סתכלו

בודוקאן

New member
אתה יודע מי זה../images/Emo35.gif

נגמר בג'וג'י גטאמה אבל זה איפון לפני זה. רק מה....הוא מסתכן ב"צלילה"

קוזושי

New member
ג'וג'י גטאמה בעמידה

זה תרגיל מפתיע, איזה בחור רוסי שנמצא היום ביפאן הראה לי את זה פעם בביקור שלו בארץ. אני חשבתי שזה משהו רוסי, אבל כנראה הוא למד את זה ביפאן. גם לטורי הזה, זה לא תמיד הולך. אבל גם כשזה לא הולך, הוא לא מפסיד מזה. (אולי מרוב הפתעה המתחרים שלו לא מסוגלים לנצל את זה) אם אני לא טועה לאודי וקס יש סיכוי לפגוש אותו באולימפיאדה... אני ממליץ מאד על הדיסק שעמוס גלעד ערך עם הקטעים המובחרים מאליפות העולם האחרונה מהטלויזיה היפאנית, בתוספת פרשנות שלו לדברים. יש שם סרטונים פשוט מדהימים.

ש מים

New member
איך מגיעים לדיסק של עמוס גלעד?

זה הולך בעסקת חבילה עם הדיסק של יונה מלניק (בהופעה חיה באמפי קיסריה, עם להקת "פרחי עמק חפר"
???). בודוקאן, מה המצב בחמישי הבא? יש צ'אנס שניפגש אצלך (במידה והחבר'ה שלי לא ירצו אימון...)??

קוזושי

New member
הדיסק של עמוס

קניתי ממנו באליפות ישראל והבטחתי לו לשלוח אליו את מי שמתענין ולא להעתיק בלי רשות. ואת הדיסק של יונה גם אני עוד לא השגתי... אולי יום חמישי הבא ? אינשעלה.

בודוקאן

New member
למעשה...

הג'וג'י גטאמה בעמידה שאני ראיתי הוא לא כזה, אלא ממש קפיצה אקרובטית. גם אני ראיתי את זה אצל רוסי. מה שיש כאן, ודאי שמת לב, זה בעצם אוצ'י מאטה מקיקומי (שמאל- במקרה הזה), עם היד בין הרגליים, מוכנה לבריח. תיארתי לעצמי שזה הגיע מהדיסק של עמוס. שים לב שאוקה יורד נמוך במטרה להתגונן, ולמעשה הוא גוזר בכך את גורלו. מענין, נראה לי שבמקרה כזה, הזדקפות של אוקה תעצור את התרגיל. אבל אני אראה את זה ליונה ואשאל את דעתו. לגבי הדיסק של יונה, אנא אימרו לי אם ומתי אתם באים, ואני אצרוב לכם את החומר. אגב, יש שם גם או גורומה מאוד יפה שלו (אולי יש לי לאן להעלות אותו?) אנחנו מתאמנים כרגיל (שני חמישי) ואתם מוזמנים.

קוזושי

New member
בדיוק

בהמשך הסרטון שגזרתי כדי שלא יהיה כבד מדי, יש בדיוק את מה שאת מתארת. כשהאוקה לא מתכופף או כאשר הוא מזדקף או בקיצור בטיימינג לא נכון, טורי נשאר תלוי לו על היד בצורה די מגוחכת. אני גם מכיר סוגים אחרים של ג'וג'י גטאמה בעמידה, אבל גם את זה עמוס גלעד הגדיר כג'וג'י גטאמה בעמידה. את יכולה לשלוח לי במייל את האו גורומה ואני אעלה אותו בשרת שלי

בודוקאן

New member
../images/Emo51.gif רבה! מי שביקש את הדיסק

של יונה, יכול לקבל מושג על מה שהוא מכיל. זה אותו או גורומה, בתנועה פשוטה. תודה.

ש מים

New member
אשקרה...

גם אני חשבתי שראיתי שם איזה שבריר של אוצ'י-מאטה, אבל לא הייתי בטוח כ"כ. בקשר לעבודה של האוקה - אני רואה שקלעתי לדעת חכמים (וטובים) ממני...
איפה יש או-גורומה? בדיסק? ומי עושה אותה? (והנה עוד משהו שאת חייבת ללמד/לתרגל אותי: לעשות או-גורומה "נורמאלית". ניסיתי כבר, אבל אני עושה אותה אלים וברוטאלי מדי. צריך טכניקה ועידון...
). אגב, בטח תשמחי לדעת, ה-"כלוב" הולך לי אחלה!!!

אלישיר

New member
אצלי הוא עובד.

בעזי"ת אולי הוא נעשה לא זמין בגלל צבירת מספר כניסות מעל המותר.

שי רגב

New member
איזה ערס!!!

בוא'נה, איך הוא עשה את זה??????????
מילא באימון ,איטי - ניחא, אבל בקרב???? איך הענק הזה (החליפה הכחולה) היה כ"כ סטאטי ואיטי?? בכל אופן, הטעות של הכחול לא פוגמת בוירטואוזיות של הטורי הזה (הלבן). גמישות, מהירות ונחישות מדהימות!

למעלה