סרט !

RC Raviv

New member
סרט !

סרט האנימה החדש של "רביב הפקות " - "Avner .vs. Pavel " עלה ! קרב מושפע נארוטו ! תהנו! מחכה לתגובות! קישור

Riku FanBoy

New member
WTF... o_O זה היה עשוי בצורה

גרועה כ"כ שאני לא יודע אם לצחוק, או להרגיש שהם ממש ממש משועממים ושצריך לרחם עליהם... בכל מקרה, הראזנגאן לא יצא משהו "^^...

RC Raviv

New member
תודה ! ול RIKU FANBOY ...

Riku fanboy . ל"ריקו ילד המאוורר" , אין ספק שהתגובה הבוטה שלך והניסוח הלקוי בעליל מעידות על רמת משכל של פתית אורז . "אני לא יודע אם לצחוק או להרגיש שהם ממש ממש משועממים ושצריך לרחם עליהם " . אין ספק בכלל שילד בגיל שלוש היה מוצא דרך להתנסח בצורה יותר טובה ממך . הבוטות שלך והזלזול ביצירותיהם של אחרים מעידה על חוסר הכשרון שלך . יש דרך להעביר ביקורת ולהגיד דברים , רצוי שתלמד להעביר ביקורת ורצוי שתלמד לשון ותחביר . רביב.

Riku FanBoy

New member
מצטער. רצית את הדעה שלי, אז

קיבלת אותה... מצטער אם לא אהבת אותה "ורצוי שתלמד לשון ותחביר", אני אחשוב על זה. חשבתי על זה... ו-NAAAAAAAHHHHH!!.

Riku FanBoy

New member
תגובה כזאת ואתה קורא לי אפס?

בסדר, תחשוב מה שבא לך.. אני לא מתווכח עם אנשים כרגע, או בשום רגע אחר. רצו את התגובה שלי, לא אהבתי את זה, יש אנשים שלא יכולים להתמודד עם ביקורת. ויש כאלה שקוראים לאנשים בדברים שהם מוכיחים שדברים אלה תקפים לגביהם עוד בהודעה שהם כתבו. בהצלחה בחיים, אתם תזדקקו לה.

יש דרך להגיב בכל מקרה, כדאי שתלמד

עוד פעם אחת אתה צוחק עליו או על מה שהוא עשה אתה מקבל ג'בטה לפרצוף יא זין. נראה אותך עושה משהו כזה, אני אעקוב לראות אם תעלה משהו. ותודה על האיחולים הלבבים :) שיהיה גם לך

Riku FanBoy

New member
בן כמה אתה, 14? אוי >< אין לי כוח

לויכוחים טפשיים שמלווים בקללות מיותרות. זה התנהגות עארסית מדי בשבילי. תחפש מישהו אחר להתווכח איתו ככה, אם בא לך להתווכח איתי אז תעשה את זה עם שפה נורמלית. כשתמצא את עצמל יודע לנהל דיון בלי קללות, תחזור אליי. יש פרטי בשביל זה. אני לא מתכוון להמשיך בוויכוח הזה פה. אם בא לך שלח ה"פ.

אני לא באמת קורא פה../images/Emo3.gif

פשוט אני מכיר את מי שעשה את הסרט, מלך של בנאדם ^^ השאלה האמיתית היא מה אתה עושה פה, הא?
ואתה לא דיברת איתי מאז שחזרת מפולין יא רב שגל.

ashkeloni

New member
יש לי סיבה להיות פה ../images/Emo3.gif

ראיתי פעם נארוטו
ממממ באמת לא דיברנו :O בעצם, רגע, אנחנו לא מדברים עכשיו?

gloom

New member
:|../images/Emo66.gif

זה הייה....................... למה הראסנגן שלו הייה אדום? מה הוא קיובי???? אבל היער הוא מקום יפה... ביער ביער ביער נרקוד נרקוד ><

RC Raviv

New member
תשובה בקשר לראסנגאן .

בכדי שהאפקט יהיה מרשים , עשיתי קצת שינויים לראסנגאן . אם הייתי מדביק לו כדור כחול אטום וקטן על היד זה היה נראה די עלוב ... ככה זה לפחות יפה.
רביב

למעלה