סתם בא לי להתענייין

סתם בא לי להתענייין

למה באתרים של עונות ושל מתאים לי עדין לא עודכנה האופנה החדשה של קיץ 2004 בעונות זה תקוע על חורף 2004 ואילו במתאים לי בכלל בחורף 2003 ממש מהמם לפחות לעונות כתבתי נקווה לתגובה ממני שמאוכזבת כי עדין לא קבלה קטלוג של עונות

אודליה ../images/Emo124.gif

ממילא, הבגדים מיועדים לגמדות שפלות וערמומיות.... דרך אגב, היום סיפרה לי חברה בעבודה שנמצאת בתחילת ההריון ומי שלא יודע לא רואה בכלל, שהיא הלכה לחפש בגדי הריון בעונות. ביום יום, לפני ההריון היא לובשת מידה 38-40 (ממש פרה....).
בקיצור, היא מצאה 2 זוגות מכנסיים עלובים שבקושי עולים עליה עכשיו!?
ויהיו קטנים עליה בעוד חודש או חודשיים. נו אז מה תגדנה אזובות הקיר?????

מוזר

אני רק יכולה לומר שאני על עונות החורף האחרון לא הייתי מוותרת בשום אופן פשוט אהבתי!!

אודליה...

יש לי פה לידי את הקטלוג של עונות ואני חייבת לציין שממש אהבתי את הדברים. אני עדיין לא יודעת איך הם נראים בחנות אבל בקטלוג הם נראים ממש יפים. צבעים בהירים של קיץ.....

sigalit33

New member
נכון../images/Emo9.gif

באמת הקטלוג עושה רושם מאד מאד חיובי. דגמים מקסימים, קייציים, צעירים ונראים נוחים ומחמיאים. רק דבר אחד מוזר, אולי יש לכן רעיון איך זה קרה - יש בקטלוג חולצה שהמחיר הנקוב שלה בקטלוג הוא 79ש"ח. אני קניתי אותה לפני 3 שבועות בערך בסניף בדיזינגוף ב-99ש"ח!!! נורא מרגיז! איך אתן מסבירות את הפער?

DREAM111

New member
גם תקציב

וגם בגלל שיותר חשוב להם לעדכן קודם את הקולקציה בקטלוגים. נכון שאותנו כלקוחות זה לא מעניין אבל זו המציאות כפי שהבנתי בשנה שעברה שבררתי פרטים.

Agnetta

New member
ראיתי חלק מהקולקציה ב"רננים"

של "עונות" ולהגיד לכן את האמת??? מה שראיתי לא אהבתי. ראיתי חולצות בגוונים אופנתיים מאוד ורובן ככולן היו עם פסים לרוחב!!! אם האוריינטציה של החנות היא פנייה למידות מלאות + למה פסים לרוחב??? ועוד בכמויות. זה לא מחמיא..שלא ינסו לשכנע אותי שזה לא נכון, וזה לא פסים כאלה וכאלה. פסים לרוחב על חזה של מידה D ומעלה...מרחיב. ולא יעזור איזה גיזרה נהדרת יש לחולצה. דבר אחר שראיתי זה היה ג'ינס בחלון ראווה עם ריקמת פרחים וזה מאוד מצא חן בעיני.

madam pompadour

New member
הוצאת לי את המחט מהתח..../images/Emo9.gif

או את המילים מהמקלדת
אז ראיתי את הקטלוג אתמול וממש - אבל ממש אבל ממש ממש ממש לא התלהבתי, משמניי לא עלו על גדותיהם ודדיי לא פרצו מבעד לחזייה (טוב, קצת - אבל זה באופן טבעי)
למעט המכנס מג'ינס שנראה חביב, הקולקציה לא מרשימה בלשון המעטה (ממילונה של סילבי בן יהודה)

אודליה אני שאלתי את אותה השאלה

לפני יומיים בפורום.מסכימה איתך שמגיע לנו לראות באתר שלהם את האופנה לאביב קיץ.משלמים להם מספיק על הבגדים שלהם בחנויות. אני קיבלתי אתמול את הקטלוג של עונות לא משהו,לדעתי,יש ממש מעט דברים יפים.טוב ענת עצמון היא אחת הדוגמניות אז עליההכל נראה מאוד יפה,אותי זה לא ממש משכנע.

למעלה