סריגים לנסיעה

maya 25

New member
סריגים לנסיעה

היי בנות, אני נוסעת אוטוטו להונגריה והנני זקוקה להמלצות ביגוד חורפי בעיקר סריגים מחממים ברחוב ביאליק, אני יודעת שכבר שאלו הרבה פעמים אבל אני צריכה פרטים עדכניים במידות 48-50 יום טוב,ותודה! מאיה

כשנסעתי לפני שנה ושנתיים

המקום היחיד שמצאתי סריגים שבאמת היו חמים שם היה לילית ורדה אין לי מושג אם עדין יש מה שכן כל מה שקניתי במתאים לי היה כמו נייר בקור

maya 25

New member
נסעת באותה תקופה

וממש היה קפוא שם???? אימא'לההההההההההההההההה

אני הייתי באוקראינה

וכן הייתי בדצמבר ינואר והכי מצחיק שהם סיפרו שזו התקופה הכי "חמה" שהם זוכרים לחודשים האלו הגיע סה"כ עד מינוס 3-5 ורק אני לא חשבתי שממש חם המעיל שקניתי פה שהוגדר ע"י מתאים לי כמעיל שלג - היה ממש נייר קניתי שם מעיל שאם הייתי קונה בארץ היה מגיע לאלפי שקלים שם עלה לי בסביבות ה250-300 שקל אין לי מושג מה המטבע בהונגריה ככה שלא יכולה להעריך מחירים

maya 25

New member
אודייייייי

את נראית ככה כמו הפסל "קפואה" לחלוטיין, נראה לי שאני אקנה מעיל צמר אחרוך כזה בסופעונה הוא לא ייעלה יקר, לא? בתיקווה שלא אקפא למוות...............

תלבשי מעיל כזה כבד

ונראה אותך גיבורה

DREAM111

New member
איזה כייף לך את נוסעת להונגריה

לכמה זמן נוסעת
אל תוותרי על מרק גולש אמיתי עם הלחם שלהם פשוט חובה אמיתית. וואלה ממש עבים כאלה שמחממים לא יודעת לאן להפנות. ראיתי סריגים בעונות אבל לא נראה לי שממש עבים כדי לטייל בקור הארופאי.

maya 25

New member
אני נוסעת כולה ל4 ימים

אבל....אין לי במלתחה שום דבר שמתאים לחורף קר כי בארץ לא צריך, אז אני מחפשת סתם סריגים כאלה כי בארץ לא יהיה להם שימוש אז חשבתי לקפוץ לביאליק ולקנו כמה בזול עד כמה שאפשר הבעייה שמה שזה זול בדר"כ מידה קטנה לצערי הרב.....:(

DREAM111

New member
אם את נוסעת לקצר אני ממליצה על

זוג כפפות טובות, כובע נעים וחמים, אם יש מחממי אוזניים, צעיף ארוך שיעטוף והכי חשוב מעיל טוב. אה ואיך אפשר לשכוח גרבים עבות ואם יש מגף אז גם מגף. חבל לקנות סריגים אם זה לנסיעה קצרה.

passioneta

New member
קחי בחשבון

שבחוץ קר, אבל בפנים לרוב יש חימום. באירופה אני בדרך כלל עם חולצה דקה (כי מחממים שם ולכן בפנים יותר חם מאשר בארץ) ומעיל חם.

מרגע שקניתי מעיל

הפסקתי ללבוש שכבות גרביונים וכו במידה ואין לך מעיל חם במיוחד שכבות מאוד עזרו לי

orlu

New member
שכבות דקות הכי דקות שיש

כי באמת בכל מקום מחממים.... ואם תלבשי סריגים עבים תצערי על הרגע בכל מקום שתבקרי בו..החל במוזאונים,תחבורה צבורית,בתים,מוסדות וקניונים... כמה שפחות מסורבל וכמובן נעליים ומעיל טוב....לא גרביים עבות דקות ואיכותיות... נסיעה טובה..או שבנתיים כבר חזרת ונישמע חוויות הלבוש

אני נסעתי בפברואר לניו יורק

-ואני רוצה שוב, אגב- נכנסתי לחנות הזו, נו, של המטיילים - קניתי שלוש גופיות תרמיות ושני מכנסיים כנ"ל, והסתדרתי כל העשרה ימים. מדובר בהמצאה גאונית. ואת יכולה ללבוש מעל את הסוודרים הרגילים שלך. מומלץ, אגב, לצרף גם זוג כפפות שלהם.

למעלה