סרייה A מח' 26

zה ani

New member
אתה צריך להסביר לעצמך דברים

ממתי אנשים שכותבים כאן מייצגים משהו?מי סופר או מי מתייחס לכל מיני בוראטים למינהם?אין לי שום דבר אישי נגד הליגה האיטלקית או נגד האוהדים שלה,יש לי בעיה שמסלפים עובדות או מציגים אותם לא נכון,ובטח ובטח שמכתיבים לי על מה לכתוב ועל מה להגיב.

אני לא אוהב את הליגה האיטלקית בעשור האחרון,אבל אני גם לא שונא אותה,למה לשנוא בכלל?שוב,אתה לא מתחבר לליגה הזו?זכותך.מה איכפת לך רק שמשדרים אותה?רק לך הפתרונות.

nyr1994

New member
הבעיה עם הבוראטים למיניהם

שהם משקיעים טילים בליגה הזו למרות כל העובדות שאתה לכאורה מטיח בפניהם

למה לשנוא????? אתה רשמת אלימות גזענות(אנטישמיות בעיקר)היעדר קהל ושחיתות

נראלי סיבות מספיק טובות לתעב ליגה ולא לשדרה הלא כן?

zה ani

New member
שישקיעו כרצונם,איך זה בא על חשבונך לא ברור לי

?

כתבתי כבר בהודעה הקודמת, הבעיה שלי עם בורטים למינהם זה לא ההעדפות שלהם לליגה כלשהי, אלא התגובות שלו אלי - שהם לגופו של אדם ולא לגופו של עניין (שמגובים בעובדות),אבל שוב מי סופר מגיבים כמוהו,ולמה שזה ישפיע על העדפות צפייה שלי לליגה כלשהי?

תתעב את הליגה האיטלקית,זכותך.רק מה איכפת לך שמשדרים אותה לעאזל???? זו שאלה רטורית ואין צורך שתענה כי אנחנו בלופ אם לא שמת לב עדיין.

ו

nyr1994

New member
במקרה שלא שמת לב

בוראט אחד הכותבים היותר מוערכים בפורום והמנהלים האדימוהו כהוקרה על פועלו למען הפורום(לא שאישית אני מעריך חפירות על ליגה קלוקלת)

זה עלבון לאינטיליגנציה לטעון שאני לא צופה בסריה בגלל הבוראטים

למה לשדרה בכלל אם אפשר לשדר דברים יותר מעניינים באותו זמן לא מדבר על מילן-יובה או אינטר-מילן אבל למה לעזאזל צריך לראות אודינה-פארמה?? את מי זה מעניין? באותה מידה אפשר להראות דרבים של בלגרד או סופיה גם יותר קהל וגם חידוש לעומת השמאנץ הרגיל

nyr1994

New member
שמחת זקנתי

המועדון הזה מייצג כל הרע בענף ואין שום סיבה שישראלי או יהודי ירצה שתצליח

למעלה