סרט !

¥otamsh

New member
שיואו זה ממש שווה!!

אהבתי את הצ'ידורי! תדאג לעדכן אותנו עם הסרט המלא!

RC Raviv

New member
תודה לכולם ! ולRIKU

לא אתחיל בכלל וויכוח איתך. תודה שוב לכולם .

ashkeloni

New member
חח חמוד P:

הצ'ידורי יצא חיה!
הכדור הכתום גם יפה! אבל זה לא ראסנגן

lgmtk

New member
מה?? זהו?? איפה ההמשך?!

אני דורש המשך ועכשיו, זה מגניב :<

RC Raviv

New member
יצאו עוד פרקי המשך ../images/Emo6.gif

אני מבטיח ... חחח הקטע הוא שזה אמור להיות סרט עצמאי .. ואז ראיתי שזה יוצא קצר מדי אז אמרתי "coming soon " חחח עבדתי עליכם ... אבל לאור ההצלחה אנחנו נוציא עוד
ותודה על הפרגון ! רביב

spooky Chan

New member
הו יצא ממש נחמד D:

אכן מושפעים קשות XD וואו כבר מזמן לא הגבתי בפורומים ._.

polichan

New member
שיו אתם מגניבים לאללה! זה היה נחמד

לצפיה! תוציאו כמה דברים מצחיקים! ואל תשימו לב לביקורות לא בונות...רק מקנאים בכם...

RC Raviv

New member
חח תודה לך אחי .

יותר נכון זה "מוציא " ולא מוציאים ... כמובן עם תודה ענקית לשחקנים הלא מוטלים בספק
מחר אני אעלה לכאן סרטים שלא קשורים לאנימה - שאני עשיתי... דברים מצחיקים וקצת יותר מורכבים . רביב

polichan

New member
אני אחות!! צאן...^^ בפעם האחרונה ש

בדקתי...............כן בת איי אם!

Major9686

New member
פשוט מעולה !

באיזה תוכנה אתם משתמשים ? סיפור -> ניסיתי לעשות סרטונים של DBZ ואז לעשות AMV קצר של דקה וחצי בערך ... תליתי 2 שמיכות כחולות על הארון (רקע כחול) וצילמתי בוידאו ואז גם הלכתי עם חבר לכל מיני מקומות וצילמנו אותי עושה שטויות .. אבל כשהגעתי לקטע של ה Adobe Premiere Pro 1.5 הכל לא הצליח :( את המתקפות עשיתם בפוטושופ ואז העברתם לתוכנת עריכה וסידרתם את זה פריים-פריים ? יצא ממש מגניב .. בהצלחה בפרויקט הבא !

RC Raviv

New member
תשובה

אני משתמש בפריימייר פרו 7. את האפקטים לא הוספתי עם פוטושופ אלה עם תוכנות שונות ומגוונת הפועלות לפי עקרון ה KEY FRAMES שכמובן גם כאן צריך לסדר את האפקטים כמעט פריים פריים . איני יודע מדוע אפקט המסך הכחול לא עבד לך . אני מניח שאתה יודע משהו בעבודה בפריימייר אז אני מניח שגם בחרת באפקט ה KEYING המתאים . הכל תלוי בתאורה ובמצב של הבד . שים לב להבא שהבד מואר הייטב באופן אחיד . ניתן להשתמש באפקטים הבאים למצב של בד כחול (לפחות ממה שאני יודע) -chroma key - ואז אתה בוחר צבע הכי דומה ודוחף את ה- simmilarty שלו עד שזה הופך את הצבע . או - BLUE SCREEN KEY - פה האפשרויות פחות ניתנות לשינוי . מקווה שעזרתי . נ.ב - לאחותי
- סורי . היום אני יעלה מספר דברים נוספים להנאתכם . (אפתח שרשור חדש . ) שוב תודה על הפרגון

Major9686

New member
BLUE SCREEN KEY

זה איכשהו עבד לי אבל התאורה בחדר שלי מסריחה :( ככה ש ... יש לך רעיון איך לעשות את ה AURA ? בעקרון זה אמור להראות ולזוז כמו להבה אבל קצת קשה להכין את זה .. כשזה רק תמונה אחת אין לי בעיה אבל סרטון שלם :( ואממ ... לסדר פריים פריים זה פשוט סיוט .. אני לא יודע איך יש לך כוח לעשות את זה ככה ... אופס .. זזתי לחדר כושר ! ביי

RC Raviv

New member
צודק ! אפטר אפקטס מעולה

תוכנה חזקה בטירוף ואני משתמש בה גם . בקשר ל- AURA - אני לא ממש יודע.. אני אחשוב על משהו ... אתה יכול לדבר איתי בICQ ... 269480421 או מסנג'ר . [email protected]

למעלה