סתם בחפיפות..שאלון..

עונההה

1. מה ננים? פסדר 2. מה השעה? 11:40 3. מה התוכניות להיום? נגמר... 4. למה את לא ישנה עכשיו? ככה. 5. הולכת לים היום? ?!? 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא יודעת 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? אממ.. 8. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי מזמן 9. מעניין? 10. ג'חנון או חמין? בעע... 11. פול או בורקס? בעע... 12. מה מתנגן ברקע ? מושיק עפיה 13. רוצה שכבר ייגמר היום? הוא נגמר קלטי כבר 14. למה? 15.אופי או יופי? 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? הא < 18. חזיה או בטבעיות? חזיהה.. 19. איזה סרט ראית לאחרונה? לאדעת 20. טוני סופרנוס או ריימונד? --- 21. וזלין או שפתון? .. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? הא ?!?! 23. מרקו או נילס? נילס 24. פינוקיו או הדרדסים? פינוקיו 25. כואב לך הראש עכשיו? לא 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 28. קראת את רודף העפיפונים? לא :| 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! אמממ... הכל טוב ?

../images/Emo110.gif

1. מה ננים? אמממממממממממממ לא ידוע
2. מה השעה? 2 ורבע 3. מה התוכניות להיום? איזה תוכניות.. אני צריכה לברר קודם משו.. מסובך עזבו
4. למה את לא ישנה עכשיו? באמת למה
5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? תות בננה
8. איזה ספר קראת לאחרונה? אמממ סברינה
ביום כיפור.. 9. מעניין? יס
10. ג'חנון או חמין? ג'חנון 11. פול או בורקס? כלום 12. מה מתנגן ברקע ? בוא- עברי לידר 13. רוצה שכבר ייגמר היום? אני רוצה להרדםםםםםםםםםםםםםםםםם
14. למה? ככה.. אני זקוקה לזה 15.אופי או יופי? אופי 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? להיות 18. חזיה או בטבעיות? חזיה
19. איזה סרט ראית לאחרונה? בתול בן 40.. היום:S 20. טוני סופרנוס או ריימונד? כלום 21. וזלין או שפתון? שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? ברא השנה 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? דרדסים 25. כואב לך הראש עכשיו? מאוד 26. לקחת אקמול? 2 כדורים
27. למה כואב לך הראש? אל תשאלו אפילו..חח 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? ^ 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? ^ 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בוקר טוב

adi121

New member
נהנההההנה../images/Emo60.gif

1. מה ננים?בסדר.. 2. מה השעה?2:38 וואי כבר מאוחר מאוד 3. מה התוכניות להיום?ללכת לישון כי מחר שעת אפס 4. למה את לא ישנה עכשיו?כרגע חזרתי מבן דוד שלי ואין לי כוח לישון 5. הולכת לים היום?לא.. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?לא חושבת 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?שוקו בננה 8. איזה ספר קראת לאחרונה?התפסן בשדה השיפון (לספרות) 9. מעניין?ככה ככה 10. ג'חנון או חמין?ג'חנון 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?because of you של קלי קלארקסון 13. רוצה שכבר ייגמר היום?כבר נגמר אני לא רוצה שיתחיל 14. למה?כי אין לי כוח לשעת אפס ולעוד יום לימודים 15.אופי או יופי?שילוב של שניהם 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע 17. להיות או לא להיות?לא להיות 18. חזיה או בטבעיות?חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה?לא זוכרת.. 20. טוני סופרנוס או ריימונד?ריימונד 21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?שלומית בונה סוכה 23. מרקו או נילס?נילס 24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדסים 25. כואב לך הראש עכשיו?כן קצת 26. לקחת אקמול?לא 27. למה כואב לך הראש?בטח לא שתיתי מספיק היום 28. קראת את רודף העפיפונים?לא.. 29. מה חשבת עליו?לא קראתי ואם לא יהיה עליו עבודה בספרות אני גם לא אקרא 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?כמובן... 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!כבר שבת בלילה... עוד מעט סוכות יששש

coullette

New member
להההההה

1. מה ננים? בונים בניינים 2. מה השעה? 4 בבוקר!!! 3. מה התוכניות להיום? לישון 4. למה את לא ישנה עכשיו? ככה 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? שוקולד 8. איזה ספר קראת לאחרונה? 9. מעניין? 10. ג'חנון או חמין? גחנון 11. פול או בורקס? בורקס 12. מה מתנגן ברקע ? כלום 13. רוצה שכבר ייגמר היום? הוא כבר נגמר~! 14. למה? 15.אופי או יופי? אופי 16. תאטרון או קולנוע? תאטרון 17. להיות או לא להיות? להיות 18. חזיה או בטבעיות? חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה? 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד 21. וזלין או שפתון? וזלין 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? פינוקיו 25. כואב לך הראש עכשיו? כה 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בעבעבע

dandusha1

New member
סוכות בלאאאאאאאאאט :) חג שמח

1. מה ננים? סבבבה :) 2. מה השעה? 13:45 3. מה התוכניות להיום? אממ עוד דדקה הולכת לחברה :] וסוכות בלאאאאאאאאאאט :) 4. למה את לא ישנה עכשיו? אימא :| 5. הולכת לים היום? אממ לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא יודעת לא בדקתי : ] 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? מממ מלון ? :) 8. איזה ספר קראת לאחרונה? "שבועת רחל" 9. מעניין? רצצצצח :) 10. ג'חנון או חמין? ג'חנון 11. פול או בורקס? בורקקקס :) 12. מה מתנגן ברקע ? שיר בעיפרון-בית הבובות 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא :) 14. למה? כי סוכות , בלאט :) 15.אופי או יופי? גם וגם 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע :) 17. להיות או לא להיות? להיות :] 18. חזיה או בטבעיות? חזיה :| 19. איזה סרט ראית לאחרונה? אמממממ...נראה לי אפקט הפרפר :) 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד :) 21. וזלין או שפתון? שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? שלוומית הכלה :p 23. מרקו או נילס? היי נילס !#$ :) 24. פינוקיו או הדרדסים? דרדסים :):) 25. כואב לך הראש עכשיו? מממ לא 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? לא כואב לי #@ 28. קראת את רודף העפיפונים? לא :\ 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? אם אתם אומרים :\ 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בוקקקר טוב :)

D o o S h a

New member
../images/Emo187.gifעונה

1. מה ננים? הכל מולה מה תך? 2. מה השעה? 1:53 3. מה התוכניות להיום? שיעורי בית- להיפטר. סבא וסבתא מאקרגנטינה מגיעים אלינוו 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי אני לא עייפה וכי זאת לא שעה לישוןןן 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא, אחרת הייתי רואה 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? אין ספציפי, כל מיני 8. איזה ספר קראת לאחרונה? שני ירחים. ספר מדהיםםם 9. מעניין? מאודדדדד 10. ג'חנון או חמין? צ'ונט 11. פול או בורקס? בורקס 12. מה מתנגן ברקע ? ביז'ו. שיר מוזר. פעם ראשונה שאני שומעת אותו 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא 14. למה? כי הוא רק התחיל. בערך. 15.אופי או יופי? אופי. ולא יזיק גם יופיי 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? להיות 18. חזיה או בטבעיות? חזיההה 19. איזה סרט ראית לאחרונה? 50 דייטים ראשונים. סרט חמוד לאללהה! 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד 21. וזלין או שפתון? שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? בראש השנה בראשהשנה 23. מרקו או נילס? נילססס 24. פינוקיו או הדרדסים? דרדסים 25. כואב לך הראש עכשיו? לא 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? מי אמר שכואב לי הראש?? 28. קראת את רודף העפיפונים? לאאא 29. מה חשבת עליו? -- 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? לא 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בוקר טוב.

מה נשמע?

1. מה ננים?הא?! 2. מה השעה?2 וחצי 3. מה התוכניות להיום?לשמוע מוזיקה להירגע קצת לאכול ולהיות במחשב 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי עכשיו צוהוריים 5. הולכת לים היום?לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?אמ טי וי 2 (?) 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?דובדבן 8. איזה ספר קראת לאחרונה?משהו של השואה 9. מעניין?מאוד 10. ג'חנון או חמין?ג'חנון 11. פול או בורקס?בורקד ברור 12. מה מתנגן ברקע ?דה דורז מכירה? 13. רוצה שכבר ייגמר היום?לא 14. למה?ככה,פאנן לי היום 15.אופי או יופי?שינהם ביחד 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע 17. להיות או לא להיות?להיות 18. חזיה או בטבעיות?חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה?הג'יגולו מת מצחוק 20. טוני סופרנוס או ריימונד?נאי לא יודעת מה זה טוני אז ריימונד 21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?בראש השנה בראש השנה 23. מרקו או נילס?הא? 24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדסים!!!!!! 25. כואב לך הראש עכשיו?קצת 26. לקחת אקמול?לא 27. למה כואב לך הראש?לא יודעת..קצת נו 28. קראת את רודף העפיפונים?לא 29. מה חשבת עליו?לא קראתי,את כותבת את השאלות שלך על סמך זה שכולם ענו חיובי או שלילי בשאלה הקודמת זה מעצבן!! 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?כנל מלמעלה 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!כה למה לא?

../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifעעעעעווווונננננננההה../images/Emo94.gif

1. מה ננים? לא משו=/ 2. מה השעה? 4:45 לך תקנה שעון!!!
3. מה התוכניות להיום? ללכת לשבת ולטרוף אוכל בסוכה
4. למה את לא ישנה עכשיו?ככה כי אני לא עייפה 5. הולכת לים היום?לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?לא בדקתי ואני גם לא מתכוונת לבדוק כי אני ברוגז איתה
7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?תפוח,מישמיש,מלון,אננס-לבחור אחד? אי אפשר 8. איזה ספר קראת לאחרונה?המ...הארי פוטר 9. מעניין?ראיתי כבר ת'סרט אבל כן....יפה 10. ג'חנון או חמין?ג'חנון לא טעמתי חמין 11. פול או בורקס?זה שני דברים שונים...קשה להחליט...טוב נו בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?לא מתנגן!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם סתם אהבה קטנה של שירי מיימון 13. רוצה שכבר ייגמר היום?לא ממש 14. למה? ככה 15.אופי או יופי? אופי אופי איך אנשים בעולם לא קולטים שהיופי בכלל לא חשוב?!?!?!?!!? לאזעזל יופי זה רק חרא אחד גדוללללל אופי,אופי,אישיותז ה מה שחשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב למען השם איתכם די למה? למה?
חי
16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות?להיות 18. חזיה או בטבעיות? .... .... 19. איזה סרט ראית לאחרונה?הנשכחים
20. טוני סופרנוס או ריימונד? 21. וזלין או שפתון? 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? 23. מרקו או נילס? 24. פינוקיו או הדרדסים? 25. כואב לך הראש עכשיו? 26. לקחת אקמול? 27. למה כואב לך הראש? 28. קראת את רודף העפיפונים? 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!

יyלושקי

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

שבת בבוקר..יום יפה..סתם פאקינג שאלון לרשותכם :) 1. מה ננים? סבבים מקורה? 2. מה השעה? חמש ומשו 3. מה התוכניות להיום? לאכול ארוחת ערב גדול גדול
על האש חחח 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי מי ישן עכשיו בכלל 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא
7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? ארטיק לימוןןןןןןןןןןן 8. איזה ספר קראת לאחרונה? ממ, ספר אנגלית
חח הרבה שיעורים...
9. מעניין? נראה לכם?!?!?! 10. ג'חנון או חמין? כלום
... 11. פול או בורקס? בורקס
12. מה מתנגן ברקע ? בוא נזרוםם כמו נחל אל מקום שבו נוכל לחלוםםםם או אני יכולה לעשות קריוקי שלם... 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא
לא רוצה שהחופש ייגמר לעולם 14. למה? ^
15.אופי או יופי? יופי ויופי
16. תאטרון או קולנוע? קולנוע !! 17. להיות או לא להיות? להיות !! 18. חזיה או בטבעיות? חזיה !
19. איזה סרט ראית לאחרונה? ממ, לא ראיתי סרט היום...
20. טוני סופרנוס או ריימונד? כלום
... 21. וזלין או שפתון? שפתוןןןן !! 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? בראש השנה בראש השנה שלומית בונה סוכה אוו שלומית התבלבלה?!
חח עזבו הטימטום..
23. מרקו או נילס? אף אחדדדדד
איכססס שונאת אותם
חרושיםםםםם
שימותו 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים ישלהם ראש כחול וגדול
חחחח 25. כואב לך הראש עכשיו? לא לא חס וחלילה ! 26. לקחת אקמול? 27. למה כואב לך הראש? אבל לא כואב לי הראש
28. קראת את רודף העפיפונים? מה? 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! שבת עבר מזמן
...

עונה

1. מה ננים? מה? 2. מה השעה? 17:50 3. מה התוכניות להיום? לא יודעת 4. למה את לא ישנה עכשיו? ככה 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? אני אוהבת את כולם 8. איזה ספר קראת לאחרונה? יש המון 9. מעניין? כן 10. ג'חנון או חמין? אל תזכירי את המילה חמין/צו'לנט. לעולמים. וג'חנון 11. פול או בורקס? בורקס 12. מה מתנגן ברקע ? כלום 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא 14. למה? ככה 15.אופי או יופי? שניהם יחדיו! 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? להיות 18. חזיה או בטבעיות? תחשבי לבד 19. איזה סרט ראית לאחרונה? לא יודעת 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריי 21. וזלין או שפתון? שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? הכלללללללל 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? פינוקיו 25. כואב לך הראש עכשיו? לא 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? לא כואב לי 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בטח

עונה../images/Emo9.gif

1. מה ננים?הכל טוב מה איתך?
2. מה השעה?20:17 3. מה התוכניות להיום?אממ..בינתיים אין
4. למה את לא ישנה עכשיו?למה כן?חחח 5. הולכת לים היום?ממש לא..חחח 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?יכול להיות
7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?כמעט הכל..חחח 8. איזה ספר קראת לאחרונה?The body 9. מעניין?לדעתי כן
10. ג'חנון או חמין?כלום..חחח 11. פול או בורקס?בורקס-->שולט
12. מה מתנגן ברקע ?כרגע כלום 13. רוצה שכבר ייגמר היום?דווקא לא
14. למה?כי זה יום נחמד
15.אופי או יופי?וואי שאלה קשה 16. תאטרון או קולנוע?נראה לי קולנוע..חחח 17. להיות או לא להיות?זאת השאלה
18. חזיה או בטבעיות?חזיה..חחח 19. איזה סרט ראית לאחרונה?"בקול גדול" 20. טוני סופרנוס או ריימונד?נראה לי ריימונד
21. וזלין או שפתון?שפתון אבל הכי טוב ליפסטיק..חחח 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?שלומית בונה סוכה..חחחח 23. מרקו או נילס?מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים?שאלה קשה
25. כואב לך הראש עכשיו?לא 26. לקחת אקמול?--- 27. למה כואב לך הראש?לא כואב..נו! 28. קראת את רודף העפיפונים?לא..חחח 29. מה חשבת עליו?--- 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?לא קראתי נו! 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!WTF?!

עונה..

1. מה ננים? הכול מצוין ואיתך ? 2. מה השעה? אמ.. 23:02 3. מה התוכניות להיום? כלום.... 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי לא בא לי ... 5. הולכת לים היום? לא .. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? אולי ... 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?אמ.. דובדבן או אבטיח... 8. איזה ספר קראת לאחרונה?שום ספר... 9. מעניין?לא .. 10. ג'חנון או חמין? גחנון 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?שיר של סלין דיון ... 13. רוצה שכבר ייגמר היום?לא.. 14. למה?ככה 15.אופי או יופי? אופי לחלוטין !! 16. תאטרון או קולנוע?תאטרון 17. להיות או לא להיות?להיות איזה שאלה ... 18. חזיה או בטבעיות?חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה? אמ.. שחכתי ... 20. טוני סופרנוס או ריימונד? טוני סופרנוס 21. וזלין או שפתון? וזלין 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? שלומית בונה סוכה 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? פינוקיו 25. כואב לך הראש עכשיו? מאוד ! 26. לקחת אקמול? כן .. 27. למה כואב לך הראש? ככה 28. קראת את רודף העפיפונים? לא מזה ?!? 29. מה חשבת עליו? לא קראתי !!!! 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? טוב ... 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! נכון !

Musi© Gi®l

New member
'ני

1. מה ננים? 'סדר 2. מה השעה?13.27 3. מה התוכניות להיום? אין 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי לא רוצה? 5. הולכת לים היום? לע. איכ ים. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? מלון, אבטיח. 8. איזה ספר קראת לאחרונה? משהו על הפרעות נפשיות. 9. מעניין? הספר? כע. 10. ג'חנון או חמין? לא זה ולא זה 11. פול או בורקס? לא זה ולא זה 12. מה מתנגן ברקע ? מטאליקה 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא ממש 14. למה? כי מחר יום מעצבן 15.אופי או יופי? אופי
16. תאטרון או קולנוע? שניהם נחמד. 17. להיות או לא להיות? להיות! 18. חזיה או בטבעיות? חזיה,חובה. 19. איזה סרט ראית לאחרונה? ראיתי את 'ההוכחה' בשבוע שעבר, לפני זה את 'בתול בן 40' 20. טוני סופרנוס או ריימונד? המ לא זה ולא זה. 21. וזלין או שפתון? לא זה ולא זה
22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?
23. מרקו או נילס? מרקו
24. פינוקיו או הדרדסים? דרדסים 25. כואב לך הראש עכשיו? לע 26. לקחת אקמול? לע 27. למה כואב לך הראש? לע כואב בלאט'!!! 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? לא קראתי 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? לא לפני שאקרא. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! אה=ה

עונה..

. מה ננים?וואלה.. סבבבבבבהההה 2. מה השעה?11שמונה וחמישה בבוקר. 3. מה התוכניות להיום? לנוח מכל השבוע. החברה עסוקה. 4. למה את לא ישנה עכשיו?עבודה. 5. הולכת לים היום? לא. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?כןף חדשות. 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? שוקובו. 8. איזה ספר קראת לאחרונה?ארבעה בתים וגעגוע. 9. מעניין?כן 10. ג'חנון או חמין?ג'חנון 11. פול או בורקס? פול. 12. מה מתנגן ברקע ?לא מתנגן. 13. רוצה שכבר ייגמר היום? כן. 14. למה? כי זה יום ששי. 15.אופי או יופי? יותר אופי מיופי. 16. תאטרון או קולנוע? תיאטרון. 17. להיות או לא להיות? זאת השאלה?!?!? 18. חזיה או בטבעיות? חזיה. 19. איזה סרט ראית לאחרונה? בתול בן ארבעים. 20. טוני סופרנוס או ריימונד?ריימונדד 21. וזלין או שפתון? טבעי. כלי כלום. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?ברושה 23. מרקו או נילס?נילסס 24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדסים. 25. כואב לך הראש עכשיו? לא כל כך. 26. לקחת אקמול? כשכואב? אדוויל. 27. למה כואב לך הראש? ישנתי מעט מדי. 28. קראת את רודף העפיפונים? כן! 29. מה חשבת עליו? חביב, אי כותב יותר טוב. 30. אתה חייב להודות שזה חרא של ספר, נכון? לא חרא אבל גם אל משו. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!כן, מה רוצים ממני בשאלון הזה?

shemesh16

New member
אחלה שאלון חח

1. מה ננים? הכל טוב מה איתך? חח 2. מה השעה? 19:49 3. מה התוכניות להיום? אין לי מושג 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי אני לא עייפה 5. הולכת לים היום? לאא.. קררר בחוץ =) 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא נראה לי 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? טילון של מגנום.. 8. איזה ספר קראת לאחרונה? משהו באנגלית.. לבצפר =/ 9. מעניין? לא.. 10. ג'חנון או חמין? אפחד מהם 11. פול או בורקס? בורקס.. 12. מה מתנגן ברקע ? Dj Sammy - Heaven 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא.. 14. למה? כי אז יגיע מחר ואין לי כוח לבצפר 15. אופי או יופי? גם וגם =] 16. תאטרון או קולנוע? תיאטרון 17. להיות או לא להיות? להיות! 18. חזיה או בטבעיות? בטבעיות חח 19. איזה סרט ראית לאחרונה? אממ..וואלה לא זוכרת איך קוראים לו =( 20. טוני סופרנוס או ריימונד? לא זה ולא זה 21. וזלין או שפתון? שפתון.. 22. שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? אממ בסוכות 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים חח 25. כואב לך הראש עכשיו? לא.. 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? לא כואב..! 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? לא קראתי....... 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? כן.. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! כבר ערב..

למעלה