סתם הרהור...

קודם כל תסביר אותה

כי זה שאלה דפוקה אכפת לי ועוד איך מהחיילים כנראה שלך לא מפריע שחברים שלך נהרגו בגלל טיפשות של הממשלה ואתה מעדיף להוציא את זה על המתנחלים בסדר כל אחד ודרכו שלו

זה שאתה לא מבין משהו, אומר שאתה

דפוק, לא ה"משהו". ועכשיו, תסתכל מה כתבתי למעטה ותבין את השאלה. חברים שלי נהרגו כי עמדו כמגן חי למתנחלים בוגדים, אבל לך לא אכפת. העיקר שאנשים אחרים מתים ולא אתה.

חברים שלך נהרגו כי שרון האפס

היה ראש ממשלה שבורח מהערבים ונכנע להם במקום להוריד להם את הראש כי הם מה אכפת להם הם מתישים אותך ובסוף אתה נכנע כמו שרון אז מה למה שלא יהרגו חיילים אבל אם על כל חייל היית מוריד את המשפחה שלהם תאמין לי שהם לא היו עושים כלום

חברים שלי נהרגו

כי מתנחלים בוגדים מסתתרים מאחורי גופות של ילדים. מעניין אם היית אומר את זה גם על מתנחלים שפוגעים בחיילים שלנו.

תראה מי שזרק את הסודה

צריך לזרוק אותו לכלא ל15 שנה מי שדקרה גם אני לא מצדיק אותם אבל אני רוצה שתבין כי זה לא משנה שיצאנו מעזה כי עכשיו אין פיגועים ?? יש אני אומר לך שאם שרון היה גיבור כמו שאתה קורא לו הוא היה עושה מה שירדן עשתה לפלשתינאים בספטמבר השחור אם אני לא טועה שם הפלשתינאים גם ניסו לעשות אינתפאדה הירדנים הלכו והורידו כפר ותאמין לי שברגע זה האינתפאדה נגמרה ועד עכשיו שקט שם אבל שרון מפחד מה יגיד העולם מה תגיד אמיריקה אני לא אומר ללכת ולהוריד להם כפר אבל ..... אם יש מקום שמסתתר בו מחבל אל תשלחו אנשים להוציא אותו תורידו את הבניין תחלקו כרוז כל מי שיהיה בביתו מחבל אני מוריד את הבניין על יושביו אני רוצה לראות כמה אנשים יסתירו מחבל בבתים שלהם עכשיו הבנת את הכוונה שלי או שאתה עדיין תקוע בדרך שלך

ומה עם מי שמאיים?

ומי שבעטו בחיילים? ומי שזרקו אבנים על אלוף מכהן? ומי שהחטיף אגרוף לסא"ל קרבי? דוקא עכשיו, כשיצאנו מהשטחים המקוללים, דוקא עכשיו יש יכולת תגובה. עכשיו אפשר לעשות הכללל, אם זה ירי תותחים ואם זה הפצצות מטוסים. עכשיו אנחנו לא מדינה כובשת, עכשיו אנחנו מדינה שמגנה על הריבונות, על גבולותיה המקובלים והידועים. בניגוד לדעה הרווחת אצל הימין הקיצוני (שאליו אתה משתייך), אני כשמאלני לא רוצה להפסיק את הכיבוש כדי לתת להם אדמה. אף אחד לא מאמין לפלשתינאים, אף אחד, אפילו לא מדינות ערב. אני רוצה לצאת משם כי זה קודם כל לטובתנו, וטובת המדינה שלי זה הדבר החשוב ביותר, לא אכפת לי מאדמה עלאק קדושה, אכפת לי מהמדינה. ובציטוט שלך אני אשאל: "עכשיו הבנת את הכוונה שלי או שאתה עדיין תקוע בדרך שלך?".

אני מאמין שגם עזה שלנו אבל לא

משנה יודע מה אם זו היתה הדרך אני מסכים תצא ותתחיל להגיב אבל זה לא מה שקורה הם מורידים לנו אנשים ואנחנו מורידים שטח ריק אנחנו לא מגיבים אתה לא מבין את זה זה שיצאנו מהשטחים הם רואים את זה כניצחון הטרור ניצח פה אתה לא מבין את הבעיה הם ראו עשינו פיגועים והם ברחו מעזה למה שלא יעשו פיגועים וימשיכו את זה אם אנחנו בורחים עם הזנב בין הרגליים אין לי בעייה לצאת מהשטחים אבל מעכשיו כל קסאם שנופל להרוג להם אנשים שיכאב להם כל כך שיראו שאנחנו לא פראיירים יש מבין?

יש לי חדשות בשבילך

במדינת ישראל יש חוקים, והם לא קשורים בגרוש להלכה. אז לא, עזה לא שלנו, צר לי. בינתיים, כמות הנרצחים קטנה בהרבה מאז שיצאנו מהרצועה. תרצה או לא. תגיד לי נראה לך שאכפת לי מה הם רואים וחושבים? אכפת לי מה טוב למדינה שלי, ולשלוט על עם אחר ובשטחים שרק מסכנים אותנו, לא רק שזה לא טוב, זה גם מזיק. deadly-

ואני פשוט חייב לומר

הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי, שהמתנחלים היו הולכים בדרכו הנאמנה של הרב אבינר.

כל עוד אתה אזרח ותושב במדינה

אלו גם החוקים שלך. אבל אתה יותר ממוזמן לעזוב את המדינה שלנו יחד עם כל הקיצוניים. נראה לך שמישהו שואל אותך או את הרבנים המשיחיסטים שלך מה לעשות עם עזה? חחחחח אתם שווים לאפס מבחינתנו.

כמו שאתה אפס מבחינתי

אתה יכוללא לשאול בינתיים אלה שסבלו מהפיגור של הממשלה אלה אותם חיילים מסכנים שנהרגו ההורים שלהם צריכים לבוא בטענות אל הממשלה ולא למתנחלים

איזה מזל שאתה לא קובע כלום חחחחחחחח

מה אני מדבר בעצם? אפילו הרבנים שלך שווים לאפס בשביל הציבור חחחחחחחח ההורים של החיילים, כמו גם המשפחות והחברים באים בטענות לאשמים האמיתיים, הפושעים מההתנחלויות. אבל אל תדאג, אתם תסיימו בכלא, ואנחנו נשאר להגן על מדינה ללא משיחיסטים. אז את מי אתה רוצה שאני אשאל? את ההורים של החיילים שדקרתם, זרקתם עליהם אבנים, החטפתם להם מכות ושפכתם עליהם סודה קאוסטית? כי הם כבר מזמן אומרים שאין לכם מקום במדינה.

מה לעשות

לפעמים טיפשים מנהיגים את המדינה כמו שרון ואני לא מצדיק את כל המקרים שאמרת אני בחיים לא אפגע ביהודי ואני לא מסכים לפגיעה ביהודים

אז המג"בניק הערבי שנפגע זה בסדר?

אתה רק מוכיח כמה אתה עלוב, כן גם אותו מג"בניק ערבי עשה יותר ממה שאתה אי פעם תעשה למען המדינה. איזה כיף שתמיד הצד הטוב מנהיג את המדינה, ולא חבורות של משיחיסטים מסוממים.

או הנה

רק הערב החברים המטורפים שלך פגעו בג'יפ של מג"ב וזרקו אבנים על שוטרים. תמשיכו ככה, לא נשאר אזרח נאמן אחד שלא נמאס לו מכם.

אמרתי שזה בסדר??

באלה שעושים צבא אני מאמין בכללי אין אמונה בערבים ובחיים לא תהיה לי במיוחד אחרי מה שקרה במשחק אלה הפושעים הכי גדולים משחקים אותה רוצים שלום ועוזרים למחבלים ואני ואתה עשינו בדיוק אותו דבר למען המדינה אני שירתתי שלוש שנים בדיוק כמוך אז אל תזיין לי את השכל לא רק מי שעשה קרבי עשה צבא כי הייתי בתפקיד לא פחות חשוב משלך

בתור מי שמצדד ברצח ערבים חפים מפשע

אתה מתלונן יותר מדי על מה שקרה במשחק. לא, אתה איימת על הקצין מיון כי לא רצית לסכן את עצמך, מסכןןןןןןןןןן. בזמן שאני כבר בגיל 15 החזקתי רובה, ובזמן שאני לפני לפחות עוד 9 שנים בקרבי. אז אתה אל תזיין את השכל, כי פחדן כמוך לא שווה לא ללוחם ולא לג'ובניק שעושה את מה שעושה מתוך הכרח ולא מתוך פחד. הייתה בתפקיד לא פחות חשוב משלי? יש לי חדשות בשבילך, מי שעושה שבועיים בט"ש בשנה (פחחחחחחחחחח) לא עושה תפקיד חשוב כמו של איש צוות אויר.

בואנה בן כמה אתה

הבנתי מה €ורה פה חשבתי שאני מדבר עם מפגר עכשיו התברר לי שאני פשוט מדבר עם ילד €טן מה זה משנה כמה אבטשים אני עושה בשנה התפ€יד שלי היה לדאוג שמטוסים יטוסו בלי בעיות במחשבים שלהם אולי זה נראה לך לא לתרום אבל בלי מטוסים אתה וכל החברים ה€רביים שלך לא שווים כלום לך תאונן על הנש€ שלך או משהו כזה אם אתה חושב שאם אתה מחזי€ נש€ אתה שווה משהו אבל בחיאת עזוב אותי בש€ט אני לא פחדתי מ€רבי ואני נכנסתי למצבים בחיים שלי שאתה עם כל"האומץ" שלך לא תיכנס אליהם בחיים אני פשוט לא כמוך לא פראייר של המדינה אתה פשוט פראייר שנותן שישח€ו בחיים שלו אני לא כזה וכן אני מתלונן על מה ש€רה במשח€ כי פשוט הם שיח€ו אותה רוצים שלום והביאו ב€לאות ואחר כל זר€ו על €ורנפיין חזיזים אז שיית€עו את הב€לאות בתחת ויחזרו לזיין כבשים והנ€מה תגיע בעזרת השם הגלגל מסתובב ולמשח€ הבא בטדי אני ההולך ר€ בגלל מה שהם עשו לידידה שלי ועכשיו אל תזיין לי את השכל כי אתה פששוט לא התבגרת שתגדל תבוא לדבר איתי

למעלה