סריגה...

רותם אהבתי את הדברים שלך

אהבתי הכל ותגידי השרוולים האלה את יכולה לעשות כאלה גם לגברים?

SuPeRsNoBa

New member
בטח, זה הכל תלוי במידות

האמת שהסגול עם השרוולים וכל זה משהי מהאתר הזמינה :) היא ביקשה עם צעיף מחובר אבל אני עושה גם עם צווארון גולף גדול כזה יפה

° w a v e °

New member
יש מצב שאת מכינה לי אחד? :)

ואם כן, אז איך זה יגיע אליי?

SuPeRsNoBa

New member
תודה רבה ו...

צעיפים נעים בסביבות ה50 שלקי שקוולים בין 100 ל140 לכל היותר תלוי בעיצוב, בצמר, ובאפרויות (עם צווארות עם כובע עם צעיף, יש המון אפשרויות) ואין לי חנות מגיעים אליי המון אנשים וזה עובר מפה לאוזן וככה מכירים אותי כבר דיי הרבה אבל היה לי דוכן בשוק המעצבים האחרון וזה היה ממש הצלחה נהדר תוך בערך 3 שעות נמכר כל הדוכן שלי וזה דברםי שעבדתי עליהם בערך שלושה חודשים (אני עעובדת נורא מהר והיתה לי המון סחורה)

איזה כיף לך שאת כזאת מוכשרת...

אני אשמח לדעת איך אפשר באמת להשיג את הסריגים דרכך ואיך אפשר לראות עוד דגמים. קיצר- איך אפשר ליצור איתך קשר?

SuPeRsNoBa

New member
תודה רבה לכולם :)

אני לומדת עכשיו לעשות מלא מאל דברים חדשים שיא המגניבים חבל על זהמן! וכל מי שהזמין ממני ביומיים האחרונים אז שידע שאני עוד מעט הולכת לקנות נראה לי מחר אז כל מי שלא סגור על עצמו שיתן לי תשובה אם הוא רוצהואד סוף החופש מקסימום כבר תקבלו כל מהה שהזמנתם... וזהו! שיהיה לכולכם ים נפלא ומאושר! אני כבר מתה להתחיל על המעיל הסרוג שאני מכינה! משהו סוף העולם

וואו. ../images/Emo42.gif

את ממש מוכשרת. ביוחד אהבתי את השרוולים שמחובר להם צעיף. זה ממש יפה. יש סיכוי שאת מכינה לי גם?

chicolico

New member
את בהחלט מוכשרת, ילדה...../images/Emo13.gif

אמרת שאת מגבעתיים? אז איך זה שעוד לא ראיתי אותך אף פעם?

למעלה