סתכלו

lironmarko

New member
זה לא היה נוק אאוט

זה נגמר בניקוד הבעיטה לא פגעה בלסת....

ש מים

New member
מדהים!

אבל יש לי שאלה: איך אפשר להתאמן על זה/לעשות את זה באימונים?? (אני מנסה לעבוד על הטריק הזה די הרבה זמן, אבל כל פעם אני חושש לפגוע בחבר לאימונים... נראה לי שזה אפשרי רק עם פדים, אבל יש לי הרגשה שהפדים לא ממש יעמדו במקום "האמיתי"...). מה אתה אומר?

nyaron

New member
כן ידעתי ראיתי את זה

בערוץ רוסי כול הכבוד לך

lironmarko

New member
תתאמן על שק איגרוף ...

זה יבוא לך הכי טוב ליישם תבעיטה זה אחרי שאתה לומד את האורך של הרגל שלך ובכלל לומד לתזמן ... בהצלחה ..

שי רגב

New member
מאי-גרי...

לירון, קח מקרה/בעיטה שונה: אני בועט מאי-גרי, היריב תופס את הרגל הבועטת (נאמר - רגל ימין) ואז, עם רגל שמאל, אני רוצה להביא אותה במסובבת (כדוגמת זו שבסירטון) לראש שלו. בתרגולים באימון אני חושש לפגוע בראש היריב ולא נראה לי שאימון שק יעזור כ"כ (התרגול צריך להתבצע באוויר, כשרגל אחת שלי תפוסה ע"י היריב...). יש לך הצעה איך להתאמן על התרגיל הזה ??? תודה!

lironmarko

New member
אני הייתי עושה ככה

לוקח את הפרטנר שלי נותן לו מטקה האלה מספוג או פד אמה ביד הנגדית וככה הוא ביד אחת מחזיק לך את הרגל ובשניה הוא נותן לך מטרה לפגוע .. רק אל תשכח 3 דברים : 1) לומר לחבר שלך שיטה את הגוף אחורה שלא יחטוף לפנים 2) תעבדו על מזרון כי זו מכה שאתה תפול לקרקע אחוריה
וחבל לשבור ידיים 3) הכי חשוב !!! חימום ובהצלחה

lironmarko

New member
../images/Emo132.gifיצאת צדיק עם חיים הכט

זה יעלה לך 100 שקל על הייעוץ ועוד 400 שכר טירחה שבכלל רשמתי פה :) חחחחחחחחחחחחח לירון

Pyongwon

New member
לירון - לא מצליחה לראות סרטון!

האם זה הסרטון החמודי שהראת לי? מה קורה עם הגוף שלך? עדיין תפוס? שמור על עצמך - ובעיקר על הגמישות! דרך אגב, יום שלישי הבאתי את רון, פומי, ליאור פומית ושרה למועדון - היה כיף - 5 שחורות באימון! (מתוך ה-10 הכללי... )- גם חן היה במועדון וגם ענבל. היה כיף נשתמע, תהיה בקשר! ג'ס.

אלישיר

New member
האם תוכל לנצח גורילה?../images/Emo13.gif

בעזי"ת אם כבר מדברים על דברים לא צפוים באיגרוף תאילנדי, ראית אולי בעיה של התמודדות עם בעיטות סיבוביות כלפי מרכז הגוף, ובכלל? יופי יופי על השפן שהוצאת מהכובע!

zoti

New member
די קל. מרימים בלוק קדימה.

הבעיטה תכנס בד"כ בברך שלך או במרפקים. די כואב לבועט. לא כואב בכלל למגן.

zappon

New member
אחרי הבעיטה הזאת היית צריך לפרוש

לא שכחתי אותך אני עסוק שחבל על הזמן(לימודים,חברה וכו") תזכור את הבעיטה הזאת אני אראה לך איך תחטוף בגללה אם תנסה אותה עלי שיגיע הזמן.

lironmarko

New member
חחחחח

יש לי משהו אחר בשבילך ....;) לא רק שתחטוף אותה אלא תקבל בראש ב2 הרגליים :)

למעלה