סרייה A מח' 26

zה ani

New member
זה לא רק שחקני בית,אבל גם

מה שחשוב זו המדיניות של המועדון.שני שחקני בית (לטענתכם,לי באמת שאין מושג כמה כאלה יש שם) זה מאוד עלוב בטח בהתחשב שלכל קבוצה יש סגל של 23-24 שחקנים.

Puskas

New member
שחקן בית זה מושג פג תוקף

האם שחקן שעובר בגיל 15-16 לקבוצה הופך לשחקן בית שלה? אם כן אז חצי סגל של ארסנל הם זרים אך שחקני בית.. זה בולשיט... מבחינתי קבוצה שכמדיניות קונה בזול ומוכרת ביוקר או מפתחת ושומרת טאלנטים, זו קבוצה חכמה.
לא מתרשם מברסה/ריאל/שיטי אלא יותר מיובה/באיירן/דורטמונד/ארסנל.

zה ani

New member
לא יכול להיות שאתה רציני

אתה קורא מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את ההודעה?

רק דוגמא אחת מיני רבות בהודעה הזו - אתה כותב שקבוצה חכמה היא אחת כזו שמפתחת טאלנטים ושומרת אותם ושורה אחת אחר כך מציין שאתה לא מתרשם מברצלונה שיש לה 16 שחקני בית מתוך סגל של 23 שחקנים,או משווה אותה ואת המדיניות שלה לריאל וסיטי?או משווה את יובה לבאיירן ודורטמונד שלשתיהן יש חצי סגל שחקני בית.

שחקן בית זה מושג פג תוקף רק לקבוצות שאין להן שחקני בית בכלל,כמו יובה שאתה אוהד.במכבי חיפה אני מניח שאתה מעדיף את אבוחצירה על גוזלן...

Puskas

New member
אני לא מעריך רכש מסיבי

ברצלונה קונה כל שנה כוכבים בהרבה מאוד כסף ובפועל? הם רק עושים פוזה של קבוצה מפתחת..
זו הביקורת נגדם שהם מקטרים על זה שריאל קונה את בייל ואז מביאים את ניימאר במלא כסף,
רונאלדיניו, רונאלדו, וייה, זלאטן, הנרי.. כולם ועוד רבים אחרים נרכשו ביוקר כשחקנים מוכרים מאוד.
ואלדז עוזב בקיץ והם כבר בדרך לסגור עם שוער מבחוץ, שוער מוערך ועכשיו פויול עוזב ואני מהמר שהם יקנו בלם בהרבה כסף.

אולי ברסה היא לא בול ריאל או שיטי אבל היא גם לא איזו אקדמיה צדיקה סטייל אייאקס של שנות ה-90 ותחילת ה-00.

ואל תכניס לי מילים בפה או תתיימר להכיר אותי, במכבי חיפה אני מעדיף את וייסמן וגוזלן על פני כל הרכש החרא שעשינו.
וליובה היו מספיק שחקני בית לאורך השנים אבל היום מי לעזאזל עובד ככה? אתה תגביל את עצמך ל-20 שחקנים שבנית בנוער?
נניח שבברסה הכוכב הראשי הוא שחקן בית אבל כמה קבוצות כאלו יש? אז אתה טוען ששלוש-ארבע קבוצות צודקות והשאר טועות?
גם היונייטד בנו בשנות ה-90 סגל שלם משחקני בית וכיום יש שם המון רכש וזה בסדר גמור, הם משקיעים בטאלנטים וגם מחפשים שחקנים מוכנים..
העולם התקדם, שחקני בית זה מושג גמור, אתה לא תמצא הרבה טוטי וראול כיום וגם את ראול זרקו בסוף.
בעידן הכסף, הכפר הגלובלי והקדמה, שחקני בית זה מושג מת.

zה ani

New member
הסגל הנוכחי של ברצלונה עלה פחות מהסגל של יובה

מה זה הם רק עושים פוזה של קבוצה מפתחת?16 שחקני בית מסגל של 23 זה פוזה? תיצמד לעובדות בבקשה.אף אחד לא טוען שקבוצה צריכה להיות 100% שחקני בית אבל ברצלונה הנוכחית הכי קרוב שיש,אז אותם אתה מבקר כדי להוכיח את טענתך?כמה הזוי אפשר להיות?

כתבתי לך כבר יש מדיניות לכל מועדון.תפנים כבר.יש מועדונים שמשקיעים יותר בנוער ובאקדמיה,ויש כאלה שפחות,והתוצאות בהתאם.אף אחד לא אמר שבכל קבוצה צריכים להיות 20 שחקני בית אבל בטח גם לא 2 עלובים כמו ביובה.שחקני בית זה לא מושג מת,להיפך.אל תתפאר בבורות שלך בעניין הזה.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...own-talent--Man-United-Arsenal-Barcelona.html

Puskas

New member
נו מה אתה רוצה?

מבין כל המועדונים שמובילים בפיתוח טאלנטים ברמה, רק בודדות שייכות לטופ האירופאי (ויסלחו לי רן, סוסי ובילבאו)...
זו בדיוק הנקודה שלי.. הימים שבהם אייאקס עשתה גמר אירופאי על טהרת שחקני בית שמנצ'סטר עשתה את זה, עברו..
היום מלבד ברצלונה, אין קבוצה באירופה שמצליחה עם בסיס שכולו שחקני בית..
אז זה שיש לך כמה שחקני בית אקסטרה על הספסל זה אחלה אבל לא חובה..
ריאל מדריד יותר הישגית מרוב הרשימה הזו והוא לא ממש קבוצה של שחקני בית..
אז אני לא מבקש שקבוצה תבנה רק על רכש מסיבי מבחוץ אבל גם לא שבכוח תמלא את הסגל בשחקני בית..
יש אמצע ולאמצע הזה קוראים שילוב שחקני בית עם רכש רגוע ופיתוח שחקנים..
אם אתה מפתח שחקן צעיר למעמד של שחקן גדול אז לא אכפת לי אם הוא גדל בנוער שלך או שהבאת אותו בגיל 20 (כמו קייליני ביובה)..
שחקני הבית זה מושג מת, תבין את זה כבר, היום בטופ האירופאי אין קבוצות שבנויות על שחקני בית מלבד ברסה..
אז סבבה אני חוזר בי מנושא ברצלונה, המדיניות שלהם נפלאה והם עדיין שופכים הרבה יותר כסף מיובה על רכש.

הסגל של ברסה עולה פחות מזה של יובה? אתה הוזה? מסי לבד שווה כמו חצי סגל של יובה..
ניימאר ומסי יחד שווים מעל 200 מיליון יורו לבד.. אז איך הסגל של יובה יקר יותר?

zה ani

New member
אתה מתבלבל בין עלות סגל לשווי סגל

מסי צ'אבי אינייסטה וכל היתר לא עלו כסף,איפה שאין שחקן בית ברמה הנדרשת קונים בכסף גדול כמו הרשימה שציינת בעצמך.מנגד,מכיוון שכל הסגל הנוכחי של יובה הוא רכש חיצוני אז הם עלו כסף...תוסיף 10+15+12 ועוד ועוד סגל שלם ואז תגיע לכך שהעלות של הסגל הנוכחי של יובה עלה יותר מעלות הסגל של ברצלונה.

תבין - אתה הבאת את ברצלונה כדוגמא לקבוצה לא חכמה שלא בונה טאלנטים ועוד השוות אותה לסיטי... לא אני,פשוט בחרת את הקבוצה האחרונה בכדי לבסס את הטענה שלך בדיון הזה,זהו.ברצלונה היא גם לא הדיון כאן.וגם אם ואלדס ופויול עוזבים בקיץ אז המספר ירד מ 16 ל 14,זה עדיין שני שליש סגל ביתי.

לא כתבתי בשום מקום שכל הסגל או כל ההרכב הראשון צריך להיות שחקני בית,אבל צריך להיות שילוב כלשהו (לפחות שליש סגל נניח)שמגובה במדיניות נכונה של המועדון לגבי נוער ואקדמיה.ביובה הנוכחית אין שילוב בכלל,בבאיירן יש,ביונייטד יש,בדורטמונד יש ,בהרבה מועדונים יש.מהבחינה הזו יובה יותר דומה לצ'לסי או סיטי,או פ.ס.ז ,מאשר לבאיירן,דורטמונד .ההבדל שקבוצות השייחים והאוליגרכים רק קונות בכסף גדול ויובה גם רק קונה אבל בפחות כסף,בכולן אין שחקני בית בכלל.

שחקני בית זה לא מושג מת,הראתי לך כבר.גם הדוגמא שהבאתי לך ממכבי חיפה האהודה שלך הייתה בכדי להראות לך את כוונתי - יש להם את גוזלן מהנוער והם מעדיפים לשלם מיליון דולר על איזה אבוחצירה גמור ולתת לו את המפתחות.גם אתה מסכים עם זה ולכן הבאתי את זה לך כדוגמא,איך מה שמתאים לך ביובה לא מתאים לך במכבי חיפה...

afc2

New member
סימן השאלה הגדול ל-2015: אינטר

הקנייה של המולטי מליונר הולכת להשפיע רבות על פני הקבוצה לקראת הקיץ.

החל מסע רכישות לעונה הבאה, ועד סוף אוגוסט אני מאמין שאינטר יחתימו עוד כמה שחקנים אדירים.

רז 1978

New member
גם בגרמניה הכל סגור

טוב שיש עדיין את הפרמייר ליג ואת הלה ליגה שעדיין פתוחות

zה ani

New member
בכל ליגה (למעט הספרדית) שבאיירן הייתה משחקת

הליגה הייתה סגורה כבר באוגוסט.אין ספק שזו בעיה לליגה הגרמנית,אבל אם באיירן מפרקת את אירופה אז שלא תפרק את גרמניה?

יובה יכולה לזכות באליפות רק באיטליה.באנגליה הייתה מתמודדת על טופ 4 ,בספרד הייתה מגיעה מקסימום למקום 3 וגם זה לא בטוח ביכולת של אתלטיקו השנה,ובגרמניה יובה הייתה נאבקת על מקום 2 או 3 .

zה ani

New member
במה יש לי לקנא? בקבוצה שלא עוברת את שלב הבתים

באלופות ומבית קליל, או בקבוצה שבאיירן פירקה בקלילות אשתקד באותו מפעל?

תבין, באיירן מפרקת את כל אירופה אז ברור למה היא מפרקת את הליגה המקומית שלה, יובה שלך לא מצליחה לנצח קבוצות תורכית וסקנדינבית ועפה בשלב הבתים ועדיין מפרקת בקלילות את הליגה המקומית.

טול קורה מבין עיניך בכל מה שקשור לאותן הקבוצות והליגות..... אחת פושטת רגל מקצועית וכלכלית, אחת פורחת.

nyr1994

New member
אם זה היה תלוי בי

הליגה הזו לא היתה משודרת בארץ מכל הסיבות שהזכרנו

zה ani

New member
חח,מה?למה?לא מעניין אותך אל תראה

נראה לך שיש לך משהו "אישי" נגד הליגה הזו,או אפילו משהו "אישי" נגד האוהדים של הכדורגל האיטלקי כאן בפורום,אחרת לא ברור לי הקו שלך.לא מעניין אותך,אל תראה את הליגה הזו,אבל למה לכפות את דעתך על אחרים?

nyr1994

New member
לא האמנתי שאצטרך להסביר דווקא לך

אולי נחל בזאת שאתה בעצמך ציינת בעוז את הגזענות האלימות השחיתויות והיעדר הקהל ליגה הזו וחטפת גינויים על ימין ועל שמאל(כולל קיטלוג טרולי מזעזע) מאותם אלו שאתה טוען שיש לי משו אישי נגדם

שאלתים לא פעם מה לעזאזל הם מוצאים בליגה הזו שהם מעדיפים אותה על ספרד אנגליה גרמניה וצרפת ומעולם לא קיבלתי תשובה עניינית פרט לטרול טרול טרול

אין מצב שישדרו כאן משחקים בין קייבו לפארמה עם 200 צופים ועוד יתגאו בזה ואין מצב שעמיחי יהלל את הקהל האלים והאנטישמי של לאציו במשחקה ב-WHL אצל הספרס היהודית רק כדי לקדם את הליגה הזו בכל מחיר
יש גבול לגועל

למעלה