סתם הרהור...

עוד פעם אתה תענה לי על השאלה

אתה מפקד על החברים שלך אלו שהכי קרובים אלייך אתה יודע שעכשיו אתה צריך להכנס למקום שבטוח אחד החברים או יותר ימות חס ושלום אתה יודע שבפצצה אחת אף אחת מהחברים שלך לא מת תגיד לי ובאמת אם לא היית משחרר את הפצצה ואל תשחק לי אותה יפה נפש??????? ואני רוצה שתהיה כנה עם עצמך שים אותך במצב הזה אם אתה לא משחרר פצצה אחד החברים הכי קרובים אלייך מת!!!!!!!! לא היית משחרר!!!! אל תזבל לי בשכל בבקשה ממך כי בגלל יפי נפש כמוך אנחנו מפסידים במלחמה הזו לעם שהוא בגודל שלו אולי שישית מאיתנו וזה רק בגלל היפה נפש האלה

את האגואיזם שלך תשאיר לעצמך

אם אני צריך למות בשביל שהחברים או הפקודיחם שלי יחיו, אני אעשה את זה. אני אתןלכל אחד ואחד מהם את החיים שלי. אבל אין לי שום זכות לקחת את החיים של אדם חף מפשע. בגלל פושעים כמוך אנחנו מפסידים, כי אם אתם היה אכפת לכם מהמדינה, תוך שניה הייתם יוצאים משםומשאירים את העבודה לחיל האויר והתותחנים. העיקר שבוע הבא אני אעזור לפנות עוד מתנחלים משיחיסטים.

יודע מה עזוב אותי באמא ש'ך

אתה לא יודע לנהל וויכוח ביקשתי שתענה לי על השאלה היית מפקיר חיים של חברים שלך למה חברים שלך לא חפים מפשע החיים של הערבים יותר חשובים בעינייך מהחיים של חברים שלך???? וזה מה שאני אומר לא להכנס לשם למה יש מטוסים ???? למה יש תותחים לחסוך בחיי אדם

מה קרה? אין תגובה?

מתחיל דמגוגיה? המטוסים והתותחים לא רוצחים אדם, והם יכולים לעשות את מהשהם עושים רק כשהמשיחיסטים שלך לא נמצאים בדרך.

אני עניתי לא פעם ולא פעמיים

אבל כנראה שזה לא מסתדר לך עם הדמגוגיה, אז הנה בפעם האחרונה: בניגוד אליך, אני אמות בשבילם, לא אפקיר אותם ולא כלום. אתה לעומת זאת, תרצח ילדים וחפים מפשע אחרים, תבכה לקצין מיון, הכל רק להשאיר את הסיכון ל"חברים" שלך.

אני רק מהסיבה הזו לא עשיתי קרבי

מה זה תמות בשבילם ???? הם גם ייהרגו הם יהיו איתך שם בוא אני יסביר לך משהו איך אני רואה את זה אנחנו במ-ל-ח-מ-ה זה אומר שיש קורבנות יפה עכשיו אני לא הייתי מסכן חיים של חבר אחד אפילו אם אני יודע שיש פתרון שיביא לי מינימום הרוגים כי החיים של הערבייה שגרה בבניין לא יותר חששובים מהחיים של חבר שלי יפה וזה לא בגלל שאני אומר שהחיים שלה שווים פחות ואפשר להרוג ערבים מתי שבא לנו אלא בגלל שאם אני שם על כף המאזניים את חבר שלי או ערבי אז חבר שלי ייקח זה שאתה לא מבין שהמדינה מחרבנת על החיילים שלה ומפקירה אותם למות סתם כי היא רוצה שיגידו בעולם תראו איזה טובה ישראל ולהיות יפת נפש אני הבנתי את זה ולא מוכן לקחת חלק במשחק הזה החיים שלי שווים לפחות כמו החיים של ערבי ובשביל המדינה שלי אני צריך להיות יותר חשוב הם מתחבאים מאחורי נשים וגברים זה הסיכון שהם לוקחים שישלמו ותאמין לי אחרי כמה הפגזות הם כבר לא יתחבאו שם כי לא יתנו להם ואז יהיה לנו הרבה פחות הרוגים אבל אתה תישאר בעמדה שלך כי כמו שאמרתי אתה מסוגל להצביע על השמש ולאמר שזה ירח ולא תאמין לאף אחד וד"א לא ענית על מה ששאלתי לא שאלתי אם תמות בשבילם שאלתי אם תיכנס לתוך מקוםשאתה יודע שזה מלכודת מוות או תפציץ אותו כשאתה יודע שיש כמה ערבים שם????

אכן, לא עשית קרבי

והשארת את חברים שלך למות בשבילך. תן לי להבין משהו, אתה תרצח ילד? בלי כל הקשקושים מסביב, כן או לא? בתור אחד שמפקיר את החברים שלו בשביל אדמה, אתה מדבר יותר מדי על המדינה. אולי אם לא היינו צריכים לזרוק מליונים על התנחלויות, היינו יכולים לחלק אפודים חזקים לכללללל החיילים. אבל מה פתאום? שנקח כסף מגייס חמישי? מעניין שאני אצטט מה שאלת קודם כדי להראות לך שזו לא אותהשאלה? מה קרה פחדן, נדחפת לפינה?

שאלתי בדיוק אותה שאלה

ואתה עוד פעם מתחמק אני לא ימות בשביל מדינה שמפקירה את החיילים שלה ואם אתה רוצה למצוא אשמים במקום להאשים את המתנחלים תאשים את המדינה כי היא מפקירה את החיים של החיילים ואני לא מוכן שיזלזלו בחיים שלי לא ולא ואני לא ישרת מדינה כזו ובקשר לשאלה כן אם זה יציל חיים של חבר שלי כן אני יהרוג שתיים אפילו

"היית מפקיר את חברים שלך למות?????"

עוד שקרים? אתה בעצמך מפקיר חיילים, אז אל תזיין את השכל. העדפת לאיים על קצין מיון, מאשר להיות בחזית עם חברים שלך. אני מאשים אתכם, כי אתם מעדיפים אדמה על פני חיים של חיילים. חיילים משמשים מגן חי בשביל המתנחלים שלך, ובסוף מה מקבלים? יריקה בפנים, במקרה הטוב. ואם זה יציל חיים של חבר שלך, אתה תשרת בקרבי? כנראה שזה נוח רק כשהחיים של אחרים בסכנה, לא שלך.

עוד פעם אתה מתחמק ומנסה לזרוק

האשמות תענה על השאלה וכן אם הייתי יודע שבמקום להכניס אותי למלכודת מוות יזרקו על המקום פצצה כן הייתי יותר קרבי ממך אפילו

אתה ממשיך לשקר?

הנה אפילו קישור למה שבאמת שאלת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=69631631 אבל אתה יודע מה? יאללה נפסיק לך את הדמגוגיה הזולה: אני בצבא כדי להגן על המדינה שלי, בכל מחיר. כמו שכבר אמרתי קודם, זה ההבדל בין צבא של מדינה לבין ארגון טרור. צבא מגן על מדינה במינימום נפגעים, ולטרוריסטים לא אכפת מפגיעה בחפים מפשע. אז אם הייתה יודע שאתה לא צריך להילחם הייתה יותר קרבי ממני? חחחחחח פשששש "כל הכבוד". זה כנראה ההבדל ביני ובין כל לוחמי צה"ל, לבינך, כי אנחנו כן רוצים קרבי, כן רוצים להגן על המדינה, גם אם בחירוף נפש.

שים לב כמה אתה מפגר

הראית לי את השאלה ולא ענית לי עלייה אני בפשטות רק רוצה להבין אתה נכנס לתוך מקום רואה משהו שבטוח שזה מלכודת מוות שאתה יודע בפירוש שאנשים ימותו היית מוריד פצצה על המקום ????? או מסכן את חיי החברים שלך תענה לי רק על זה בלי התחכמויות בלי להאשים בלי כלום אני מבקש תן לי הודעה אחת שרק התשובה תהיה שם למה לא יהיו מלחמות במדינה אתה לא מבין שאתה נמצא במלחמה שאתה לא יכול לנצח בדרך הזו שלהתחשב בחפים מפשע אתה לא תוכל לנצח מה שהולך בשטחים זה משחק של חתול ועכבר ואני לא אהיה קרבי כדי לשחק בטום וג'רי

תגיד, האיסור לשקר לא נמצא

בעשרת הדיברות? עניתי על השאלה מאה פעם, בכל הודעה. אבל אתה מסכן, נדחפת לפינה, עכשיו אין דרך חזרה, אז אתה מעדיף לא להתייחס לתשובה. משהו כמו בת יענה, שטומנת ראשה בחול ואז הבעיה כאילו לא קיימת. כמו שכבר אמרתי, אני נמצא בצבא מאורגן, ולכן אגן על המדינה שלי במינימום הרג אפשרי. כלומר, למקרה שמוח קטן כמו שלך לא יכול להבין את זה, אני לא אפגע בחפים מפשע. זה שיש לי נשק ביד לא אומר שאני יכול לפגוע במי שאני רוצה. מעניין אותי לדעת, ונראה מה התשובה שלך: אם אני צריך לסכן חיי מתנחלים כדי להציל את חיי חברים שלי, מה לעשות? כמו שכבר אמרתי, נכון אתה לא תהיה בקרבי, אתה תשאיר את העבודה השחורה למי שבאמת אכפת לו.

ועדיין לא ענית לי !!

תראה התעייפתי כבר אתה רוצה להישאר מטומטם סבבה תהיה מטומטם אל תשגע אותי ראית מה רשמו לך פה וכולם הבינו איזה קטן אתה וכנראה שלא תשתנה לעולם אתה מעדיף להתחמק מדברים שאין לך תשובה עליהם סבבה אבל זה לא אומר שהם לא קיימים

השאלה שלי הגיעה קודם

אבל תמשיך להתחמק, כולם אבל כולם יודעים שלא אכפת לך מחיילים, אלא רק מהשנאה הגזענית שלך. יאללה אני מחכה לתשובה לשאלה שלי.

אתה יודע מה הכי מצחיק?

3 מחברי הפורום ביקשו שאני לא ארד לרמה האפסית שלך, אבל הצחוק שאתה גורם לי פשוט מפתה, אין מה לעשות חחחחחחח

למעלה