סרט

mara jade

New member
סרט../images/Emo34.gif

"הנערה"-מישהו ראה? זה סרט על לסביות. היה לפני יומיים בערוץ 4 בשעה 1:20 אם אני לא טועה... פשוט לא היה לי כוח לראות אחרי חצי שעה...אני חושבת שזה היה בגלל המבטא הצרפתי שלהן!

leMon sQueezer

New member
כן, אני

פתחתי את הטלויזיה וראיתי את המבטים בין שתי הבחורות, אז קיוויתי שאולי הן לסביות, ופתאום אני מגלה שזה מה שהן (אז אולי יש לי גיידר אחרי הכל..חחח...). למבטא הצרפתי לא ממש שמתי לב כי הטלויזיה שלי היתה על MUTE כדי לא להעיר את כולם. אבל גם אני לא ראיתי את כל הסרט כי פשוט הוא שיעמם מדי, היה די תמוה ולא כ"כ מציאותי. מוזר שלא הוזכר כלום לגביו במדור "גאווה" של "עכבר העיר"...

mara jade

New member
כן הוא בהחלט דיי שיעמם...../images/Emo4.gif

מה שמוזר כי ראיתי שהיו ביקורות דיי טובות...משונה...

יע לה

New member
אם כבר בעניין של סרטים....

אני חייבת לציין, YES.. פשוט נפלאים... בשבועיים האחרונים כל יום, אבל כל יום!!! יש סרטי לסביות ו............. סרטי גייז... ואפילו סרטים על דארגסטיות.... היה "אבודות והוזות" שהוא פשוט ראוי לשבח... "הזוג", "שנאה" ועוד מליון סרטים.. לילה טופ!

leMon sQueezer

New member
חבל

שאין לי יס... (אפילו דיגיטלי אין לי..) את אבודות והוזות במקרה ראיתי, אבל ממש לא הבנתי אותו... הוא היה הזוי ואני ממש אבדתי בתוכו.

לצערי

מאז שהחליפו את העורך של מדור גאווה בעכבר העיר המדור התדרדר. לפחות לדעתי. יותר קל לגלות על סרטים גאים דרך GoGay מאשר דרך עכבר העיר...מה שפעם היה הפוך. חבל. אני אישית נורא ממליץ לכם לראות סרט שנקרא "החיים בורוד" שמספר על ילד טרנסג'נדר שההורים שלו מגלים ולא לוקחים את זה קל, בסוף הם נאלצים לעבור דירה כי השכנים צרי עיין ומוח ומעלים קשיים על המשפחה...מה שעוד קורה שהוא מכיר מישהו שמציג עצמו כג'ק או משהו כזה ובסוף מדובר בילדה בשם ג'קלין שהם מתידדים. סיפור נורא נחמד, קשה לספר אותו על רגל אחת...תוצרת צרפת. ממש ממש מומלץ.

eleberth

New member
אפרופו סרטים

מי שלא ראה אז הוא ממש חייב ליראות סרט הומואים מרגש ונורא חמוד שנכרה בכומר ואם בקשר לטראנס אז יש את הכל אודות אמא ששודר לא מזמן בייס

למעלה