סרט תעודה על מחול

כן

אבל זה לא פקטיבי...אני לא חושבת שהן מאמינות שהן אשכרה יקחו את זה כמקצוע...

אוקיי ,סבבה

מסקנה:שהריקוד בכלל לא שווה את המאמץ שלנו? שאנחנו לא צריכים להשקיע כי במילא אם נשקיע אז זה יהיה לשווא... עצוב..(למי שלוקח את זה ברצינות)

Mr GK

New member
רמי באר אמר פעם

שרק מי שבאמת חייב לרקוד - שירקוד. ריקוד זה מקצוע אכזרי, היום אתה למעלה - מחר למטה, חיים מהיד לפה (משמע - משכורות נמוכות מאוד עבור עבודה קשה וארוכה מאוד), עובדים בלי הפסקה ונאבקים נגד הגוף ונגד עצמך. לא פלא שמעטים בוחרים בתחום זה כמקצוע לחיים, בעיקר בארץ.

זה גם נכון

אבל יש כאלו שפשוט לא יכולים לחיו בלי ריקוד... אבל צריך לעשות את ההבדל בין אלו שרוצים את זה כמקצוע לחיים ובין תחביב, אם זה נשאר כתחביב קבוע זה לא צריך להיות אכזרי...!

lama

porque why porquoi זהו אני לא יודעת יותר
למה, למה הם לא מקבלים מזכורות כמו של כל עובד במה, כגון שחקנים וזמרים?

לא נכון...

לפי דעתי גם אתם את לא מתקבלת ללהקה את יכולה להמשיך, לפחות אחרי צבא! אם את אוהבת לרקוד תמיד אפשר לקחת שיעורים או לרקוד באיזה סטודיו.... אצלנו בסטודיו יש להקה לבנות אחרי צבא... אבל לא כזאת שמתקבלים אלייה, פשוט כמו חוג רגיל...

ballet20

New member
פרספקטיבה אחרת

קודם כל אני התרגשתי מאוד מהסרט, דבר שני בהיותי זקנת הפורום (אני חושבת)אני חושבת שיש הרבה בלרקוד בשביל הכיף, בשביל עצמך, גם אני בתיכון רקדתי והופעתי וכמו הרבה אנשים שכותבים כאן הייתי לחוצה ממיקומים וענינים (למרות שעדיין אהבתי את זה מאוד). היום אני סטודנטית ועובדת ועדיין רוקדת 4 פעמים בשבוע בשביל עצמי. אני חייבת לומר שזו הרגשה שונה לגמרי..אז אל יאוש

אחרי הסתכלות שניה

רשמתי על דף דברים שעיינינו אותי...
אז אני יתחיל:
למפיקה, במאית, צלמת ויוצרת קוראים מיכל קסטן קידר ..
באיזה חנות שירה הייתה שהיא מדדה את החצאית+נעלי פוינט?
ונראה לי שבן שיטרית (מי שלא מכיר הוא לומד בתלמה) היה בחנות ומדד נעליים
נופר הייתה ממש לא בטוחה שעצמה בתחילת הסרט וראו שינוי משמעותי בסוף הסרט,והיא הייתה נורא חמודה שהיא רוצה לבטא את עצמה..לא היה לה ממש ביטחון..
ששירה הייתה בבחינות בבלט הישראלי ועמדה בצד והסתכלה הייתה מאחוריה אישה שהסתכלה גם ושירה הסתירה לה,האישה הזאת היא מורה בתלמה וקוראים לה דליה דביר ובטח הסתכלה על התלמידות שלה(אולי אנה ושירה מי יודע..
)

חחח אופיר...

כן אני גם שמתי לב לכל מיני דברים ששמת לב... חחחח... האמת היא שדליה הסתכלה על מריה שעמדה שם מאחורה וראו אותה כששירה התחממה על הבר.... מה שאומר שהבחינות האלה היו כבר בסוף שנה שעברה ולא השנה.... רוב הסיכויים שאם בן מדד שם נעליים אז היא הייתה בדאנסשופ.. הוא פשוט די חי בחנות הזאת : )))) ודרך אגב שמת לב ששירה זה זאת שרקדה איתנו בשיקגו... נכון.??? וגם ראו שם את אביעד הרמן שגם רקד איתנו.. ובקטע לפני ההופעה שלהם ראו בין האנשים שעומדים להכנס להופעה את יניב שגם רקד איתנו... סתם זה היה ממש מגניב.. אבל את שירה אפעם לא אהבתי... אבל בסרט היא דווקא הייתה בסדר : )

מי זאת מריה?

אז החנות שהיא מדדה את הנעלים היא דאנס שופ?החנות נראית ענקית לאללה. די חי? טוב...חחחח
זאתצ השירה הזאת?..יאאמאאאא חח מגניב בתצ כמה היא? אני ממש לא זיהיתי אותה בסרט, כאילו אני זכרתי אותה אחרת(מפעם אחת שראיתי אותה ..חח) את אביעד ראיתי קצת,אבל את יניב ממש לא ראיתי...

מריה...

זו אחת שסיימה תלמה שנה שעברה ...... ושירה אני מאמינה עכשיו בערך בת 19....אביעגד עכשיו בכלל לומד מחול בלונדון לפי מה שהבנתי ויניב כפררה עליו.. איזה חמוד הוא.. הפסיק לרקוד... לבינתיים.... וכן זו הייתה שירה מהתחלה ראיתי שהיא מוכרת לי אבל לא הייתי בטוחה מאיפ ואז שראיתי איך היא נמרחת על אביעד ישר נזכרתי חחחח...... ולא... לא הקלטתי את הסרט.. כי יש לי יס.. ראיתי אותו אצל חברה אבל בטח יהיה אותו שוב....

למעלה