סתכלו

Pyongwon

New member
עזוב - בעיטה אחורית בתזמון הנכון -

תעשה עבודה נפלאה! בדוק! ראיתי.... עובד מאוד מאוד יפה.

Elius2

New member
its a perfect tactic

Even if you miss you're on the ground and your foe cant do anything to you while you're down, if he tries to stop he'll get a big boom on his hands. I dont see too much that can go wrong with this kick.​

ההודעה הזו מדגימה היטב הבדל בין

ספורט זירה ל"רחוב". ירידה שלך לקרקע אפילו אם (או בייחוד אם?) פיספסת את היריב היא רצויה.

lironmarko

New member
זה לא טכניקה מושלמת

יכולתי בקלות לפגוש את הלו-קיק שלו ולהרדם שם יופי .... זירה זה ספורט וזו הייתה בעיטת התאבדות קאמיקאזה זפון 190 זה כלום בשבילי ילד:)

מצד שני...../images/Emo26.gif

תאר לך מה היה קורה ברחוב כשהמתקיף נועל פלטפורמות או איזה נעל פלדיום אימתנית... בו נגיד שגם אם יש לבחורצ'יק (ז"ל) חברים - אחרי שהם צופים במהלך כזה ובמה שנשאר מחבר שלהם, אני בספק אם הם יגיבו על זה...

zoti

New member
גם בזירה זו טכניקה לא רצויה.

קל להתחמק מבעיטה כזו ע"י השענות קלה אחורה ואז ניתן לבעוט חזרה עוד לפני שהיריב נופל לריצפה.

Dragon Roar

New member
יפה אבל...

סתם שאלה למה אתה מעדיף לרדת לקרקע? אתה יכול גם להשאר לעמוד

lironmarko

New member
כי זה נותן ליריב שלי את הכמה אלפיות

השניה שאני לא רואה אותו להיכנס בי .... ובגלל שאני רוצה שהמכה תגיע מלמעלה למטה .... זותי צודק זו מכה שמכניסים רק שיש תיזמון ממש טוב..

cfc

New member
כל הכבוד

צריך ביצים של שור בשביל לתת בעיטה כזאת,ולסת מברזל בשביל לספוג.

קוזושי

New member
מוכר ../images/Emo13.gif

זה סרטון של מיפונה בתרגיל או גורומה. מיפונה הוא אחד מאבות הג'ודו, תענוג לראות את העבודה שלו.

אולי אני נשמע כמו האחיות פיק...

אבל הסרטוני של קוזושי ואלישיר, הם פשוט וואו!

ש מים

New member
מיפונה...

ע-נ-ק, ע-נ-ק, ע-נ-ק!!!! ראיתי את הסרטונים לפני כשנה ועדיין - מתענג בכל פעם מחדש!!

nage

New member
איזה יופי בדיוק כמו סומי אוטושי של

אייקידו

למעלה