סתם בחפיפות..שאלון..

סתם בחפיפות..שאלון..

שבת בבוקר..יום יפה..סתם פאקינג שאלון לרשותכם :) 1. מה ננים? 2. מה השעה? 3. מה התוכניות להיום? 4. למה את לא ישנה עכשיו? 5. הולכת לים היום? 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? 8. איזה ספר קראת לאחרונה? 9. מעניין? 10. ג'חנון או חמין? 11. פול או בורקס? 12. מה מתנגן ברקע ? 13. רוצה שכבר ייגמר היום? 14. למה? 15.אופי או יופי? 16. תאטרון או קולנוע? 17. להיות או לא להיות? 18. חזיה או בטבעיות? 19. איזה סרט ראית לאחרונה? 20. טוני סופרנוס או ריימונד? 21. וזלין או שפתון? 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? 23. מרקו או נילס? 24. פינוקיו או הדרדסים? 25. כואב לך הראש עכשיו? 26. לקחת אקמול? 27. למה כואב לך הראש? 28. קראת את רודף העפיפונים? 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהנהנהנה =]

. מה ננים?הכל טוב =] 2. מה השעה?11 אברעים ושבע
3. מה התוכניות להיום?ללכת לחברה ולבנות סוכההה = ] 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי לכתי לישון אתמול מוקדם
5. הולכת לים היום?לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?כן 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?מגנום לבן
8. איזה ספר קראת לאחרונה?קיץ אחד ביחד & אהבה גנובה 9. מעניין?כן 10. ג'חנון או חמין?ג'חנון 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?דון חואן - הראל מויאל
13. רוצה שכבר ייגמר היום?לא 14. למה?כי.. הוא רק התחיל 15.אופי או יופי?גם וגם.. בחייאתת.. אל תגידו שאופי לא חשוב 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע 17. להיות או לא להיות?להיות 18. חזיה או בטבעיות?
נמנעת
19. איזה סרט ראית לאחרונה?סלולר 20. טוני סופרנוס או ריימונד?ריימונדד
21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?לא זה ולא זהה.. שונאת שירי חג
23. מרקו או נילס?נילסס 24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדסים
מטורפת עליהם 25. כואב לך הראש עכשיו?לא 26. לקחת אקמול?לא כואב לי 27. למה כואב לך הראש?אבל לא כואב לי
28. קראת את רודף העפיפונים?לא 29. מה חשבת עליו?לא קראתי 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?נכון,למרות שלא קראתי 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!כן

לאוורלה

New member
../images/Emo68.gifחדשה ועונננההה

1. מה ננים? הכל טוב 2. מה השעה?אמממ 12:13 3. מה התוכניות להיום?ארוחה עם המשפוחה ואז חברים 4. למה את לא ישנה עכשיו? בגלל היתושים ה ***** שהעירו אותי בעקיצות 5. הולכת לים היום?הלוואאיי 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?אין לי מושג לא פתחתי 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? שוקובו / שוקו-בננה 8. איזה ספר קראת לאחרונה?ביום שבו ירו בראש הממשלה 9. מעניין?מאד 10. ג'חנון או חמין?שניהם :) 11. פול או בורקס?אף אחד מהם ): 12. מה מתנגן ברקע ?iris-goo goo dolls 13. רוצה שכבר ייגמר היום?חס וחלילהההה 14. למה?כי כיף לי 15.אופי או יופי? אצלי יופי אצל אחרים אופי 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע 17. להיות או לא להיות? הכי בריא להיות.... 18. חזיה או בטבעיות? טבעיות 19. איזה סרט ראית לאחרונה? אממ נראה לי "ילדות רעות" 20. טוני סופרנוס או ריימונד? לא זה ולא זה 21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?בראאאש השנהה 23. מרקו או נילס? נילס מרקו סתם בכיין 24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדססים 25. כואב לך הראש עכשיו?לא 26. לקחת אקמול?כן - אבל לא בגלל הראש 27. למה כואב לך הראש?בגלל השאלון הזהההה 28. קראת את רודף העפיפונים?לא 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!

afterglow1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. מה ננים?הכל בסדר 2. מה השעה? 12.22 3. מה התוכניות להיום? לרבוץ בבית 4. למה את לא ישנה עכשיו? העירו אותי
5. הולכת לים היום? לא.. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? לימון 8. איזה ספר קראת לאחרונה? "געגועי לקיסינג'ר" 9. מעניין? כן, נחמד 10. ג'חנון או חמין? ג'חנון 11. פול או בורקס? בורקס 12. מה מתנגן ברקע ? קולדפליי 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא.. 14. למה? אם יגמר היום, זה אומר שעוד יום מהחופש נגמר
15.אופי או יופי? אופי
16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? זו השאלה...
18. חזיה או בטבעיות? חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה? לא זוכרת.. 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד 21. וזלין או שפתון? שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? שלומיתת
23. מרקו או נילס? נילס 24. פינוקיו או הדרדסים? דרדסים 25. כואב לך הראש עכשיו? לא.. 26. לקחת אקמול?--- 27. למה כואב לך הראש?--- 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? --- 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? אם את אומרת... 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בוודאי

עונההה=]../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1. מה ננים?סבבה 2. מה השעה?12:23 3. מה התוכניות להיום?כלום,אני אצל חברה שלי
עוד מעט אוכלים.. 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי ככה
5. הולכת לים היום?לא=/ 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?נההה ..אולי אבל כמה אפשר t.v? 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?אממממממ שוקובו 8. איזה ספר קראת לאחרונה?לראות בעיינים עצומות
ספר יפייפה קראתי ביום כיפור שהיה משעמם
9. מעניין?מאודדדדדדדדד
10. ג'חנון או חמין?חמין
11. פול או בורקס?בורקסססססססס
12. מה מתנגן ברקע ?כלום
13. רוצה שכבר ייגמר היום?אממ ממש לא 14. למה?יום שבת חופש
15.אופי או יופי?אופי 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע 17. להיות או לא להיות?ליהיות 18. חזיה או בטבעיות?אע?חזיה 19. איזה סרט ראית לאחרונה?אמאמאממאממממממממממממממממממ לוזוכרת 20. טוני סופרנוס או ריימונד?אפ'חד מי מכיר אותם בכלל? 21. וזלין או שפתון?שפתון, וזלין שממש יש יובש
22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?אפחד
23. מרקו או נילס?נילס
סתם
24. פינוקיו או הדרדסים?הדרדסעים!!(משו חדיש) 25. כואב לך הראש עכשיו?קצת
26. לקחת אקמול?
27. למה כואב לך הראש?כי שמתי לב לזה רק שקראתי את השאלה
28. קראת את רודף העפיפונים?
לא 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! תנקס

d r o r y

New member
אני:

1. מה ננים?שלא תדעי 2. מה השעה?12:28 3. מה התוכניות להיום?מחשב,ארוחת צהריים,רדיו,ואולי טיול בחוץ. 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי ישנתי כבר יותר מידיי ואני לא עייף 5. הולכת לים היום?לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?כן.יש "מלך הסלים" בערוץ הסרטים הישראלי בעוד שעתיים.הסרט,בה' הידיעה.אבל כבר ראיתי אותו אתמול. 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?לימון ווניל מצופה שוקולד 8. איזה ספר קראת לאחרונה?כלום 9. מעניין?לא קראתי 10. ג'חנון או חמין?תלוי מתי 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?כלום.אבל בראש תמיד מתנגנות לי מנגינות.עכשיו מתנגנת לי איזה מנגינה יפייפיה שמשמיעים אותה כשמתקשרים לאיזו מרפאה ושמים אותה ברקע כשממתינים. 13. רוצה שכבר ייגמר היום?שייגמרו החיים! 14. למה?כי הם מחורבנים,ארורים,גועליים,מאוסים,משעממים,מתסכלים,ובקיצור זבל של חיים!!!!!!!!!!!! 15.אופי או יופי?לא נהיה צבועים-שניהם חשובים מאוד.אם מדובר בחברים(בנים) אז האופי כמובן לוקח.אם מדובר בחברה/בת זוג אז היופי והאופי חשובים לי באותה מידה. 16. תאטרון או קולנוע?תלוי 17. להיות או לא להיות?במקרה שלי...אני מעדיף לא להיות. 18. חזיה או בטבעיות?לא מבין... 19. איזה סרט ראית לאחרונה?"מלך הסלים",אתמול בלילה(הסרט האהוב עלי ביותר). 20. טוני סופרנוס או ריימונד?לא ולא 21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?שלומית בונה סוכה.פשוט שלומית זה אחל'ה שם. 23. מרקו או נילס?נילס. 24. פינוקיו או הדרדסים?לא זה ולא זה 25. כואב לך הראש עכשיו?לא 26. לקחת אקמול?לא 27. למה כואב לך הראש?לא כואב 28. קראת את רודף העפיפונים?לא 29. מה חשבת עליו?לא קראתי 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?לא יודע 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!אם את אומרת...

עונההה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

1. מה ננים? ננים?! 2. מה השעה? 14:22 3. מה התוכניות להיום? אמממ לאדעת! 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי רק קמתי! 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? אממ נראה לי שצריך להיות, כן! 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? שוקובו! 8. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתייי 9. מעניין? 10. ג'חנון או חמין? לא זה ולא זהה!! בעעעעעעע 11. פול או בורקס? בורקס! 12. מה מתנגן ברקע ? green day- wake me up when september ends 13. רוצה שכבר ייגמר היום? לא למה?! 14. למה? 15.אופי או יופי? גם וגם! 16. תאטרון או קולנוע? קולנועה 17. להיות או לא להיות? להיות! 18. חזיה או בטבעיות? חזיה! 19. איזה סרט ראית לאחרונה? הטינה, ג'יפרס סקריפרס, סתום ת' פה, מבצע סבתא וכו'...! 20. טוני סופרנוס או ריימונד? לאדעת 21. וזלין או שפתון? לאדעת! 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? שלומית בונה סוכה !! 23. מרקו או נילס? מרקוווווו!!!!! 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים... 25. כואב לך הראש עכשיו? כן! אבל לא מאד! 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? כי לא שתיתי מספיק! 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? לא קראתי 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifעונה נה נה ...

1. מה ננים?אחלה..יום שני חופש..
2. מה השעה?2:52 3. מה התוכניות להיום?לנוח..שבת מנוחה..
4. למה את לא ישנה עכשיו?כי ישנתי מספיק.. 5. הולכת לים היום?לא.. קריר..
6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?ראיתי לפני כמה שעת סקובי דו 1 וסקובי דו 2 חח היה חביב ביותר..
7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?ארטיק אבטיח.. 8. איזה ספר קראת לאחרונה?''צנחן וחצי''.. 9. מעניין?מאוד.. 10. ג'חנון או חמין?חמין 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?השיר החדש של ניקה.. 13. רוצה שכבר ייגמר היום?לא..ממש לא 14. למה?כי שבתתת.. [[= 15.אופי או יופי?אופי.. 16. תאטרון או קולנוע?קולנוע.. 17. להיות או לא להיות?להיות.. 18. חזיה או בטבעיות?טוב שלא..חחח.. 19. איזה סרט ראית לאחרונה?סקובי דו.. 20. טוני סופרנוס או ריימונד?ריימונד.. 21. וזלין או שפתון?שפתון.. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?לא הבנתי.. 23. מרקו או נילס?שתיהם.. 24. פינוקיו או הדרדסים?שתיהם.. 25. כואב לך הראש עכשיו?לא..אל תעשו לי נאחסס.. 26. לקחת אקמול?לא 27. למה כואב לך הראש?אם יכאב לי זה בגלל שאני סובלת מ-מיגרנות.. 28. קראת את רודף העפיפונים?לא.. 29. מה חשבת עליו?מ'זה? 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?לא מכירה 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!גם לךך..

מיקמיק 1

New member
עונהה..

שבת בבוקר..יום יפה..סתם פאקינג שאלון לרשותכם :) 1. מה ננים?הכל טוב 2. מה השעה?15:02 3. מה התוכניות להיום?אין תוכניות.. 4. למה את לא ישנה עכשיו?כי אני לא עייפה 5. הולכת לים היום?לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה?לא חושבת. 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת?ארטיק בטעם לימון,דובדבן, מישמיש,תפוח ועוד מלאא.. 8. איזה ספר קראת לאחרונה?הארי פוטר 9. מעניין?כן 10. ג'חנון או חמין?חח..חמין. 11. פול או בורקס?בורקס 12. מה מתנגן ברקע ?שום דבר. 13. רוצה שכבר ייגמר היום?לודעת.. 14. למה?כי אני לודעתת.. 15.אופי או יופי?שניהם. 16. תאטרון או קולנוע?תאטרון 17. להיות או לא להיות?להיות 18. חזיה או בטבעיות?הא? 19. איזה סרט ראית לאחרונה?סלולר 20. טוני סופרנוס או ריימונד?אפחחדד.. 21. וזלין או שפתון?שפתון 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?חח..לודעתת.. 23. מרקו או נילס?לודעתת.. 24. פינוקיו או הדרדסים?לודעתת.. 25. כואב לך הראש עכשיו?לא 26. לקחת אקמול?לא 27. למה כואב לך הראש?לא כואב לי הראש.. 28. קראת את רודף העפיפונים?לא 29. מה חשבת עליו?לא קראתי. 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?לא קראתי אז אני לא יודעת.. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!בוקר טוב

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifהחלטתי החלטההה!!../images/Emo9.gif

לכל שאלון אני עונה ב..אממ..איך אני יסביר את זה P: בצחוק!
1. מה ננים? הכל חרא ואיתך? 2. מה השעה? 54:00 3. מה התוכניות להיום? לבוא להתנחל אצלך בבית.
4. למה את לא ישנה עכשיו? מי אמר שאני לא ישנה?? 5. הולכת לים היום? ברור. אני גרה בים. בפנים,אני מתכוונת.
6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? כן! יש הקונצונים עכשיו!! 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? ארטיק בטעם ארטישוק בננה. 8. איזה ספר קראת לאחרונה? "12 דרכים לצוד שור" 9. מעניין? מאוד. ניסיתי את כל הדרכים!! אני מעולה בזה!!
10. ג'חנון או חמין? ביחד,מעורבב. 11. פול או בורקס? הבורקס בתוך הפוך מעוך עם כל החומוס והשאר. אה ותוסיפי לי גם קצת סוכר. 12. מה מתנגן ברקע ?אבא שלי צורח. שקט הוא יולד. 13. רוצה שכבר ייגמר היום? הוא כבר נגמר,לא? 14. למה? ממזה למה?!?!??!?!??!?!?!??!?! 15.אופי או יופי? יופי. ברור שיופי. 16. תאטרון או קולנוע?תאטרון בובות. 17. להיות או לא להיות? לא להיות |שטן| 18. חזיה או בטבעיות? חיה. 19. איזה סרט ראית לאחרונה? *עונה ברצינות* סינימה פרדיסו
20. טוני סופרנוס או ריימונד? *חוזרת לצחוק* שתקי. 21. וזלין או שפתון? שניהם ביחד. נורא יפה. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? מה? אני לא שומעת! מהה??? 23. מרקו או נילס? שקט... 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסיםםםם שולטיייםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!1111 25. כואב לך הראש עכשיו? לא.. אין לי שם כלום.. 26. לקחת אקמול? אני לא צ'כה. 27. למה כואב לך הראש? אבל הוא לא כואב לי |תינוקתעםקוקיות| 28. קראת את רודף העפיפונים? מה?????????????? אני שומעתתת!!!!!!!11 29. מה חשבת עליו? עוףףף גוזלל חתוך את השמיםםם!! רק על תשכח! יש נשר בשמיםםם!! גור לך
גור לך
30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? נכון. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! תודה תודה.

מי אוהב אתכם יותר ממני..עונה על שלי

. מה ננים? בסיייייייידר.. 2. מה השעה?17:47 3. מה התוכניות להיום? היו תוכניות..בוטלו עקב מגרינה..קטלנית! 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי כבר ערב..וכל היום ישנתי אחרי שכתבתי את השאלון הזה?! 5. הולכת לים היום? אולי..יותר מאוחר..עם החבר.. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? האמת?! לא בדקתי.. 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? ארטיק אננס או לימון- קרח 8. איזה ספר קראת לאחרונה? אניהו של אתגר קרת וTHE SAINT THE SURFER AND THE CEO של ROBIN SHARMA.. 9. מעניין?ספרים מעולים! 10. ג'חנון או חמין?לא זה ולא זה איככככככככססססססססההההההה! 11. פול או בורקס? בורקס.. 12. מה מתנגן ברקע ?DONT CRY- GUNS N ROSES 13. רוצה שכבר ייגמר היום?ממש לא..אצלי הוא רק התחיל 14. למה?כי ישנתי כמעט כל השבת.. 15.אופי או יופי?גם וגם ושלא יבלבלו לכם ת'שכל שיופי לא חשוב.. 16. תאטרון או קולנוע?גם וגם..תאטרון, שקספייר, קולנוע סרטי קומדיה ואימה 17. להיות או לא להיות?להיות..תמיד! 18. חזיה או בטבעיות?******** 19. איזה סרט ראית לאחרונה?בתול בן ארבעים.. 20. טוני סופרנוס או ריימונד? טוני סופרנוס..איך אפשר בכלל להתבלבל 21. וזלין או שפתון?שפתון.. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה?בונה סוכה..אני אתמודד.. 23. מרקו או נילס?מרקו..נילס היה סתם, מפגר שעינה בע"ח?! 24. פינוקיו או הדרדסים? פינוקיו...כי הוא מאמי.. 25. כואב לך הראש עכשיו? מאודדדדדדד.....שלא נדע! 26. לקחת אקמול?כל היום..אקמול, אופטלגין, רוקל..דקסמול, מיגרנלה..כלום לא עוזר! איייייייההההההההה אווווווווווו 27. למה כואב לך הראש?כי יש לי מגרנות כרוניות 28. קראת את רודף העפיפונים?כן..לצערי.. 29. מה חשבת עליו?חרא של ספר! 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון?מודה מודה.. 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?!ברור...כבר ערב...אז, ערב מקסים לכווווווווולם!

baril

New member
../images/Emo80.gifמגרינה ../images/Emo35.gif חחח

בולטלו עקב מגרינה קטלניתת.. חחחחחחח התכוונת מיגרנה נכון? או שבעצם מרגרינה
סתאםםם חחחחח = ]

baril

New member
../images/Emo80.gifמסכנונה\מסכנונ

תרגיש\י טובבב.. יאללה אני זזה לאימון בוקררר.. בעעעעעע

CAM1LA

New member
מיי אנסרס!

1. מה ננים? מתגעגעת למ'! 2. מה השעה? כתוב ליד ההודעה שלי 3. מה התוכניות להיום? להתקלח ולראות ויוה לה באם 4. למה את לא ישנה עכשיו? לא עייפה 5. הולכת לים היום? לא 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא כרגע 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? דובדבן 8. איזה ספר קראת לאחרונה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 9. מעניין? ככה 10. ג'חנון או חמין? ג'חנון. אכלתי ג'חנון לפני איזה חצי שעה 11. פול או בורקס? בורקס. לא יודעת מזה פול 12. מה מתנגן ברקע? הטלויזיה 13. רוצה שכבר ייגמר היום? קצת 14. למה? כי אני רוצה שיגיע יום שני. היום הולדת של אמינם!! הוא כבר זקן, הוא יהיה בן 33. 15.אופי או יופי? גם וגם 16. תאטרון או קולנוע? קולנוע 17. להיות או לא להיות? להיות עם מ'! 18. חזיה או בטבעיות? חזיה. שלא יהיה נפול חחח... 19. איזה סרט ראית לאחרונה? משהו בהולמרק 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד 21. וזלין או שפתון? שפתון 22. שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? איככ... אף 1 23. מרקו או נילס? מרקו 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים. איך הייתי מכורה לזה כשהייתי קטנה 25. כואב לך הראש עכשיו? לא 26. לקחת אקמול? לא 27. למה כואב לך הראש? לא כואב לי הראש 28. קראת את רודף העפיפונים? לא 29. מה חשבת עליו? אבל לא קראתי 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? שיהיה 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בשבת אני לא קמה לפני אחת

oneheart1

New member
עונה

1.סבבה 2. 21:26 3.לא 4.ככה 5.לא 6.לא 7.קרח אננס 8.'וכי נחש ממית' 9.כן 10.חמין 11.בורקס 12.טלוויזיה 13. 14. 15.אופי 16.קולנוע 17.להיות 18.חזיה 19. 20.ריימונד 21.שפתון 22.בסוכות 23.נילס 24.דרדסים 25.לא 26.לא 27. 28. 29. 30. 31.

B A W

New member
עונהננהנהננהנהנה

שבת בבוקר..יום יפה..סתם פאקינג שאלון לרשותכם :) 1. מה ננים? הכל מצוייייייין! 2. מה השעה? 22:57 3. מה התוכניות להיום? ללכת לישון עוד מעט....גררר אני עייפה! 4. למה את לא ישנה עכשיו? כי עוד לא התקלחתי.... 5. הולכת לים היום? לאאא כי כבר לילה...! 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? יאפ נפלאות התבונה- סרט שולט! 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? קרח....אממממ ענבים לימון או מנטה! 8. איזה ספר קראת לאחרונה? ספר פסיכי 9. מעניין? יאפפפ 10. ג'חנון או חמין? ג'חנון פור אבר! ולפעמים גם חמין! 11. פול או בורקס? בורקס... 12. מה מתנגן ברקע ? כלום...אני צריכה שקט כרגע! 13. רוצה שכבר ייגמר היום? הוא כבר נגמר...=\ 14. למה? כייי כבר לילה וכל היום הייתי בחוץ עד עכשיו ואני עייפההה! 15.אופי או יופי? אופיייי ברור! 16. תאטרון או קולנוע? גם וגם! 17. להיות או לא להיות? זאת השאלה??? חיחיחי 18. חזיה או בטבעיות? מה שבא לכם... 19. איזה סרט ראית לאחרונה? אני רואה כרגע נפלאות התבונה 20. טוני סופרנוס או ריימונד? ריימונד! 21. וזלין או שפתון? וזלין 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? דרורית בונה סוכה...! =) 23. מרקו או נילס? נילס...מרקו מאוס! 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים! 25. כואב לך הראש עכשיו? לאאא למה? 26. לקחת אקמול? לאאא 27. למה כואב לך הראש? אבל הוא לא כואב! 28. קראת את רודף העפיפונים? לא...מעניין? 29. מה חשבת עליו? לא קראתי... 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? הבנתי שהוא לא מעניין... 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! בוקרררר אוררררר

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. מה ננים? הכלטוב. 2. מה השעה? 11 וחצי. 3. מה התוכניות להיום? כבר נגמר היום. מחר נוסעת עם דניאלתה לביה"ס, שם מבחן, ואז טיולגיבוש. 4. למה את לא ישנה עכשיו? עוד מעט, ואני עוד מתלבטת אם להעיר את דניאלתה. 5. הולכת לים היום? מה פתאום, איחס. 6. יש משהו מעניין בטלוויזיה? לא. 7. איזה ארטיק את הכי אוהבת? ארטיק? דובדבן. 8. איזה ספר קראת לאחרונה? ביוגרפיה של יונה וולך. 9. מעניין? מאד. 10. ג'חנון או חמין? ג'חנון. 11. פול או בורקס? בורקס. 12. מה מתנגן ברקע ? כלום. 13. רוצה שכבר ייגמר היום? אני רוצה ללכת לישון כי אני מתה מעייפות. 14. למה? מההההההה 15.אופי או יופי? שניהם. אהה לישון. 16. תאטרון או קולנוע? תאטרון. 17. להיות או לא להיות? להיות. 18. חזיה או בטבעיות? חזיה. 19. איזה סרט ראית לאחרונה? לא זוכרת. 20. טוני סופרנוס או ריימונד? לא יודעת. 21. וזלין או שפתון? שפתון. 22.שלומית בונה סוכה או בראש השנה בראש השנה? שלומית. 23. מרקו או נילס? נילס. 24. פינוקיו או הדרדסים? הדרדסים. 25. כואב לך הראש עכשיו? קצת. 26. לקחת אקמול? לא. 27. למה כואב לך הראש? כי אני עייפה. 28. קראת את רודף העפיפונים? לא. 29. מה חשבת עליו? - 30. את חייבת להודות שזה חרא של ספר, נכון? - 31.שבת בבוקר יום יפה, בוקר טובבבבבבבב לכווווולם?! ילא ילא תודה עם השאלון הזה, הוא גרם לי להחליט שאני בהחלט הולכת לישון:ס לילה טוב.

למעלה