סתם, חומר למחשבה

Necrophil

New member
וגם אין שטן מן הסתם

יש רק חנטרישים שיושבים ליד מסכים ומקלדות ומזיינים את השכל!!!!!!!!!!! אבל אין בזה כל רע.

Ozzy Osbourne

New member
נכון אתה צודק אבל תודה לאל

שיש חנטרישים חסרי חיים (כמוך) שעוד יקראו את זה.

Necrophil

New member
היי אידיוט

קודם כל בוא נתחיל בזה ש: אתה לא מכיר אותי!!!!!!! אז היית יודע- א. אני לא גבר, אני אישה ב. אני אישה יותר גבר ממך (לא במובן השעיר של המילה דווקא) ג. גם בתור אישה אני אוכלת אותך לארוחת בוקר! יא מטטטעעעליסט מכוער סלח לי, אפשר תגובה? (כן) האם זה בגלל שאתה חנטריש, אתה פגוע בשם עמך שדיברו עליהם כעל זייני שכל? ;))))

Necrophil

New member
כרגיל שכחתי שתי נקודות חשובות

א. האם אתה לא חסר חיים כי קראת את ההודעה שלי? ב. אוזי אוסבורן??? לך תאכל חרא, יא מתרומם צווחני.

Ozzy Osbourne

New member
חחחחחחחח אז ככה NECROPHIL

1.אין משהו שעושה לי יותר מלראות אותך מתעצבנת.ולפי שתי ההודעות שהקדשת לי סימן שהצלחתי. 2.אם הקדשת לי שתי הודעות סימן שגם פינית לעצמך זמן מהחיים החד גונים שלך כדי לרשום אותם. 3.אם פינית זמן מהחיים שלך כדי לרשום לי את אותן הודעות סימן שאני חשוב בשבילך בצורה כזו או אחרת.תודה חומד עשית לי את היום. 4.אם את הקדשת לי שתי הודעות סימן שכנראה אימצת את מוחך המיקרובי כדי לרשום אותן מה שמחזיר אותי לסעיף 2 שכנראה ביזבזת זמן ניכר מחייך כדי לרשום אותן. 5.זה מראה שאת מותק שלי חסרת חיים. 6.אם את יותר גבר ממני אז למה לא במובן השעיר של המילה? 7.עדיף להיות מתרומם ולא לגעת בך עם ציין לייזר ממרחק של 3 קילומטר. 8.כן אני מטאליסט מכוער.ואת מלכת היופי. 9.תשתדלי לא לרשום עם שגיאות כתיב.זה מראה שאת או עצבנית או מתרגשת ממני או פשוט ילדה מפגרת. מסקנה: את כנראה חסרת חיים.את ילדה מפגרת.את נראית כמו גבר מתנהגת כמו גבר. וכנראה שאת יכולה לאכול אותי לארוחת בוקר.את מתרגשת ממני סימן שכנראה נגעתי לך בנקודת הג´י מה שכנראה אף גבר לא עשה לך מרגע לידתך ועד למרוצת 1000 שנות חייך.וכנראה את מתעצבנת בקלות אז זה מה שעושה לי את זה. איך שלא יהיה עדיף להיות מתרומם חסר חיים שעיר מכוער ועוד הרבה דברים אחרים.רק חבל שאני לא כמוך.פחחח

חחחחחח!!!!! הרגת אותי!

איזה כיף לצחוק כמו משוגע רגע לפני שאתה כותב עבודה בביולוגיה בכל אופן..זה היה מצחיק!

Necrophil

New member
שלום זריקה חזרה למציאות!

היי שלום לך, אדון חביב א. וואו לפי אורך ההודעה היה לך בערך פי 5 יותר זמן פנוי מחיים משמעותיים להקדיש לי ב. אתה לא מכיר אותי, כדאי לך לא לדבר כך, שמא אתה רק מביך את עצמך (יכול להיות שבגלגול אחר סתם הזלת ריר עלי והייתי צריכה לגרד אותך מסוליית הנעל). טוב, למען האמת משיחות עם מטאליסטים גברים אני מבינה שמאוד קל להשיג אתכם דווקא (כן האתגר, "להשיג אתכם"), אצלכם זה דווקא עובד הפוך, יותר מכוער ושעיר יותר טוב!!!!! ואם הכלב שלך מאכיל אותך לארוחת בוקר (אתה יודע עם מה), סימן שהתמזל מזלך!!!!!! בכל אופן תודה שאתהכ דואג לעאברית שלחי, אבל אני דווקא נהנית לכתוב עם שגיאות כתיב, נו תתאמץ קצת. מעניין שהתמונה של מישהו שאכפת לו ממך עמוקות ומוציא אש מהמקלדת בניסיון לתפוס אותך בפורום, כן בקצב הנורא של הפורום, נמצאת רק אצלך במוח! כן אבל כן גירית אצלי איזושהי נקודה, של שמחה לאיד יותר מרחמים!!!! אני דווקא אשמח לפגוש אותך ולבחון את התיאוריה שלי. סתם כי "עשית" לי את זה מתברר.

Bodom-child

New member
u pissed me off..

יש לך איזושהי בעייה עם אוזי אוסבורן ?!

Bodom-child

New member
ועוד משהו

אם עוד פעם את יורדת ירידות אישיות שכאלה את מורחקת מהפורום.

Necrophil

New member
היי אבל הוא התחיל!!!!!!!!!!

כל הקטע בפורום שלך אדוני זה ירידות אישיות! אחרת הוצאת את המיץ מכל העניין. בבקשה תרחיק אותי, אם אני אעמוד בזה!!!!!! מה שנקרא לסתום לאנשים את הפה, לקחת להם את חופש הדיבור. היי אני יודעת, בטח כי אני נקבה, וכל גבר חבר שלך!!!!!! חוץ מזה אני אוכל להגיע ל- precious חברים מכוערים מגודלי שיער שלך גם בלי הפורום תודה רבה לך! אני מכירה אותם, אחד אחד, אני עברתי הרבה פעמים ליד הביוב שלהם (ערבי המטאל למיניהם ואיך שהחיים שלהם נראים בכלל). בוא נפרד לשלום אם כן!

Necrophil

New member
ועוד משהו...

אני מבינה שיש לך בעיה להתמודד: א. עם ירידות על אוזי אוסבורן ב. עם ירידות אישיות (אבל לי אין!!!!1 עובדה שהחבר שלך שפך את הג´ורה שלו פה עלי, ועוד לא התמוטטתי כמו שאתה מאיים לעשות!) צריך עזרה. דחוף. :]

אתה מבלבל דברים

עצם זה שבנאדם אומר שהוא מוכן לשמוע להקה שיוצריה נאציים, לא אומר שהוא תומך באידיאולוגיה של הלהקה. ובגלל זה הוא לא יתחיל להתנהג כמו שאתה אומר.

BlackShadow

New member
בדיוק כמו ש...

מי ששומע אנסינק לא אומר שהוא תומך בקהילת ההומואים...

Nightwish-boy

New member
מצחיק, אבל...

הנושא רציני לגמרי (ואנסינק ממש לא הומואים... סתם קוקסינלים) כמו שיוני אמר לפני, מה שמפחיד זה הארגון והיכולת של זה, ושזה כבר תנועה ולא קטע מרדני. ברגע שאתם אוהבים יוצרים נאצים (לא יוצרים שדיעותיהם נאציות וגם זה לא בטוח, אלא יוצרים ששרים על "עליונות הגזע הלבן" ודברים כאלה) אז אתם בעצם תומכים ומחזקים את התנועה הזאת עוד יותר...

yoni162

New member
בסדר...

אישית, לא הייתי קונה דיסק של אף להקה נאצית, אפילו אם המוזיקה ממש טובה, מכל הסיבות הברורות. מה גם, שאם הייתי יודע שההכנסות ילכו לארגון נאצי...טוב שלפחות העניין של המוזיקה הנאצית מחתרתי, והאמריקאים המטומטמים האלה, חסר להם שלא יעשו משהו אם זה פתאום יהפוך למיינסטרים (למרות שזה יהיה די מבדר). יש גבול לחופש הביטוי, מה לעשות, בגלל אנשים כאלה.

Nastrand

New member
להקשיב זה לא בהכרח לתמוך

הקשבה ללהקה מסויימת לא אומרת שום דבר בנוגע לתמיכה בדעותיה, כאלו או אחרות. מכאן אני לא מבין איך הקשבה בלבד "מקדמת" את הארגון הנאצי (או מה שזה לא יהיה). * נקודה למחשבה: רוב הלהקות הללו שרות בגרמנית, או באנגלית, ובכל מקרה הם לא מדברים בצורה ברורה... :)

moshe 666

New member
טעות במונחים

ברור שיש מטאל של עליונים ונחותים , אבל טעית במונחים... לדעתי אדם עליון זה אדם שהוא TRUE ושומע להקות TRUE(רק בלאק כמובן). רק ככה ... אדם נחות זה היפי, פריק , הומו וכמובן פוזר. לאף אחד אין שום ספק שמי ששומע TRUE BLACK הוא שייך לגזע עליון. תראו את אותם האנשים ותבינו על מה אני מדבר. לכל השומעי דת´, ת´ראש, דום , הבי וכל החרטא - זמנכם עובר... עכשיו כבר אנשים מתביישים בזה שהם שומעים להקות של פוזרים , ומנסים לשחק אותם TRUE. אבל זה לא עובד לפחות עצינו , הרבה ניסו , וכולם היגיעו לבית החולים תל שומר בסוף... להרבה לחברינו יש תיקים במשטרה (מה לעשות חלק מהפוזרים מלשינים), אבל אנחנו ממשיכים בBLACK METAL WAR. ברור שיש הרבה פוזרים שהשמדתם זה דבר חשוב ובלתי נמנע. מי שנולד TRUE ישאר TRUE לנצח, כנ" לפוזרים וכנ" לבוגדים... קצת מהנתונים הסטטיסטים - 50 אחוז מהאמבולנסים הוזמנו על ידי "נערים שנפגעו מכת השטן". המדינה נגדנו , כל העולם נגדנו , אבל זמננו מגיע... BLACK METAL WAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה