אתה כבר לא פוזר... אתה מטאליימר!
מלחמת בלאק מטאל? נו באמת, מטאל זה מוזיקה, תקלוט את זה. אומנם מוזיקה מאוד עמוקה שמשפיעה גם על דרך החיים, אבל עדיין מוזיקה! תודה בזה, מתחת לכל המעטפות הקשוחות, הגזעניות והשטניות, מסתתר בעצם אפס קטן ומתלהב שרוצה להראות לעצמו ולאחרים שהוא חזק אז הוא מצטרף לכת השטן ומתחיל לדבר שטויות. גזע עליון? נו, באמת. אני לא הולך לקרוא לך "נאצי" עכשיו כי זה בדיוק מה שאתה רוצה, שאנשים יזדעזעו ממך, ושיתנו לך קצת צומי. אז תבין: אף אחד לא שם עליך ועל השטויות שלך וזה שאתה מגה-פוזר (או מטאליימר) זה בולט לקילומטרים. כל הקטע של השטן זה אנשים שרוצים להרגיש שהם מיוחדים וחזקים, כי החברה דוחה אותם... הם עושים רושם רק על עצמם, יוצאים למלחמות דמיוניות וחושבים שהם אימפריה. תורת הגזע שלך לא מעניינת אף אחד אז עדיף שלא תביע אותה... וגם אם היא תעניין מישהו, סביר להניח שלא תישאר הרבה בחיים אחר כך. אתה יודע כמו מה אתה נשמע? כמו ערס כי הערסים, כמו אנשים כמוך, אלה אנשים שמנסים לשחק אותה חזקים וקשוחים, והם בעצם אפסים גדולים ופחדנים. וכל סוגי המטאל שאמרת הם סוגים הרבה יותר עמוקים מבלאק שאתה שומע (אני מתכוון,שוב, לבלאק פרימיטיבי כמו סיילם, מייהם וכו´ (אולד-סקול) ולא לבלאק המתוחכם והמתקדם של נייטפול C.O.B וכו´) ועוד משהו קטן...אני פריק, ואני גאה בזה! דור