סתם, חומר למחשבה

Nightwish-boy

New member
סתם, חומר למחשבה

יש כאן אנשים שאמרו שלא אכפת להם לשמוע מוזיקה נאצית ולשמוע נאצים כל עוד המוזיקה טובה... אז אולי כדאי שתיקחו את זה עוד שלב ותעשו קעקוע של צלב קרס על הכתף. למה לא? זכותכם! אז מה אם גם הנאצים השתמשו בסימן הזה? לא כל מי שמשתמש בסימן הזה הוא נאצי! ואולי מי שמעצבן אותכם תשימו לו על החולצה איזה טלאי קטן וצהוב, כדי שהחבר´ה שלכם ידעו לפוצץ אותו מכות. אה, גם הנאצים עשו ככה? סו פאקינג וואט? ואולי גם תחליטו שמי ששומע דת´ מטאל הוא מעל נגיד מי ששומע הבי מטאל ויש לו יותר זכויות כי הוא גזע עליון? ואולי פשוט תלכו ותשמידו את כל מי שלא מסכים איתכם ואת כל מי ששונה ממכם? מפחיד, לא? שלכם דור

HelloweeN

New member
אתה ממש פתאטי....

ואם הייתה לי אפשרות, הייתי משמיד את כל העולם ( או לפחות חלק מאוד מאוד גדול ממנו). כן, כן... אני כבר מחכה בקוצר רוח לתגובות (הדי דביליות שלך) שכל מי ששומע דת´ מטאל ובהמות הוא נאצי, קיי קיי קיי, ועוד חרא דומה.... תרד כבר מהאנשים פה! אתה כבר מתחיל להימאס עם כל השטויות המלודיות שלך. ובכלל. חלאס כבר!

Nightwish-boy

New member
ישר לקורס הבנת הנקרא

לא אמרתי שכל מי ששומע דת´ מטאל ובהמות´ הוא נאצי, אני בכלל דיברתי על אנשים שהגיבו כאן ואמרו שלא מפריע להם לשמוע מוזיקה נאצית והם שומעים מוזיקה נאצית וזה זכותם... תקרא כמו שצריך לפני שאתה פותח ת´פה

Nastrand

New member
קטע של תמיכה

כן, יש אנשים ששומעים מוזיקה של נאצים. לי אין ממש בעייה אם זה. רוב המטאל הנאצי הוא מחתרתי וניתן להשיג אותו כמעט אך ורק בקבצי MP3. מכאן שאין שום תמיכה בלהקות הללו, עקב העובדה שאינני מתכנן לרכוש דיסקים שלהם בזמן הקרוב, או בזמן הרחוק. אותו דבר בנוגע לגבי חולצות ודברים אחרים. אני לא אקנה חולצה של להקה נאצית, כי אני לא מעוניין לתמוך בה. אני גם לא אגיד למישהו שילך ויקנה דיסק של להקה נאצית זו או אחרת כי הם טובים. בכלל, אולי גם עצם ההפצה שלהקה נאצית מסוימת טובה זה גם סוג של תמיכה, אבל בכלל אני חושב שצריך לשמור דברים כאלה במחתרת. * הבהרה: אני לא, ואני חוזר, לא נאצי (כמובן) או גזען בשום דרך כלשהי.

Ozzy Osbourne

New member
פחחח

הודעה די מפגרת. אני בזמנו הייתי נגד השמעת המוזיקה של ריכרד ואגנר בהבימה או איפה שזה לא היה,בגלל שזה פגע באנשים ניצולי שואה. ת´אמת אני לא שומע את המוזיקה שלו ולא שמעתי. מה שכן אני שומע לפעמים ל-KREATOR.יש אנשים שמגדירים אותם נאצים. כן ואני הייתי צריך לשאול אותם אם הם ערכו איתם ראיון נוקב. אבל זאת לא הנקודה.ונניח והם כן נאצים.אז? נתחיל לעשות אלימינציה של להקות שאנחנו לא רוצים לשמוע בגלל שהם ככה וככה? ואם אני שומע בלאק או דת´ אז זה אומר שאני אוהב נאצים? ת´אמת החברים שלי חושבים שאני אוהב יותר את השטן.שטויות במיץ עגבניות. מה שכן מוזר זה שאני לא מבין למה שמת בהודעה (המפגרת שלך כבר ציינתי?!) את העובדה שאפשר לעשות קעקועים של צלב קרס? מה זה קשור להעדפתי המוזיקלית? מה שאמרת עכשיו זה בגדר לעשות פרובוקציה ולא כלום.זה בשביל אנשים שנהנים למשוך תשומת לב.ראה ערך מרלין מנסון המתרומם. מי ששם את הסמל הזה הוא נאצי.או לחילופין הוא אידיוט. ותנסה לצאת מהקונספציה שכל מי שכאן שלא אוהב סוג כזה של מוזיקה או חתך כזה של אנשים או לא אוהב דעה של אחר רוצה להשמיד את כל העולם. לא כולם כאלה לא אני בכל אופן. ומי שכן מנסה להראות שהוא קשוח ותאמין לי שהוא לא. אז אל תהיה צבוע. ותנסה לא לרשום הודעות מפגרות. כמובן שזו זכותך רק אל תצפה שהתדמית שלך פתאום תהיה כמו ההודעות המפגרות שלך.

Nightwish-boy

New member
שוב, הבנת הנקרא

לא אמרתי שמי ששומע בלאק או דת´ הוא נאצי, מה שעצבן אותי זה שהיו כאלה כאן שאמרו שהם שומעים מוזיקה שנאצים עושים ואין להם בעייה עם זה ומה רע בזה ושזה זכותם והכל... גם זכותם לעשות קעקוע של צלב קרס על הכתף, כי זה לא בהכרח סמל נאצי, וזה בכלל סמל הודי, אז מה אם גם הנאצים עשו? פיספסת את הנקודה... מה שאמרתי זה כשסוג מסוים וספציפי של מוזיקה (לא דת´ או בלאק מטאל שהם סוגים די רחבים) מזוהה מאוד עם נאציזם, מי ששומע אותו בדרך כלל יהיה קשור לזה. אני בטוח גם שיש הרבה הודים נחמדים עם שרשרת צלב קרס בבית... אפרופו השטן, זה אחד הקטעים הכי מפגרים וילדותיים במטאל. זה לילדים שרוצים לשחק אותה קשוחים וחזקים וכל שאר השטויות... הנה, גם סיילם בתחילת דרכם (ולא שאני אוהב את סיילם) שרו על השטן והכל, ועכשיו זאב טננבוים אומר שזה סתם קטע ילדותי ושהם עשו את זה לפני שהם והמוזיקה שלהם התבגרו... אין לי שום בעייה לשמוע להקה חרדית נגיד, אפילו שאני נגד חרדים (אגב למישהו יש שירים של רקיע?), יש לי בעייה לשמוע להקה שהחברים בה רוצים להשמיד אותי ואנשים מה"גזע" שלי. יותר ברור עכשיו או שצריך עוד הסבר?

Nastrand

New member
בנוגע למה שכתבת

או קיי, בסדר, אז יש אנשים שבאמת יש להם בעייה להקשיב ללהקות נאציות, ויש כאלה שלא. רוב המטאליסטים הנאצים הם ילדים בני 16 שקצת הגזימו עם כל הקטע. בוא נקרא לזה "השלב השני של הפוזה". בכל מקרה, כפי שאמרתי, אני לא תומך בלהקות גזעניות כי אני לא תומך ב"אידיאולוגיה" שלהם, אבל אני לא מקשיב ללהקה בגלל האידיאולוגיה שלה. מה שאתה אומר בקשר לצלבי קרס זה כבר משהו אחר. אני לא מסתובב ברחוב וצועק "אני שומע מוזיקה נאצית" בדרך כלל :) אבל מי שעושה קעקוע של צלב קרס זו גם הגזמה. שישמע להקות אם הוא רוצה אבל שיתחשב גם בעובדה שיש אנשים שנפגעים מכאלה דברים. או שפשוט יחשוב שאם הוא יעשה את זה הוא יצא לרחוב ולא יחזור.. ;)

Nightwish-boy

New member
השאלה היא

למה לשמוע להקות נאציות ללבוש חולצות שלהן ולהיות גאה בזה כן, ולעשות קעקוע של הסימן ההודי העתיק צלב קרס לא? ואגב, הלוואי שלא יחזור, בטח שלא בחתיכה אחת

Nastrand

New member
קריאה חוזרת

תקרא עוד פעם את מה שרשמתי ב"קטע של תמיכה". בדיוק על דברים כאלה דיברתי.

Ozzy Osbourne

New member
אחחחחח איך אני מת על אנשים כמוך

שרק רוצים להראות כמה הם יודעים. תראה מר אדון לא מעניין אותי מאיפה הסמל הנאצי נלקח.ממש לא. יש אנשים שחושבים שאם אתה שומע לבלאק או דת´ אתה שטניסט.נראה לי שרשמתי את זה בהודעת התגובה הראשונה שלי. כמו בהודעה הקודמת גם כאן אני אומר שאילו שטויות.לכן אי לכך ובהתאם לזאת מוסיקה שמדברת על השמדת העם היהודי (שדרך אגב אנחנו לא גזע נפרד רק לידע כללי) או שמדברים על כל מיני אשפה כאלו או אחרים לא בהכרח משפיעה או לא אומרת שאדם כזה הוא נציונל-סוציאליסט. אני שומע בלאק ואני לא אוהב שטן. אני שומע בלאק ואני נגד אלוהים.ולא מזיז לי שבשירים כאלו או אחרים אני אשמע את המשפט "אלוהים לך תזדיין".כי זה לא מזיז כל כך. המוזיקה היא שאהובה עלי.ומצידי כל שאר הדברים יכולים להשרף. אין קשר למוזיקה ולהעדפה שלך כאדם ולבחירה שלך לאיזה חתך אוכלוסין אתה רוצה להצטרף.אין קשר ואילו שטויות במיץ. ואם יש לך בעיה בשירים כאלו או אחרים או בלהקות כאלו או אחרות אז אל תאזין להם.

Nightwish-boy

New member
איך אפשר להיות נגד אלוהים?

איך אתה יכול לומר שאתה נגד אלוהים? שאלוהים שחור ורשע ושהשטן יותר חשוב ממנו? איך אתה יכול לומר כאלה דברים על אלוהים? במיוחד לאור העובדה שאין אלוהים, וכל העובדות מוכיחות את זה! (תודה, סיום מפתיע) אין לי שום דבר נגד אמונה באלוהים, יש לי הרבה דברים נגד כפייה של אמונה, ונגד זה אני פועל. בדרך כלל מוזיקה משפיעה והפצה של להקה נאצית מחזקת (אם כי באופן עקיף) את הנאציזם ומכניסה אותו מהדלת האחורית למיינסטרים, מה שיכול להתבטא לא רק במוזיקה. מוזיקה היא סוג של צורת ביטוי, ובדרך כלל אדם ששומע מוזיקה כלשהי מבטא את עצמו... בדרך כלל אדם ששומע דת´ יהיה יותר אגרסיבי מאדם ששומע קלאסית נגיד... איך אתה רוצה שלא יחשבו שבלאק ודת´ ויוצרי בלאק ודת´ מקושרים לשטן ומשתמשים בסמל של כת השטן? בטוחני שגם אתה השתמשת בסמל הזה... בגלל אנשים כמוך תהיה עוד שואה (חס וחלילה)

Ozzy Osbourne

New member
פחחחח אתה חתיכת טיפוס הא?!

לא רק זה אתה גם מטומטם רציני. תגיד חמודי מתי אמרתי שהשטן יותר טוב או חשוב מאלוהים? מתי אמרתי שאני שם סמל של השטן על עצמי? בתור אחד (שלפי הכרטיס האישי שלך) מבוגר לא בשנה לא בשנתים אלא ב10 שנים אני יכול להגיד לך שיש לך עוד הרבה מה ללמוד על אנשים ועל החיים בפרט. זה שאני נגד אלוהים זה לא אומר שאני לא מאמין. זה שאני נגד אלוהים זה אומר שעברו עלי דברים שאתה לא "תזכה" לעבור אותם. אני בניגוד אליך כשהייתי בגיל שלך האמנתי באלוהים.אהבתי אותו. וזה הפסיק ברגע שחבר שלי בצבא התאבד ועוד כמה תחלואים אחרים שעברתי. בגלל אנשים כמוני תבוא השואה????????? יא´חתיכת תינוק צעיר שכמוך!!! כשאתה היית בן 10 הוצאתי מארבים בלבנון כדי שאתה תשחק דוקים להנאתך באין מפריע. כשאתה היית בן 10 וישבת באוטובוס ליד אימא שלך ושאלת אותה "תגידי אימא מי זה האדם במדים?" והיא ענתה לך זה חייל.החייל הזה היה אני. כשאתה היית בן 10 וישבת באוטובוס ליד אימא שלך ושאלת אותה "תגידי אימא למה הוא נראה כזה עייף החייל?" והיא ענתה לך בגלל שהוא קרבי וטוחן את התחת המחורבן שלו.אז החייל הזה היה אני. אתה מדבר שטויות. ויותר גרוע אתה אוהב גם לשפוט אנשים לחינם. רק תבין שבגלל אנשים שיביאו שואה כמוני לפי הגדרתך אתה יושב בשלום בבית. אני שומע בלאק מטאל כי אני אוהב את המוזיקה הזו. אני שומע גם הווי וטראש מטאל.נו אז מה תגיד על זה??? אני נגד אלוהים כי יש לי סיבות. ואני בניגוד אליך לא קטן אמונה. אני לא מאמין בשטן כי אין דבר כזה. ומה שכן מוכח מעבר לכל ספק סביר שיש משהו. ועוד דבר קטן ילדון. יש קשר עצום בין בלאק הווי ומוזיקה קלאסית. בן אדם "שמבין" כל כך במטאל צריך לדעת את זה.כי יש שימוש בתכנים קלאסים. וזה אומר לך אדם שלמד (גם בעצמו) על שלושה כלים. וזה שהייתי ב5 שנים צעיר מגילך הנוכחי. הבנת אותי חמודי?!?! יופי

Nightwish-boy

New member
אני קטן אמונה גאה!

אני רוצה שתסביר לי איך אפשר לא להיות קטן אמונה, עם מה שקורה עכשיו? איך אפשר לא להיות קטן אמונה כשאנשים חפים מפשע מתים כל יום? איך אפשר לא להיות קטן אמונה כשאתה רואה את "שליחי אלוהים" אומרים שאלה שעברו את השואה אשמים בכך? איך אפשר לא להיות קטן אמונה כשמצד אחד מתפללים לשלום מישהו, ומצד שני אומרים שאלוהים לוקח רק את הטובים? אז כן, אני קטן אמונה ויש לי סיבות טובות. אז נכון לא עברתי חוויות אישיות, אבל לא חסרות חוויות לידי. מישהי מהשכבה שלי איבדה את משפחתה באסונות שונים (וביניהם אסון המטוס בים השחור), אני רואה את החברה שלי כמעט בוכה כשהיא מספרת לי על איך המצב הכלכלי פוגע בהם ועל כל האילוצים שלה, אני פותח עיתונים ורואה כל כך הרבה זוועות, שוב ושוב, אז איך אפשר להאמין שיש אלוהים ששומר עלינו בסיטואציה כזאת? איך??? כשאני אהיה בן 18 ואתגייס אני אתרום למדינה לא פחות ממך, אם אני אהיה קרבי וגם אם לא. וגם עליך שמרו כשהיית ילד אם אתה זוכר ואם לא. אם היית מבין יותר במטאל היית יודע שכל המוזיקה הלא ווקאלית יצאה מהמוזיקה הקלאסית, ורוק זה חלק ממנה (אם כי בהבי מטאל אתה שומע הרבה יותר את הביסוס הקלאסי) אבל ההווי שונה, שונה לחלוטין. ושוב, אני קטן אמונה, ואני גאה בזה. דור

Ozzy Osbourne

New member
כמה דברים ילדונצ´יק

1.לא מזיז לי שאתה קטן אמונה גאה.מצידי גם תהיה מתרומם גאה. 2.אם לא תהיה קרבי בצבא לעולם לא תתרום בצורה שאני תרמתי גם אם תהיה קרבי.למה? כי כשאתה תתגייס לצבא הזמנים ישתנו ככה זה. 3.מה באמת ילדון כשהייתי קטן הגנו עלי חיילים קרבים? מעניין לא ידעתי את זה עד שלא פקחת את עיני. 4.לא מזיז לי מה אתה חושב על המדינה. 5.לא אמרתי שאני מבין יותר או מבין גדול במטאל. 6.אם לא היית קשה הבנה טו שטוף בגאווה עצמית הייתה מבין שמה שאמרתי בפסקה האחרונה זהה בערך למה שאמרת בפסקה האחרונה שלך. ואם היית שומע בלאק (במקום לאמר שזה שייך לנאצים מסריחים) היית מבין שומע קולט שהביסוס הקלאסי בבלאק או בשירים מסוימים הוא די גדול. 7.בשביל הסוף אל תגיד לי שאתה קטן אמונה גאה פעם אחר פעם.זה מראה לי כמה אתה חושב שזה מביך שאומרים לך את זה.

Nightwish-boy

New member
מה אתה אומר פה בעצם???

דבר ראשון, אתה אמרת "יא קטן אמונה שכמוך!" אז עניתי שכן, אני קטן אמונה ואני גאה בזה. בעיות? לך למחלקת התלונות שלי. כל מי שמתגייס תורם לצבא, לא משנה באיזה תפקיד. גם אם לא היו טבחים היית גווע ברעב בזמן שהוצאת מארבים. כל אחד תורם לפי רצונו ולפי כישוריו. אז יופי, היית קרבי, כל הכבוד לך באמת, המשאית עם המדליות מחכה למטה. כמו בחוק של המשולש שווה השוקיים, לא רוב הבלאק והפאנק הם נאציים, אבל רוב הלהקות הנאציות עושות בלאק ופאנק. מספיק ברור עכשיו? להבי מטאל יש הרבה יותר ביסוס קלאסי מלבלאק מטאל, וכל מי שיש לו אוזניים יכול לשמוע את זה. לא מוצא חן בעיניך? תתבע אותי.

Ozzy Osbourne

New member
מממממ

אני לא צריך משאית מלאה במדליות. האוכל שאכלתי במארבים הסתכם בכריך אחד ליום של נקניק וקצת חרדל. אגב את רוב האוכל הבאנו מהבית מרוב שלא היה מה לאכול. ואני לא צריך את הכבוד שלך.את הכבוד שלך תדחוף לתחת. להיפך הלוואי ולא הייתי קרבי כדי לא להגן על פשפשים מסריחים כמוך. אתה גורם לי לפריחה. לתבוע אותך אני לא אתבע.יש לי דברים יותר מרתקים לעשות. ולא ברור לי כלום.אולי תנסה לשכלל את ידיעותיך בעולם המוזיקה. או מקסימום לא להראות לעולם כולו את מה שאתה יודע או יותר נכון את מה שאתה לא יודע. ויותר מזה כמו שאמרתי לך פעם תנסה לא להכליל אל תהיה צבוע ואל תשחק אותה ידען גדול כי אתה לא יודע הכל (בדיוק כמוני) ותתחיל לשקם את התדמית המסריחה שלך.

Nightwish-boy

New member
(תדמיין שרשמתי הרבה מממ)

נתחיל מהסוף דווקא- התדמית שלי? אפשר לחשוב... אז 5 אנשים שאני בקושי מכיר ושאני בקושי שם עליהם (אם בכלל) חושבים שאני סתם פוזר ולא מבין- אוי לא! מה אני אעשה! אולי אני אתאבד! רק לא זה! בעיות שלך שהיית קרבי (פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים) למה אתה צריך לשתף אותנו בזה? כמו ביהדות (והפעם אני דווקא מסכים איתה) אין כזה דבר "חכם" יש רק "תלמיד חכם" גם אני כל הזמן לומד דברים חדשים... אני לא יודע הכל ולא מנסה לדעת הכל. נראה לי שלבנון ניפחה לך את התחת... כדאי שתוריד אותו כי זה עוד יחזור אליך.

Ozzy Osbourne

New member
חחח אתה מצחיק

אם אתה פוזר פה אתה פוזר גם בחיים האמיתים. אל תתאבד תשאר ככה.אתה העונש הגדול של עצמך. להגיד לך שאתה טיפש? לא צריך כי אתה תמיד תנסה להוכיח לי אחרת. אתה צודק הייתי פראייר 3 שנים.זה לא אמור לעניין אותך. זה יעניין אותך כשמישהו קרוב שלך יהרג (מקווה שלא). אז אתה תזכר טוב מאד במה שאמרת לי. לבנון ניפחה לי את התחת? מממ החיים הם לא רק לבנון והצבא זה לא רק לבנון. היו שם חוויות שאתה לעולם לא תזכה לעבור.לטובה או לרעה. וכשאני ספרתי לך על לבנון לא רציתי להראות לך עד כמה אני מבין במטאל כי אין קשר.זה להראות לך שאתה פשוט תינוק קטן שקופץ בראש. מסתבר שצדקתי. אין דבר מחר נקנה עוד אבוקדו

Sham 69

New member
אהבתי את הדימויים ..

של החייל .. וכו´ במיוחד את הקטע של ה"כשאתה היית בן 10 הוצאתי מארבים בלבנון כדי שאתה תשחק דוקים להנאתך באין מפריע"

למעלה