סתם דעה מעניינת

arielfe

New member
סתם דעה מעניינת

פרויד טען שהאדם בבסיסו הוא חייה דו מינית ואני נוטה להסכים עם הדעה הזאת... למרות שאין לכך אישוש מדעי לדעתי ההגבלות היחידות על חיי המין שלנו הן הגבלות תרבותיות - תוצר של התנייה חברתית רבת שנים.

שרימפי

New member
אתה בטח מתכוון לומר

"חיה ביסקסואלית" דו מינית זה גם זכר וגם נקבה
שזה משהו די שונה מביסקסואליות. לפי מה שאתה כותב אני מבין שאתה מגדיר את עצמך כביסקסואל, האם זה בגלל התיאוריה של פרויד או שזה יותר קשור להרגשת המשיכה לגברים ולנשים גם כן

arielfe

New member
קודם כל

אני צריך להבהיר משהו. אני בן 19 ומאז ומתמיד נמשכתי לבחורות. פנטזיות על בנים (לא מוגדרים) חילחלו לתודעה שלי רק בזמן האחרון ואני מלא בפחד רק מלדבר על זה = רחוק מלהגדיר את עצמי כביסקסואל. עם זאת יש בי משיכה לא קטנה לרעיון של להיות עם גבר (שוב, לא מוגדר). ולגבי שאלתך: הדעה שלי מושעת משני גורמים: 1. תחושותי האישיות (משיכתי לנשים עם משיכתי לרעיון של להיות עם גבר). 2. ניסיון רב עם אנשים שונים איתם יצא לי לדבר ברצינות על הנושאים האלה. פרויד הוא בבחינת אישוש בשבילי...

arielfe

New member
קצת בהלם.

למעשה למרות שנאמר כבד"כ אגב - אני חושב שזאת הפעם הראשונה שהודיתי בפני מישהו על המחשבות שיש לי לגבי בנים... זה מפחיד אש.

שרימפי

New member
../images/Emo13.gif

אז מזל טוב, נראה לי שעשית צעד כלשהו מבחינה אישית(ומי כמוני יודע שזה לא קל
). אני דיי מסכים איתך לגבי מה שאתה אומר, אני חושב שרובנו ביסקסואלים. לגבי עצמי אני לא יודע, כי אני נמשך לגברים. ואולי מתישהו תבוא האישה שאפול ברשתה(למרות שכרגע קשה לי להאמין, אבל בכל מה שנוגע לאהבה. היא נראית לי לעיתים באמת עיוורת
) אתה נשמע בנאדם די מעניין. אם תרצה אתה מוזמן להשאר פה ולקחת חלק בדיונים שלנו, אתה לא חייב להגדיר את עצמך כדי להיות פה. לא חסרים פה גם סטרייטים ובכלל יש פה אוכולוסיה צבעונית מקסימה
בכל מקרה-

arielfe

New member
תודה רבה

תודה רבה על ההבנה :) אני ממש זקוק לתמיכה. זה נשמע מעט אבל עשיתי הרבה. ואני אשמח להשתתף בפורום... אגב יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר לא מעט זמן... אני מפנטז על התנסות מינית עם בן כבר יחסית הרבה זמן... האם תוכל לתת לי עצה מה לעשות בנידון כי אני אבוד לגמרי בכל מה שקשור לדברים האלה...

שרימפי

New member
המ.

מצטער שלקח לי זמן להגיב, פשוט המשפחה גררה אותי מהמחשב(קרציות
). לגבי מה ששאלת, נראה לי שאם קיים ספק בנושא- להתנסות יכול להיות פתרון בהחלט(ויש המון דרכים להגיע למצב כזה). אבל תמיד אתה יכול לבחור שלא לתת לזה יותר מידי מקום ובמה ולהשאיר את זה בתחום הפנטזיות. זה לא מה שיבטיח לך אושר, אבל יש כאלו שיראו זאת כאפשרות אמיתית והגיונית. אז כמו שאמרתי, אתה יכול ללכת על זה, להעיז ולנסות לגלות. ואתה יכול לנסות להשאיר את זה בעולם הפנטזיות.
ולגבי תמיכה, אם אתה מחפש מישהו לדבר איתו. אני מחובר דיי הרבה לאייסיקיו(160674835) ולמסנג'ר([email protected]). אז אם בא לך לדבר עם מישהו, בכיף

arielfe

New member
אם אני רוצה להתנסות?

איך אני מוציא את זה לפועל? קח בחשבון שתי עובדות בסיסיות: 1. אני חסר ניסיון עם בנים לחלוטין. (בתחום המיני כמובן). 2. אני ממש ממש מעדיף לשמור על זה בדיסקרטיות. תודה.

שרימפי

New member
איפה רביב כשצריך אותו../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

(אוי, הנושא נשמע רע
) אם אתה מכיר מישהו שאתה סומך עליו והוא הומו או בי זו אפשרות, אתה יכול גם להכיר דרך האינטרנט(הצ'אט של נענע נחשב זירת היכרויות, וגם פורום בנים בלבד היכרויות) לגבי דיסקרטיות, בגלל זה עדיף שזה יהיה מישהו שאתה סומך עליו(לדעתי) או מישהו שיצא לך לדבר איתו מספיק מכדי לדעת שהוא לא יעשה שום דבר רע כמו לרוץ לספר או משהו.(זה די אותו דבר. לא?
).

arielfe

New member
אבל יש לי בעייה בנוגע לזה.

אני לא ממש יודע איפה אני עומד ביחס לבנים. אני כבר הספקתי ללמוד לעומק כמה מושך אני פחות או יותר בעיני בנות. אבל עם בנים אין לי מושג איך זה עובד. עולות כמה שאלות מטרידות... אם אני אמצא חן בעיניו (אני לא מאמין שכתבתי את המשפט הזה, אני מרגיש ממש מוזר
). האם הוא ימצא חן בעיני? ועוד ועוד... נראה לי ממש מסובך...

שרימפי

New member
מה אגיד ומה אספר...

כנראה אתה פשוט צריך לבדוק את זה. אולי לדבר עם בנים קצת בצ'אט, ורק אחרי כמה זמן שתסמוך עליהם תתן תמונה ותבקש גם. אני לא יודע, בעיקר בגלל העובדה שאני לא טיפוס ממש של סטוצים. אני מקווה שרביב יכנס לפה עוד מעט, אולי הוא ידע יותר לגבי איך וכאלו. אבל כל העניין הזה של ימצא חן בעיניך או לא וכנל לגביו, הוא בהחלט מוזר. ואי אפשר לדעת. אולי כן, אולי לא.

arielfe

New member
הבנתי

תודה בכל מקרה. נתת לי המון אומץ. אני מקווה שזה יספיק לי בשביל לעשות את הצעד הראשון...

arielfe

New member
בכל זאת

רק רציתי להוסיף שאני ממש מלא בפחד. תסריטי אימה מציפים את מוחי בעודי מהסס האם לעשות צעד נוסף בדרך לגילוי מלא של הנטיות המיניות שלי. קול אחד בראשי אומר לי לעצור כל עוד אני יכול - שכן חייתי די טוב עד עכשיו אז למה לסבך את העניינים? למה לי צרות מיותרות? אבל מנגד צד אחר רוצה לדעת... אני מרגיש ממש אבוד...

שרימפי

New member
../images/Emo24.gif ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא משנה מה יקרה, שיהיה לך המון המון בהצלחה. כמו שגם אמרתי באחת ההודעות הקודמות, אתה מוזמן ליצור קשר במסרים או באייסיקיו ומסנג'ר אם תרצה מישהו לדבר איתו. כן, הרבה קולות וסרטים רצים בראש. אבל הרבה פעמים, לרוב בעצם, הסרטים האלו הם לדעתי נסיונות של המח שלנו לעבוד עלינו לא לעשות את מה שאנחנו רוצים באמת. כמו שמישהו אמר לי פעם כשהייתי בהתלבטות היסטרית לגבי האם לצאת לשנת שירות או לא- אתה רוצה לצאת או לא שלוף את הדבר הראשון שיוצא לך לראש. מאוד יכול להיות שהוא הדבר שאתה באמת רוצה. אגב, צרות מיותרות אני לא חושב שזה חייב לעשות. אם תהיה זהיר. ואם מישהו ינסה להוציא אותך מהארון, יש מספיק שיטות לגרום לו לסתום את הפה
(והן לא חייבות להיות אלימות).

resputin

New member
~בוקר טוב~ (מה יש? שנת יופי../images/Emo68.gif)

עכשיו שהתעוררתי, נטול האנגאובר וכאבים, אני פתוח לעיניינים. (כן כן אבי, גם זה נשמע רע
). דבר ראשון, ברוך הבא זר
אני שמח שעשית את הצעד הראשון ובאת אלינו, אני מבטיח שננסה לעזור כמה שיותר. דבר שני, כמו שאבי ציין, גם אני <כמעט> תמיד פנוי ב:102212245 או [email protected](MSN messenger) -למרות שהיום אולי לא, אתם יודעים, הפרמוט החודשי שלי....... התעוררתי עכשיו, ככה שאני לא זוכר הרבה מקריאת השרשור הזה חוץ מכמה דברים; א'. טענת ה'חיה הביסקסואלית' של פרויד. -שאני די תומך בה, אבל שוב, היא לא מבוססת או מעוגנת. ב'. אבי רמז שאני חיית מין מטורפת, מה שלא הכי נכון
. טוב, לאחרונה
. אבל אם תרצה טיפים בקשר לאינטרנט וצ'אטים, מקומות מפגש וקצת שמירה על פרטיות, אני אשמח לעזור לך, כן במסרים תפוזיים וכן בתוכנות הקישור שכתובות למעלה^^. ג'. אתה לא חייב לצאת מהארון עד שלא תהיה נוח עם הרעיון, עד שלא תקבל את עצמך. וכן, עדיף שתזהר שלא יוציאו אותך מהארון כי יש מספיק נבלות. ד'. אין ממש סיבה שתכניס את עצמך לסרטים.. חוץ מזה שהכל נראה מבהיל בהתחלה. מתרגלים, הפחד יורד. ~~אני נכנס להתקלח עם חמשת משרתיי. נדבר מאוחר יותר?
~~
אבי, עדיין כואבות לי השכמות! כוס אמא של הפרמדיק ההוא!

למעלה