סשן - חשמל :)

dabadabada1

New member
סשן - חשמל :)

לא כתבתי פה מזמן . מה שלומכם?.

אני לא הולכת לכתוב משהו מרגש ולתאר איזו פנטזיה אלא לספר כמה נהניתי ואולי גם לשמוע חוויות משותפות.

קודם כל כמובן שחזרתי עם כמה וכמה סימנים סגולים מהצלפות, שלא היו כל כך מכאיבות למען האמת אבל מסתבר שהגוף שלי חושב אחרת.
החניקות כהרגלן אף פעם לא מספיק חזקות עבורי , אבל זה היה תוסף נחמד.

ועכשיו לדבר ממנו נהניתי מכל -חשמל.
התחלנו עם אלקטרודות בידיים מה שגרם לשרירים שלי לצאת מכלל פעולה ולצרחות שלי גם כן .
אח"כ המשכנו לבטן, דבר נעים למדי . מסתבר שאני כנראה די עמידה לכאב וקיבלתי את הסקאלה הגבוהה ולאט לאט הגברנו את המתח.
מה שמדהים בחשמל הוא העובדה שיש כל כך הרבה זרמים, כל כך הרבה תחושות. חלקן כמו מפל, חלקן מכווצות אותך לרגע ומשחררות בפרץ אדיר של כאב .
המשכנו לפטמות ועברנו אל איברי המין.

הדבר שנהניתי ממנו יותר מכל הוא הישבן , החיבור שם גם ברמות חזקות מאוד פשוט מענג.

בקצרה , זה הדבר האידאלי מבחינתי- איננו משאיר סימנים, את הצרחות והכאב לא ניתן להסביר והתחושה.... כמה תחושה.

האם מישהו חווה גם כן ונהנה? תרצו לשתף?

dabadabada1

New member
*

אני יכולה לכתוב בצורה ספרותית אבל עושים את זה כאן די והותר וזה נראה לי לא אמיתי (עבורי).
זה היה יותר סשן של כאב, השליטה באה מאליה.

לכן, אשמח אם תתייחסו לזה כמו השוואה בין מרשמים ולא ניסיון ליצור בכם הידהוד רגשי .

הרגע שלחתי לו אסמס

שאנחנו חייבים לנסות את ה מתישהו.

אני אחווה רשמים אחרי

UltraL

New member
כבר הזמנתי

פעם התבלבתתי בין מכשיר מאוד גדול שמשמש ל violet wand למכשירים הקטנים שהם TENS
לפני כמה ימים היינו במסיבה ושיחקנו בחשמל ורוב הבנות נהנו.
אני מהצד המפעיל ורואה המון פוטנציאל, גם לאלה שיש להם סף נמוך וגם לסף גבוהה של כאב.

יש לזה פוטנציאל גם לשלישיות , לסגור מעגל.

המכשיר שהשולט שלך השתמש היה TENS רגיל רפואי או מכשיר מיוחד ל S&M מסוג E-Stim or Power Box?

UltraL

New member
חזק ויעודי

עולה 400$ והוא מיועד ל S&M

וצריך משהי שנהנת מכאב רציני או שתשרוף לה את הפיוז והיא תראה כך:

UltraL

New member
לרציניות בכאב

עולה 400$ והוא חזק ומיועד ל S&M

לחלשות זה יכול לשרוף את הפיוז.

ואחרי סשן את נראית כך:

ALIsuperstar

New member
אלקטריסיטי...

היא הסבירה לי שזה היה מכשיר פעם של סבא שלה שנפטר מהתקף לב, מסתבר שלמישהו היה חוש הומור מוזר שם בארה״ב אם זה המכשיר שנתנו לו לבעיית הלב שלו, חייכתי בלב, אבל ניתן היה לראות את החיוך שלי בגבות. היא הופתעה שעדיין פעל. הצליל כשמגבירים את המתח היה מהפנט כמעט קולנועי, כמו לחוות טיל המאיץ, כמו לשמוע צרחה של חתולה מיוחמת... שננסה? מה כבר יש לי להפסיד? קצת חשמל. התפשטתי. שנמשיך?

A לוןA

New member
מה כבר יש לך להפסיד?

כולה פרפור חדרים, עצירת שריר הלב ועוד כאלה.
לא משהו מסוכן חלילה.

ALIsuperstar

New member
ממשיך... קרעת אותי! באמת.

התפשטתי מאוד מהר, אבל הייתה לי מחשבה מוזרה, למה אני בכלל מתפשט? היא הולכת לחשמל אותי, זו תהיה תחושה חדשה, יהיה מכאיב אני מניח, כל מה שחשבתי עליו זה סרטי מלחמות שבהם מענים חיילים או כל סרט של סטאלון תלוי וקשור על צינור ומענים אותו עם חשמל וספוג ספוג במים להגברת הכאב. נשכבתי על השולחן במטבח, היה חשוך, אין לי מושג מה הקטע שלה עם נרות, אני רק מקווה שכשהיא תחשמל לי את הזין הוא לא ייפול, כי בכל זאת חשוב לי האיבר שלי למרות שאני נהנה מהכאב. היא הפעילה את המכונה שוב, הרעש המקרטע והמפחיד מהטריילר של המנסרים מטקסס שנת 2003 התחיל לעלות, היא התחילה להעביר עליי. לא כאב אלא עיקצץ, היא סובבה את המחוג לסוף, המכונה התחילה להיות מיוחמת שוב. וזה כאב נורא. הוקפצתי מהשולחן. היא הבינה שלקשור אותי זו דרך טובה. עוד כמה רגעים והיא חוזרת.

נשמע כאילו עשתה לך החיאה

ועכשיו ברצינות קצת - משחקי חשמל נשמע לי כמו עסק מאוד מסוכן
חשוב מאוד לחקור טוב טוב על הנושא לפני למי שמעוניין להתעסק עם זה.
תאונות קורות.
אני באופן אישי מכירה את המכשיר הרפואי TENS כפי שמוזכר בדיון למטה (לא למטרה בדסמית)
אבל גם חשוב להכיר ולדעת מהם האיזורים שצריכים להיות מחוץ לתחום.
בדיוק כמו עם הצלפות. רק שהצלפות יכולות לגרום לפציעות וחשמל זה כבר סכנת חיים.

ALIsuperstar

New member
עצמות מחוץ לתחום.

צלעות כתפיים ואזורים מהסוג. אבל אזורים שומניים עם הרבה עור אלו אזורים מבורכים. הזין למשל או אזור הדגדגן אלו האזורים הכי רגישים. מדהים!

למעלה