סרט

DORIY1

New member
ל-rivers of babylon

כפי שקנאת סופרים תרבה חוכמה , כך קנאת זמרים תרבה זמרה . בזמנו, המלחינים עקבו אחרי עמיתיהם על החידושים שהם מביאים וכל אחד הוסיף חידוש נוסף משלו , והרווח לשומעים .

יששכר4

New member
DORIY1 בעיר הישנה בבאר שבע

ישנו מסגד שכרגע משמש מוזיאון, אם בוחנים היטב את חלונותיו החיצוניים רואים עליהם מגן דוד. יששכר.

סועד

New member
זהו מסגד המריבה. הבדווים בנגב בעזרת

תנועת "עדאללה" מנסים זה זמן רב לקבל את המסגד לידיהם, יש ויכוחים במשך שנים, ועד כמה שידוע לי גם עתרו לבג"ץ בסוגייה הזו. המון שנים המסגד משמש כמוזיאון, ויש שם הרבה מוצגים מתקופות שונות, כמו הנבטים הכלכולתים ועוד תקופות בתולדות הארץ.

אני כבר לא יודע מה לחשוב

הענין הוא שבמרבית המקרים, הציבור הרחב לא מעורב. ארגון "עדאללה" טוען שהוא מייצג אותם, לפעמים מחתים אנלפבית או שניים על יפוי כח וקדימה לעלות על בריקדות. זה בדיוק אותו מעשה שעושה עכשיו שיח' ראאד סלאח בירושלים. המזל הוא שהציבור הערבי הרחב בארץ, מפוכח יותר ומתון יותר ממנהיגיו. רצ"ב קישור של כתבת חדשות בוואלה המדברת העד עצמה.

DORIY1

New member
לאשרת

בטח באורך מלא . זה נושא רציני . זה פריד אלאטרש . יש גם הסבר בהקדמה .

DORIY1

New member
פריד- המשך

תראו את המייל שקיבלתי מהאתר " זריאב " لسلام عليكم ورحمة الله وبركاته يسرني دعوتكم لمشهدة سينما فريد الأطرش على الانترنت www.fareedshow.com حيث تشاهدون جميع أفلام الموسيقار ال 31 فيلم دون تقطيع بالاضافة إلى حفلاته المصورة ومقابلاته التلفزيونية المصورة + المقابلات التي أجريت مع الفنانين وهم يتكلمون عن فريد מדובר בכל הסרטים של פריד באורך מלא . קולנוע אצלכם בבית . תהנו

DORIY1

New member
פריד - המשך 2

המשך המייל שקיבלתי מזריאב : كما ندعوكم للمشاركة معنا في منتدى موسيقار الأزمان فريد الأطرش www.fareedelatrash.com/vb حيث تستمعون الى أغانيه النادرة والشائعة وكذلك موسيقاه وأعماله الفنية مع تحياتي إدارة سينما فريد ومنتدى موسيقار الأزمان فريد الأطرش

אתר מעניין - תודה שהבאת את הציתותים

מהאימייל. רשימת המועדפים בדפדפן מתארכת בזכותך....

פואד1946

New member
לדורי המון תודות..אך אני צריך את עז

לדורי רב שלומות, נכנסתי לאתר ומכיוון שאני לא קורא ערבית אשמח מאד אם תבהיר לי היכן עלי למקד את העכבר כדי לראות את אחד הסרטים. בתודה ושבוע טוב פואד

פואד1946

New member
רב תודות דורי כאן אפשר למצוא שירים

יא אחוי דורי תסלם אידק על הקישורים כאן אפשר למצוא את השירים של זמרים שונים כולל אום כולתום ופריד אל אתרש למרות שאיני יודע לקרוא ערבית אבל על ידי גישוש קצר היגעתי לאום כולתום שאת שירה אני אוהב. ערב נעים וליל מנוחה ממרחקים בברכת שלום פואד,

למעלה