קישור להודעה שתענה לך על כל השאלות...
קודם כל, אם היית מספיק חכם להזמין אותו ב- eBay, אני בטוח שהיית גם מספיק חכם לעשות חיפוש באנגלית בגוגל על הקולר שהגיע אליך (Foresto) ולהגיע לתוצאה המיוחלת
לא בא להעליב חלילה, רושם את זה רק כדי שתתחיל להאמין בעצמך וביכולת שלך לחצוב מידע ברשת ולהגיע לתוצאות לבד
ובכל אופן, בשביל זה אנחנו כאן - אז הנה
הקישור להודעה עם התשובה.
שורה תחתונה?
ניתן לסמוך על זה והכל בסדר. קיבלת את הקולר שהזמנת ואת הקולר הנכון והמקורי.
אני הזמנתי את הסרסטו (=פורסטו) שלי אך ורק מ- eBay. קיבלתי את הקולרים תמיד בזמן (עד שבועיים), תמיד ארוזים הרמטית כמו שצריך, בקופסת מתכת ממותגת, עם מחזירי האור הייעודיים ועם 2 עלוני שימוש (חלקם באנגלית. כלומר
מקוריים.
ניסיתי את הקולרים מה- eBay בעבר (אני כבר בקולר השלישי לכלב ובשני לחתולה ואפילו הזמנתי לשכנים עם הכלבים שלא מתמצאים בהזמנה מקוונת כדי שגם להם יהיה זול)
והם עובדים ב- 100%.
מבחינתי המוצר הזה מעולה, עומד בהבטחות שלו ופשוט תענוג. לא מתרגש מגשם, מקלחת, סבון וכו'. מוצר אדיר ולא מחליף אותו באף אחד אחר.
הוא אפילו זול יותר מכל שאר הפתרונות כי הוא עולה בסביבות ה- 150 ש"ח ומוריד את הצורך באמפולות לחלוטין (אמפולה עולה בסביבות ה- 30 ש"ח לחודש, ככה שהקולר בעצם חוסך לך חצי שנה ויותר של אמפולות = 6 אמפולות חיסכון).
שיטת הדיפוזיה של החומר בשחרור מושהה מהקולר אל הכלב גם הגיונית יותר לטעמי מאשר מתן של אמפולה על עור הצוואר.
הערה: כמו בפילטר בריטה שממליצים להחליף פעם בחודש ואני מחליף רק אחרי חודשיים-שלושה (תשאל למה תקבל תשובה...), גם בקולר אני מחליף
רק אחרי 12 חודשים (ואפילו יותר) ולא אחרי 8 חודשים.
קודם כל רואים אם יש על הכלב פרעושים/קרציות ולכן תמיד מומלץ לא להזניח ולבדוק אותו ולחטט לו בפרווה, בבית השחי, בכפות הרגליים, מעל ומתחת לזנב, מאחורי האוזניים ובתוך האוזניים... ואז פשוט רואים ומבינים אם צריך להחליף קולר אחרי X חודשים או שלא.... 8 חודשים
זו רק המלצה.
תוקף הפעולה של הקולר מאוד תלוי
בסביבה ובכלב, בטמפרטורות השימוש הממוצעות, בשימוש הספציפי שבקולר ובעוד פרמטרים. לכן הכי טוב לראות תמיד ולבדוק מה המצב של הכלב ולהחליט לבד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ולמידע הרלוונטי אליך מהקישור להודעה שרשמתי בזמנו:
מידע על קולר הסרסטו ניתן למצוא
באתר בעברית של היבואן, לידור כימקלים.
ולגמרי כן - את קולר הסרסטו מזמינים ב- eBay!!!
המוכרים הכי זולים הם ממזרח אירופה (צ'כיה, פולין, לטביה), ושם הקולר נמכר בשם
Foresto והוא אותו אחד בדיוק (אני מאמת זאת מול
אתר היצרן בעצמו):
Bayer Animal Health today launched Seresto (known as Foresto in some European markets [1]), the latest in a long line of innovative anti-parasite products from one of the world’s leading animal health companies.
אני מזמין את קולרי הסרסטו (=פורסטו) שלי דרך איביי, ממוכרים ממזרח אירופה בדיוק כמו שרשמתי. הקולר מגיע באריזת מתכת עגולה וממותגת, סגור הרמטית לחלוטין, מקורי לחלוטין, עם מחזירי אור שמיוחדים לו, עם עלון מידע באנגלית ועם תוקף מעולה... מיותר לציין שהוא (לפחות מבחינת החמודים שלי) עובד מצויין ואין עליהם פרעושים וקרציות בכלל. ואם מוצאים כמה, אז זה רק כאלו שהם בשלב הבוגר שקפצו עליהם, ואז הם פשוט נופלים מהם מתים ולא מצליחים להתרבות עליהם (שזה הכי חשוב).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -