיניים ירוקותP: מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בפארק... מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד, אבל קרוב להורים איזה כיתה אתה: עולה לי"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: "איזה ליצן אחד מתחיל את כל ההופעות שלו כשהוא שואל את הקהל "מה קורה?" והקהל עונה "בסדר" ואז הוא אומר "שמעתי סוודר???"
... ככה כל הופעה, עד שהייתה לו הופעה לבני עקיבא. הליצן בא ושאל את הקהל "מה קורה?" אז הקהל עונה "ברוך השם" והליצן אומר "שמעתי סוודר??" איך אתה מרגיש: על הפרצוף+ הבנאדם הכי יפה שראית: הוא חג מעודף: פסחא יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחיה, ריקוד (זה נחשב ספורט בבצפר שלי:p ) ואירובי י ערוץ מועדף: הילדים ו24 בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? פז איזה צילצול יש לך? מרגיש אחר של סינרגיה הקול הכי יפה ששמעת? הקול שלו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של טופז (שהיא יותר נמוכה ממני ב3 ס"מ^_^ )-> ושומר מסך? של דגל הגאווה=] אתה יודע מה אני יודע? אממ.. אני יודעת שאתה לא יודע מה אני יודעת... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "למה קמתי" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? חמודה עם מי? קוראים לו ניר, מכירים..? את מאמינה באהבה? יתר מכל דבר אחר... מתי פעם אחרונה התקלחת: ליפני שעתיים כמה בשמים יש לכם: 12 כולל של אחותי(משתמשות יחד...) אילו: היפנוטיק כמובן, אנג'ל, פודל, אמוראמור, וויש, ג'דור, בודי שופ, ועוד כמה שאני לא זוכרת קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: עדן שולדרס מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? הא אם כן, רוצים תירס?

../images/Emo121.gifלעופרי אין קשקשים.

כי היא חופפת בהנד אנד שולדרס.
אחלה פרסומתD:

../images/Emo121.gifעינתי עליו בעבר אבל בא לי בטוב

על כל שאלון בתפוז עניתי איזה 3 פעמים בערך... שם: גלעד גיל: 16 ומרגיש צעיר
מיקום:חור זהו. שאלון קצת קצר לא? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אנערף מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? משו, בשירותים
אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן איך הכרתם? בשירותי נכים מה אתם הכי אוהבים בו? את הידית הקטנה מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? חרא אתם רבים? לפעמים, כשהפיפי שלי צהוב וזה לא מוצא חן בעיניה האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? מממ זאת שאלה נורא מטומטמת... מתנשקים עם בנאדם בגלל שנמשכים אליו... מי המפגר שכתב את השאלון הזה? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?אולי כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא, אנחנו בקשר אבל לא:] האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?אולי תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: קרובים אלי? ידע תיאורטי של ישי הפיל של אילן והשלווה של רשי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אאאא-ככככ-זזז-בבב-ההה מממ אנערף מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? איפרת, ישי ובעז ומקווה שבקרוב גם ניצ מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שהלכתי לאיבוד מזמן מזמןD: מה הדבר שהכי פוגע בך? ?? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מממ שנאה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: זרימה אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? הרבה פעמים כשאני רואה אנשים יפים כאלה שבאים בסבבה שלהם והולכים ברחוב ולא הלכתי לדבר איתם... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא יודע, על עצמי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מאיה:] וכן, אני לא אומר אם אני לא מתכוון התכוונת לזה? ידעתי... מתי שיקרת?לא זוכר מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זוכר ובגלל בת?שבוע שעבר, אחות שלי... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה לי לבגוד באמון? למה?ככה! מתי בפעם האחרונה התנשקת?חודש וחצי
אני זקוק לזה... יש הצעות?
עם מי?ג'ני (ולא המנהלת שלנו
) היה כיף?לא זוכר, היה פסדר מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול למי אתם הכי מתגעגעים? שאמא הייתה רוצה שאני אצא מהבית ואסע לכלמיני מקומות, עכשיו היא טוחנת לי ת'מוח איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מוזיקאי ונגן איפה תועילו בטובכם להתגורר? חור עם אוויר טו, בית מעץ, 2 כלבים והבחורה הכי מדהימה שיש בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שיבואו באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא משנה, ההפך לדעתי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? הם יקבלו ערכים דתיים אבל שיבחרו לבד מה להיות מהו השיר שתקוע לכם בראש?אכזבה של משינה
מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום לא זוכר למה ממה?לא זוכר!!! איזה פרסומת את הכי אוהבת? מי אוהב פרסומות? את חושבת שאת מאושרת כרגע?יש לי סיבה שלא? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? את כולם!! בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנות:] וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא מאוהב איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?מממ הם שמנים כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?מה שבא לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אין כזה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ואהבה מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? זה לא מעצבן, אבל אהבה מהו הפרי האהוב עליך?תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? הדרדסים כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא יודע איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אאנוס האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן. לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? נשיקה
שוקו\תה\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? איזה מהם?:] אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?ניצן למי בא לך להרביץ עכשיו?אפחד ממה הכי נמאס לך בחיים?שינאה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי ויופי. היופי בעיניי המתבונן מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?לא דע, איפשהו בגולן בטח מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה איך אתה מרגיש: סבבה אבל חסר משו הבנאדם הכי יפה שראית: עוד לא ראיתי את ההכי יפה שלי חג מעודף: חנוכה יס או הוט: כלום ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: מצו כשיש ג'אז בזבזן או חסכן? תלוי מתי למי אתה מתקשר הכי הרבה? בעז איזה צילצול יש לך? ילדתי שליייייייי אל תלכי בשדהההההההההה הקול הכי יפה ששמעת? מממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בוא נישן עוד קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בדרך כלל בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? פסדר, לא משו:] עם מי? עזבו את מאמינה באהבה?רק באהבה ובאבא מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול כמה בשמים יש לכם
- אילו:... קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:טוב חפרתם! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תירס קצת יותר ארוך אם כן, רוצים תירס? לא

למעלה