סרט תעודה על מחול

MiniMe20

New member
סרט תעודה על מחול

היום ב-22:30, ערוץ 8 יש סרט תעודה בשם "חלומות באבק". הסרט מדבר על המרכז העירוני לאמונת המחול "בת דור". לא ראיתי, אבל נשמע מעניין. בכל אופן זה היום.... צפייה מהנה

תחפש טוב!

בטח יהי את זה שוב, הם משדרים כל דבר המון פעמים, אני ראיתי את זה היום בבוקר!

חבר123

New member
חחח תפסתי את השידור חוזר ב3 בבוקר

באמת חבל על הבנות שם - רצונות מול נסיבות... - כל אחת והסיפור שלה

MiniMe20

New member
../images/Emo60.gif

באמת היה עצוב, לחשוב על זה שיש חלום ורוצים להגשים אותו ומקדישים חלק ענק מהחיים ולבסוף משהו מתפקשש. אבל גם להורים שלי יצא לראות את הסרט ונראה לי שהוא הצליח להבהיר להם מה אני מרגישה בקשר למחול ועד כמה זה חשוב לי. ובקשר לאלה שפיספסו, יש שידורים חוזרים ובטח יהיה שוב בשבת.

MiniMe20

New member
אממ...

לא ממש לא. התחלתי לרקוד בזכות אמא שלי ובשלוש שנים שהייתי במגמת מחול ההורים שלי היו שותפים והגיעו לכל ההופעות גם אם הם ראו אותן כבר. לקראת הבגרות אמא שלי הלכה איתי לתפור את הבגדים לריקוד וניסו לעזור לי עם מוסיקה ורעיונות. פשוט יש דברים שבגלל שהם לא מכירים את התחום ואולי לא מתחברים אליו, קשה להם להבין. אני חושבת שסרט מסוג כזה מראה להם ולכל מי שלא מגיע מהתחום עד כמה המחול חשוב לאנשים.

FrEaK DaNcEr

New member
גרררררר

אויייש שמעתי את זה, וממש רציתי לראות ... מישהו יכול לספר לי מה היה??

FrEaK DaNcEr

New member
קראתי!! ../images/Emo10.gif

אבל הייתי בחזרות בשעה הזאת, ורציתי לדעת אם יש שידור אחר...

לא יודע מה לומר,לא רציתי להכאיב../images/Emo13.gif

מצטער,מבקש סליחה...סולחת לי?
אממ בדקתי ואין יותר שידורים חוזרים...

FrEaK DaNcEr

New member
ברור שסולחת ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif

אוף, חסה! תודה רבה בכל מקרה... :)

איזה שטויות

אם היא כל כך רצתה את זה היא הייתה יכולה לנסוע וללמוד בשיעורים שאחרי הצהוריים בבלט הישראלי או לעשות משהו יותר רציני ומה אם אין לה פוינט מעולה אז לא יקבלו אותה? בקשר לשנייה זה תלוי במשפחה שלה...בעיה...(היא לא קיבלה רקדן מצטיין?) לדעתי הסרט לא שיקף את המציאות...

דווקא שיקף יפה מאוד את המציאות

בשלב מסויים רקדן צריך או להתקבל ללהקה או להגיד ביי ביי... הריי היא כבר בת 18 והיא לא התקבלה לבלט הישראלי...מה היא תתחיל עכשיו לחזור אחורה ולקחת שיעוריי אחה"צ? הם לא רצו אותה וזה אומר שאין לה סיכויי-לפחות שם,איפה שהיא באמת רצתה להיות...היא הפסיקה כי כמו שהיא אמרה,היא רקדה הכל,אבל בלט קלאסי היא הכי רצתה,והיא הבינה שהיא לא מתאימה לזה... ובקשר להיא עם הרקדן מצטיין...הריי היא לא קיבלה את הרקדן מצטיין...=[ אני חושבת שההורים שלה לא הסכימו כי היא רצתה להשתמט או משו ולהמשיך לרקוד בלי התעודה של הרקדנית מצטיינת...הם אמרו שזה יפגע לה בעתיד ובלה בלה אבל אם היא כל כך רצתה את זה היא יכלה לא להקשיב להם היא בת 18 כבר... ההיא עם הבלט כנראה פשוט וויתרה על זה מרצונה...שזה חבל,אבל אי אפשר להכריח אותה...

למעלה