סתם בשבילל לדעת...

פריפטס

New member
הממ... אוקיי

הם לא קיבלו את זה משו בכלל, אפשר לומר... הם מדברים בקול שבור כל פעם שמדברים איתי, רוצים ללכת לפסיכולוג (אין לי בעיה עם זה, אגב), חושבים שזה כי "בחרתי בדרך הקלה", שזה כשל בחינוך ומה לא... לא נעים בכלל מה שהולך פה, אבל בסוף אני חושב שאני לא אצטער על זה... תודה על המזל טוב והחיבוק
.

אני.....

כל החברים שלי יודעים וגם כל הביציפיר.........וההורים והמשפחה עדיין לא... ואגב אני דו ובן 16...

Shenizel

New member
אני לא מחוץ לארון

ההורים שלי הומופובים ויש להם אקדח זה למה!

matanbu

New member
מחוץ לארון ../images/Emo34.gif

יצאתי בגיל 13 לחברים ובגיל 14 לאמא (כרגע בת 16 וחצי). לחברים היה סבבה, מאוד אפילו. לאמא היה זוועה. מצטערת על זה עד היום. אבא בטח יודע (אני לא בדיוק מסתירה- דגל גאווה במקום אסטרטגי בחדר) אבל לא אמרתי לו. לא יודעת למה. לא יודעת איך לפתוח את זה. אףפעם לא דיברנו על נושאים כאלה.

וואו.....

אני מזה גאה בכם....בכולכם!!!!! על האומץ ועל החופשיות להיות מי שאתם!!!!

rainbowgirl

New member
בלה בלה ../images/Emo9.gif

אני מחוץ לארון... בגיל 13 בערך כולם כבר ידעו. ובגיל ארבע עשרה סיפרתי לאמא שלי. אבא שלי אולי יודע, אבל לא איכפת לח.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifדיי בארון...

החברים הקרובים וכמה מהמכרים יודעים, ארגג בייצפר- זה לא עניינם לדעת, משפחה-לא מתאים לי כרגע לספר, למרות שבטח לא תהיה שומבעיה.. לא מפריעה לי ממש שהם לא יודעים, אני גם כרגע לא ממש סגורה על כלמני הגדרות, אבל זה לא כלכך משנה...

eleberth

New member
אני חצי חצי

כי אבא שלי יודע וחברות שלי יודעות ורק אמא לא יודעת ולא רוצה לדעת....

lonely TearDrop

New member
הייי תומוש!

אני מחוץ לארון רק בפני החברים הקרובים ואני יודעת שאבא שלי יודע והוא לא אומר לי שהוא יודע אני בנתיים מעדיפה לא לספר לו כי מסתבר שהבנאדם הכי פתוח שהכרתי עד היום (אבא שלי) הוא קצת הומופוב אם הייתי מספרת לו לפני חודש אני מניחה שהדברים היו יותר טובים.. אבל פיספסתי הזדמנות.. ותומוש, אני מניחה שלא חידשתי לך.. (זה אותו תומוש שאני מכירה נכון...?)

למעלה