סשן פורומי 10/6/6

סשן פורומי 10/6/6

זמן פתיחה משוער: 8 בערב שעון תל-אביב, אלא אם כן את/ה הנכם אדם מפותח זמן סיום: אחת בלילה, כולל פולסים מקום: פה בשרשור הזה בפורום מדיטציה בתפוז. הייתי מוסיף לינק רקורסיבי, אבל לשם כך עליי לנסוע בזמן, ונסיעה בזמן עושה לי בחילה!
אני הולך בקרוב אבל אחזור בלי נדר כשעה לפני בשביל לערוך את השולחן כל אחד מוזמן להצטרף ולתרום, ולפתוח נושאים לדיון / שאלות -בתוך- השרשור הזה כבר עכשיו... המכבש של בארס ישמח לעבור ולשטח את האדמה הרכה
ולהכניס קצת סדר באנרכיה be there or be square!

הנה מוטי

שישים שניות על מלמיליאן אורי מלמיליאן היה כוכבה הבלתי מעורער של בית"ר בשנות השבעים והשמונים, ויקיר שוק מחנה יהודה בירושלים. לפיכך הרוכלים בבאסטות שרו "כל תפוח מלמיליאן" ו"כל אפרסק מלמיליאן" זכר לגדולתו, פוריותו וטריותו יתר על כן, יש מה שנקרא בעיטת "בננה" שהיא בעיטה מסובבת, ומלמיליאן היה אמן בתחום, לכן יש לאמר מעתה "כל בננה מלמיליאן" אולי ברוח תקופתנו היו היום קוראים בקול "כל קרמבולה מלמיליאן" או ליצ'י או תפוז סיני או תמר הינדי? אלה היו שישים שניות...

../images/Emo6.gif

יש גם צ'אי הפעם המממ.. טוב הבטחתי הסבר על SNL (האחרים בלוז) ובזה מסתכם הצד היזום שלי בחלק הזה של הערב ליל-שבת-חי היוותה תוכנית מהפכנית בלוח השידורים האמריקאי, אי שם לפני 25 שנה בשל התכנים הלא מצונזרים כמעט והאלמנט החי האנרכיסטי. הדור הראשון הוא זה שהפך את התוכנית לאגדה וכלל את צ'בי צ'ייס, ג'ון בלושי, קתלין טרנר, דן אקרויד וגם ביל מאריי הגיע די מהר. בלושי נחשב למוטרף ביותר, אבל ההצלחה עלתה לו לראש והוא נמצא מחוסר חיים כתוצאה ממנת יתר כמה שנים מאוחר יותר. ג'ים בלושי, אחיו, עדיין חי ובועט (משהו בסגנון ביבי/יוני?) אבל "האחים בלוז" היו ג'ון ואקרויד, אני לא חושב שג'ים האח הביולוגי היה חלק מהבלוז מאז דורות של בדרנים גדלים מתוך התוכנית, ורשימת הכוכבים האורחים שעברו בה היא אינסופית. טוב, עד כאן למה התכנסנו היום שבת בלילה
הבמה שלך בארס

בארס

New member
אני זוכר אותו

מועך פחיות של קוקה קולה על המצח באיזה סרט נעורים אמריקאי טיפוסי. הבמה לא שלי (איך שאנחנו חייבים שייכות) הבמה של הפורום חלאס עם הטרומפליניות הזאת למרות שקצת אקטיביות להרים את המשקעים מהקרקעית לא תזיק איפה מוטי?

I'm teasing you

עם "הבמה שלך"
איך שאנחנו לא אוהבים שהבמה תהיה שלנו מוטי, אני מתחיל לדאוג לו. לא מתאים לו. ברגע שנראה את הודעות הששבש יורדות, ארגיש הקלה !

בארס

New member
אין בעיה

המכבש כאן בחניון... :) מוטי בטח מתלבט עכשיו אם למחוק אותו או לא, או למחוק אותו ולומר לו שהתגעגענו אליו ושיכתוב כאן יותר או משהו בסגנון P: ;)

אם אני לא טועה (מה שבהחלט סביר)

המדובר ב-animal house שמן הסתם תורגם בצורה גמלונית לעברית סרט על חיי הקולג' הסוערים של בני הנעורים האמריקאים להלן כמה פריימים

בארס

New member
ברור

סרט בהמי לחלוטין, למרות שאני זוכר שכשראיתי אותו בפעם הראשונה כנער פשוט נקרעתי מצחוק פרוע. אלא ש...לא מזמן ראיתי בטלויזיה את האלמנט החמישי, ומה אני אומר לך...הוא פתאום נראה מיושן כמעט עד כדי גיכוך.

למעלה