אני מבטיח ... חחח הקטע הוא שזה אמור להיות סרט עצמאי .. ואז ראיתי שזה יוצא קצר מדי אז אמרתי "coming soon " חחח עבדתי עליכם ... אבל לאור ההצלחה אנחנו נוציא עוד
באיזה תוכנה אתם משתמשים ? סיפור -> ניסיתי לעשות סרטונים של DBZ ואז לעשות AMV קצר של דקה וחצי בערך ... תליתי 2 שמיכות כחולות על הארון (רקע כחול) וצילמתי בוידאו ואז גם הלכתי עם חבר לכל מיני מקומות וצילמנו אותי עושה שטויות .. אבל כשהגעתי לקטע של ה Adobe Premiere Pro 1.5 הכל לא הצליח את המתקפות עשיתם בפוטושופ ואז העברתם לתוכנת עריכה וסידרתם את זה פריים-פריים ? יצא ממש מגניב .. בהצלחה בפרויקט הבא !
אני משתמש בפריימייר פרו 7. את האפקטים לא הוספתי עם פוטושופ אלה עם תוכנות שונות ומגוונת הפועלות לפי עקרון ה KEY FRAMES שכמובן גם כאן צריך לסדר את האפקטים כמעט פריים פריים . איני יודע מדוע אפקט המסך הכחול לא עבד לך . אני מניח שאתה יודע משהו בעבודה בפריימייר אז אני מניח שגם בחרת באפקט ה KEYING המתאים . הכל תלוי בתאורה ובמצב של הבד . שים לב להבא שהבד מואר הייטב באופן אחיד . ניתן להשתמש באפקטים הבאים למצב של בד כחול (לפחות ממה שאני יודע) -chroma key - ואז אתה בוחר צבע הכי דומה ודוחף את ה- simmilarty שלו עד שזה הופך את הצבע . או - BLUE SCREEN KEY - פה האפשרויות פחות ניתנות לשינוי . מקווה שעזרתי . נ.ב - לאחותי
- סורי . היום אני יעלה מספר דברים נוספים להנאתכם . (אפתח שרשור חדש . ) שוב תודה על הפרגון
זה איכשהו עבד לי אבל התאורה בחדר שלי מסריחה ככה ש ... יש לך רעיון איך לעשות את ה AURA ? בעקרון זה אמור להראות ולזוז כמו להבה אבל קצת קשה להכין את זה .. כשזה רק תמונה אחת אין לי בעיה אבל סרטון שלם ואממ ... לסדר פריים פריים זה פשוט סיוט .. אני לא יודע איך יש לך כוח לעשות את זה ככה ... אופס .. זזתי לחדר כושר ! ביי
תוכנה חזקה בטירוף ואני משתמש בה גם . בקשר ל- AURA - אני לא ממש יודע.. אני אחשוב על משהו ... אתה יכול לדבר איתי בICQ ... 269480421 או מסנג'ר . [email protected]