סשן - חשמל :)

ALIsuperstar

New member
העצמות תמיד רגישים יותר

כשאתה מתחשמל, גם אם מדובר בעוצמה פושטית, נגיד בצלעות, זה לא רק כואב, זה גם מסוכן, אף פעם אי אפשר לדעת מה הנזק שייגרם אז עדיף לא להסתכן בזה, כי אין טעם... זה גם אותו דבר בקעקועים, היכן שיש עצמות אלו הם המקומות הכי כואבים, כי לקבל קעקוע, הכאב מאוד דומה כמו להתחשמל בצלעות או באגן, במרפקים וכד׳.

dabadabada1

New member
איזה איזורים?

אשמח לשמוע המלצה,
אם גם יש לך המלצות זהירות לגבי חניקות זה יהיה לי ממש טוב כי אני אובר אובר אוהבת את זה ומפחדת להסחף.

אני מנחשת שאזורים רטובים זאת בעיה

ALIsuperstar

New member
בזמן מציצה זו הרגשה מהפנטת!

הרגשה מוזרה גם. אתה נמצץ, הרטיבות של שפתיה החמות והרוק שהיא מייצרת בזמן המציצה מייצרים רטיבות ולחות, ברגע שהיא מעבירה את החישמול גם אם מדובר בעצמה חלשה, אתה מרגיש את ההבדל, אבל אתה מרגיש כאילו היא החליפה את הפה שלה בפה אחר לחלוטין, חייב למיין בפה יותר טוב. זין הוא איבר רגיש מאוד, וברגע שהתחשמלתי הרגשתי אותו בכל הגוף, כמו לחוות אורגזמה. דגדגן? את חייבת להיות קשורה בשביל זה אחרת את פשוט לא מודעת להנאה. את תפספסי את העיקר. אזהרה: זה אכן גורם לגמירה מהירה ומופרזת... זה גם ממכר נשים. לא יודע אם זה קיים בארץ, אבל יש לי צעצוע שמתלבש על האזור הרגיש בכוס, כל אישה היא שונה אמנם במבנה, אבל הצעצוע מכוון לקהל יעד עם כוס רגיש, וכשהוא מתחבש על האזור הרגיש, הוא מופעל ושולח זרמים שניתן לכוון באמצעות שלט אלחוטי... לגברים שנוטים לגמור מהר זה מספק, אבל כמוני שלוקח להם זמן לגמור, זה בעיקר מגביר את ההנאה, כי הצעצוע שולח זרמים, היא נהנית, וכשאתה בפנים אתה מרגיש שאתה נמצא בתוך פאי תפוחים, פתאום הכל מכווץ, חסר נוחות בטירוף, כואב כי היא זזה בהתנגדות. אני לא ממליץ לרדת לבחורה בזמן הפעלת זרמי חשמל לאזור הרגיש, כי ידוע שהלשון היא הכי רגישה, ומרוב רפלקס ניתן לפגוע בה. לא מומלץ, אמנם הפגיעה לא קשה, ומי שאוהבת לחוות גם וגם אז ברכה... זה היה שיעור אלקטרוניקה כנראה...

A לוןA

New member
דיון קודם בפורום- משחקי חשמל, הכוונות ואזהרות

כאן
אני ממליץ לקרוא את כל הדיון- למי שמתכוון להתעסק עם העניין.

A לוןA

New member
נורא פשוט

ציכנסי למילון
תחפשי חניקה
ותקראי את הדיונים בקישורים למטה
:)

זה בתכנון כבר זמן מה

אבל לא נראה לי (אני מקווה, בכל אופן) שמה שיש לי עלול לגרום כאב כזה.
על אילו אלקטרודות מדובר?
משהו שנועד לזה, או משהו שעשיתם לו הסבה?
ניתן לשלוט בעוצמה?

UltraL

New member
זה לא שקע ותקע!

גם ה TENS הרפואי וגם המיעודי ל SM הם כלים בנויים באופן מקצועי ותעשיתי. אי אפשר לעשות אימפרוביזציה בתחום הזה.

לא אימפרוביזציות, שימוש חלופי

חשבתי על משהו רפואי כמו TENS באמת.
גרסא ביתית ומעודנת, משהו כזה, עם עוצמות לא גבוהות שגם ניתן לשחק איתן

UltraL

New member
TENS רפואי לפחות מכשיר תקני

לא את מכשיר החשמלי של הפינג'ן מחובר לאלקארודה

UltraL

New member
אני יודע שאת בקטע של home-made

אבל צריך שולט ממש מהנדס חשמל לבנות כזה ציוד בבית.
אני הזמנתי ב אי-ביי

למרבה המזל

אני נמשכת בד"כ במיוחד לגיקים של מחשבים, הנדסת חשמל, פיזיקה וכו'... אז יש סיכוי טוב שאני מסודרת

סתם, סתם - יש דברים שלא נועדו לאלתור והום-מייד

יש לי TENS רגיל ועדין, כמו זה שבתמונה שצירפתי, שהוזמן לצרכים אורתופדיים, ועומד לשמש מתישהו למטרות שדווקא עלולות לגרום כאבי גב מרוב קימורים

Dan_Kap_

Active member
על ההבדלים בין מכשיר TENS למכשיר ייעודי

שני סוגי המכשירים דומים בעקרון הפעולה - מתח בתחומים שמגיעים עד 70-100 וולט, זרם נמוך באזור המילי-אמפרים. בשניהם יש צורת גל שהמכשיר מיצר מהסוללה/ות, ויש יכולת לשלוט בעצמה דרך כפתור במכשיר.

בחלק מהמכשירים ניתן לבחור גם בין צורות גל שונות. מכשירים אירוטיים בדרך כלל מאפשרים יותר צורות גל ועוד כמה שעשועים, כמו כניסה של מוזיקה שמאפשרת משחק אינסופי בצורות הגל וכניסת מיקרופון.

בכולם ניתן לעבור מעונג לכאב ולכאב בלתי נסבל בקלות רבה, לפחות למי שבקצה השולט בכפתורים.

כולם דורשים את אותה זהירות בשימוש...

בהצלחה!

dabadabada1

New member
אני ממש רוצה לנסות עם מוזיקה

וסוגי הגלים יוצרים סוגים חדשים של כאב , ואני אוהבבבתתת :)

למעלה