סשן פורום 31-5

מוטי ש

New member
טוב,עוד חצי שעה הסתיימה,מה עכשיו?

בארס,יש לך חובות אבודים להחזיר לי..:) האם לא אמרת שתיקח את כל נושא האישיות המזוייפת כפרוייקט לשבוע הקודם? למה,למה,לא קיימת את הבטחתך לי! (נו באמת,אני יודע שאתה לא כותב רק בשבילי,אבל אנו עדיין בקטע של ההתקפה,בשלב מעבר לקטע אחר... :) מה נראה לך שאני תינוק בין יומו שדורש תשומת לב :) לך תידע,מי יודע,האישיות המזוייפת הזאת,מי יכול לרדת באמת לחקרה העצום? :) גם אם ננבור שנים בחירייה,לך תדע מה המקור של נעל ונעל? ועל זה נאמר,"של נעליך מעל רגליך" :)

בארס

New member
המממ

אני לא צריך להסביר על האישיות המזוייפת לעצמי. למה אתה לא העלת את הנושא מייסטר?

מוטי ש

New member
הממממ...

אתה כזה רציני היום,זה משהו איתך. הנה,שאלות לדיון,"האם האישיות המזוייפת היא רצינית"? ואם כן,"האם יש רצינות שאינה אישיות מזוייפת"? "כיצד נבדל בין השתיים"? :)

מוטי ש

New member
תגיד אתה יהודי?

הרי אמרנו "שיהודי לא גורר יהודי" והנה אתה עכשיו גורר אותי בשאלות כמו כל יהודי אחר? :)

מוטי ש

New member
יאללה בארס,ממשיכים ברצינות הפעם

:) רצינות של אישיות מזוייפת: "תמיד תופסת מעצמה,תמיד עושה דרמות,תמיד כבדה". רצינות של התפתחות: אני מודה,זאת הרצינות שלך,ממוקדת,מפוקסת,יעילה,בעלת כיוון מאוד מאוד מוגדר ומטרות מוגדרות לא פחות שאליהן היא חשה מחוייבת בכל הנימים הקטנים ביותר..

מוטי ש

New member
עקשנות יכולה להיות אובייקטיבית..:)

לא שמעת מעולם,דרך אגב,על מגאזין "אובייקטיבי",מגזין םפרסומי,דרך אגב..:)

בארס

New member
עקשנות היא דבר אובייקטיבי לגמרי

גם אשליה היא אובייקטיבית. לא התוכן שלה כמובן אלא עצם האשליה....כבר אמרנו שאין כלום חוץ מהאמת...וכל מה שקיים קיים ב'יש' ובאופן מאוד אובייקטיבי. גם הירחון הפרסומי ההוא :)

מוטי ש

New member
טוב,לאחר ההערה האחרונה,אני יורד

לאדמה ומתקרקע! :) רק האישיות המזוייפת חשוב לה שיענו על השאלות שלה ומי שאל ראשון וכו :)

barak001

New member
השתוקקות לאמת

מה אנחנו באמת מחפשים? האם אני טורחים להיות כנים עם עצמנו בנקודה הזאת? האם מי שמחפש אושר ורגיעה ימצא את האמת? האם מי שמחפש את האמת רק כי הוא מדמה אותה כמצב אולטימטיבי של אושר ושלווה ימצא אותה? הרבה מאלה שחוו הארה דיברו על הליכה בדרך ללא פשרות, מוכנות לויתור מוחלט על כל מה שקיים בחיינו (האישיות המזוייפת שלנו) למען האמת. ומצד שני, הרצון האדיר הזה מעבר להיותו אנרגיה הוא גם השתוקקות, היצמדות. האם הרצון הזה הוא סוג גבוה יותר של שאיפה? דבר ששונה מהאור הישר שמוכר לנו, או שזה אור ישר "רגיל" אך נדרש ואף הכרחי? בהנחה שאדם אינו מעוניין באמת בהשתחררות באשלייה, אלא באושר לעצמו, האם איזשהי פעולה יכולה לשנות את הגישה, או שהגישה הנכונה היא פשוט תוצאה של התפתחות רוחנית?

בארס

New member
אני הייתי ניגש לשאלה הזאת

דוקא משאלת ה'רצון'. מה זה רצון?

barak001

New member
נראה לי שרצון

הוא אנרגיה טהורה שיכולה להיות מכוונת לכל מיני אובייקטים, וכנראה שיכול להיות מכוון גם להיעדר אובייקט. מה דעתך?

בארס

New member
כללי מידי

אני מגדיר רצון כ...כוח. כאשר הוא כמובן יכול להיות מכוון לאנשהו אבל מה שחשוב הוא המקור ממנו הוא יוצא...המקור שמחולל אותו. עכשיו איך היית מחבר את העניין הזה עם מה שכתבתי קודם על הכוחות השונים שיש באדם ועם נושא ההשתוקקויות שלו....מבחינת היכולת להגיע לאיזה סיפוק או לרמות שונות של סיפוק?

barak001

New member
אולי תעשה בשבילי את החיבור?

אני אחזור לסשן יותר מאוחר...

למעלה