סתם בשבילל לדעת...

TomoSh

New member
סתם בשבילל לדעת...

מי כאן מחוץ לארון? ואם כן אז באיזה גיל יצאתם....? ומי כאן לא? וגם למה... ? תומושש - סתם בשבילל להכיר אותכם טוב יותר

ממממממ......

וול...אני בעיקרון בארון, חוץ מכמה חברות טובות שלי שיודעות....אבל בעיקרון כל השכבה שלי חושבת שאני לסבית כי...האמת אין לי מושג למה.....פשוט החליטו......הם מגדירים אותי כ"הלסבית הפריקית המפחידה"....חחח..... בדוגרי(איזו מילה מרגיזה, אה?) אני בארון כי ההורים שלי עם כמה שהם ליברלים,לא נראה לי שיקבלו את זה יפה.... אמא של מפחדת מהומואים בטירוף היסטרי...שלא לדבר על דראג קווינס שאם היא רואה כאלה היא נכנסת לפאניקה היסטרית......הייתה תקופה שחשבתי לספר לה...זה היה בתקופת בחירות...אני פעילה של נוער מרצ(או לפחות הייתי...מאתיים שנה כבר לא הייתי...אין זמן :/...)...אז נתתי לה את המצע של מרצ והיא כזה "אני חייבת לציין שאין כמעט שום דבר שאני לא מסכימה איתוחוץ מלמה הם צריכים להגן על זכויות הקהילה ההומו-לסבית?" ואני כזה...אררר.....כאן די נסוגתי מהרעיון של לספר לה........ ואבא לא יודעת לגבי אבא...איך הוא יגיב...הוא יכול להגיב מצויין ויכול גם לא........ וגם ידוע שההורים שלי לא צפויים לקבל את זה יפה....כשסיפרתילחברה הכי טובה שלי אז היא אמרה לי שאם הם לא מקבלים את זה יפה והמצב יהיה ממד רע אני עוברת לגור אצלה...חחח...גם עוד חברה אמרה לי את זה.......וכל אלה שאמרתי להן אז הן כבר ידעו מראש...כי כמו שאמרתי....כל העולם גם ככה חושב שאני לסבית... אז זה לא משנה אם אני אצא מהארון או לא...נראה לי.... וסתם רציתי לציין שאני לא מגדירה את עצמי כלסבית...וגם לא כדו.....אני מגדירה את עצמי כעצמי וזהו......אני עצמי, ואנימ אוהבת בנות, אז מה? וזהו........ ויצא די ארוך..מצטערת..............אני פשוט עם עודף אנדרנלין אחרי הבגרות בהיסטוריה שהלכה לי טוב......וגם השאלות בה היו קלות....... אז זהו.................. הייתי פה מיכל

dannnnnna

New member
אני כמעט מחוץ...

זה די מוסבך.. כל החברים ובביתספר יודעים וכאלה.. ההורים ידעו (אל תשאירו את הפורום פתוח בטעות ותירדמו) ולא קיבלו משהו למרות שבסוף זה נהפך למן סתם עוד משו שלא מדברים עליו... עד שהם שוב דיברו עליו..וחזרתי לארון (כן כן זה אפשרי:0) )

miss tamborin

New member
אני בארון..

החברה הכי טובה שלי יודעת ועוד ידיד שלי, אבל זהו. למה? כי זה עדיין לא הזמן לצאת..אז אני מעדיפה לחכות

AngelFromHell

New member
אני בערך......

כאילו כמעט כל השכבה שלי יודעת על זה והכל ואין להם ממש בעיה למרות שאני לא בטוחה עד כמה הם מאמינים לזה כי כולם אמרו שהם שמעו שמועות שאני לסבית (אני בעצם ביי אבל חפיף) אבל הם לא בטוחים.... אקיצר אם שואלים אז אין לי בעיה להגיד שכן למשפחה לא ממש סיפרתי...... לא נראה לי שהם ייקחו את זה יותר מדי קשה אבל עד שאני לא אצטרך ממש לספר להם אני לא רואה סיבה לעשות את זה.... כאילו עד שאני אמצא חברה אין לי סיבה סתם להעמיס את זה עליהם

ואני....

ביסקסואלית. כל החברים יודעים על זה, ומקבלים את זה לחלוטי8ן. יש לי הרבה מאוד חברים שהם לא נהטרו, רובם בי. בכלל, כל הקהילה שאני מסתובבת בה יודעת על ה, ואין שום בעייה עם זה. ההורים לא יודעים, או שלפחות אני לא חושבת שהם יודעים, הם לא יודעים כמעט על כל דדבר שהוא שאני עושה עם בנים, אז כמובן שגם לא עם בנות. מצד שני אין לי שום בעייה להעיר לידם הערה על מישהי איזה יפה היא, או איזה רבגלים יפותצ יש לה, או דברים בסגנון. מאוד לא הומופובים, אבא, אפילו יילך איתי למצעד כנראה, והוא כבר היה איתי בו פעם. אמא לא יכולה, כי היא שופטת.

TwelveEyes

New member
...

מחוץ לארון בפני רוב החברים. למשפחה לא, אבל אני חושבת שאמא קצת חושדת. יצאתי בגיל 16 (אני כמעט 18.) בפני החברים יצאתי כי אני חושבת שמגיע להם לדעת, וכי ידעתי שכולם יקבלו את זה טוב. בפני ההורים לא יצאתי כי לא הייתה לי סיבה מספיק טובה, וכי זה ממש לא עניינם מה אני עושה במיטה כל עוד זה חוקי. ואני מעדיפה לשחק אותה על בטוח ולא לצאת עד שאני לא אגור מחוץ לבית ואהיה עצמאית מבחינה כלכלית, למקרה שהחארות יחליטו לנשל אותי או משו..

א ב ד ו ן

New member
מחוץ לארון...

כולם יודעים חוץ מההורים... מנסה לרמוז - לא מצליחה.... יצאתי בגיל 16 - לפני 3 שנים.

TomoSh

New member
בקשר אלי.......

אני יצאתי מהארון בגיל 14.... כלומר ההורים יודעים, המשפחה, אפילו דודתי שגרה בניו יורק
כל חבריי וידידותי, כולללללמים !! תומושש

אני מחוץ לארון... ../images/Emo34.gif

כבר שנתיים...למרות שזה דיי נוטה לבי.... עכשיו אני בת 15 ויצאתי בגיל 13... וזהו... ההורים שלי יודעים (אמא בעצמה גרה עם אישה כבר 11 שנים..) ולאבא לא היה שום בעיה עם זה... גם לחברים לא... רק לחברה התיכוניסטית, אבל זין עליהם!!!

אני לסבית מחוץ לארון..../images/Emo34.gif

שנה בערך... אני בת 15 ויצאתי בגיל 14... ההורים שלי יודעים , אמא עושה הרבהה הרצאות אבל בתכלס היא מקבלת את זה ואבא שלי הוא ל דוגמא טובה להורה שמקבל... החברים שלי יודעים וגם השכבה.. אני אמנם ל הולכת וצורחת את זה אבל זה בהחלט לא מוסתר.. אפילו לא מעט...

פריפטס

New member
השרשור הזה בא בדיוק בזמן

החברים אמנם לא יודעים, אבל האמת היא שלהורים שלי סיפרתי אתמול...

טוב בגלל שביקשת.....:)

הביציפיר שלי ידע עליי כבר לפני שיצאתי מהארון מה שגרם גם לחברים שלי לחשוב ולשאול אותי, כמובן שאז כל הזמן הכחשתי.... שיצאתי סיפרתי בהתחלה לכל הידידות והחברים שלי שהתנסו עם בני מינם או שכבר יודעים שהם לסביות או הומואים- הם כמובן שמחו שיצאתי וקיבלו אותי מעולה, אחר כך סיפרתי לחברים הממש קרובים שממש היו אחלה ואחרי זה לחברים הפחות טובים או לקרובים שפחדתי לספר, עד עכשיו כל החברים קיבלו אותי מעולה וכבר כולם יודעים חוץ מהמשפחה עצמה.....והחלטתי שלהם אני יספר רק שאני יהיה בקשר....

למעלה