בדיוק כמה מצחיק כך עצובלא שאני מסכים עם כל הטענות בעניין, אבל אהבתי את ההודעה הזאת שנשלחה אלי על-ידי חבר בני ברקי.
שבת שלום.
יפה אהבתי. טוב שהם יודעים מי שומר על הנחיות הסגר ומי לא.לא שאני מסכים עם כל הטענות בעניין, אבל אהבתי את ההודעה הזאת שנשלחה אלי על-ידי חבר בני ברקי.
שבת שלום.
כשכל העולם ממילא תוקף אותך ללא כל קשר למה שאתה כן או לא עושה במציאות או לעובדות כלשהן, מה כבר נותר חוץ מהומוריפה אהבתי. טוב שהם יודעים מי שומר על הנחיות הסגר ומי לא.
בכול צחוק יש מין האמת.כשכל העולם ממילא תוקף אותך ללא כל קשר למה שאתה כן או לא עושה במציאות או לעובדות כלשהן, מה כבר נותר חוץ מהומור?
מצחיק.מישהו שינה את מה שהיה כתוב קראתי בפייסבוק.כשכל העולם ממילא תוקף אותך ללא כל קשר למה שאתה כן או לא עושה במציאות או לעובדות כלשהן, מה כבר נותר חוץ מהומור?
נראה שהישראלים הם כמו חתולים-בוכים/מזדייניםלא שאני מסכים עם כל הטענות בעניין, אבל אהבתי את ההודעה הזאת שנשלחה אלי על-ידי חבר בני ברקי.
שבת שלום.
הייתה אי-אכיפה שוויונית. מה שבאמת עצוב לטעמי הוא שאין הצגה שוויונית של ההפרות. אבל מי שמכיר את התקשורת הישראלית, כבר לא יכול להתעצב עליה.עצוב מאוד שאין עקיפה שיויונית בחברה הישראלית .
חחח בני ברקים צוחקים על החילונים, אבל הם אלו שמשלמים בחייהםתלא שאני מסכים עם כל הטענות בעניין, אבל אהבתי את ההודעה הזאת שנשלחה אלי על-ידי חבר בני ברקי.
שבת שלום.
כולם משלמים בחייהם על הפרות.חחח בני ברקים צוחקים על החילונים, אבל הם אלו שמשלמים בחייהםת
אכןכולם משלמים בחייהם על הפרות.
תראי איזו רמת הומור מדהימה יש לי, שגם מה שאין בו הומור מצחיק אותימצטערת- לדעתי אין כאן הומור.
חחחחח 1976.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.