סרט של מישל ב yes 1 !!!

סרט של מישל ב yes 1 !!!

הוא עכשיו, התחיל בערך ב 11... קוראים לו "אני בלעדייך" היה לה שם סצינת עירום (בלי חלק עליון), סרט ממש ממש ממש מוזר! לא אהבתי.. היא מדברת שם במבטא אנגלי כזה... לא משו הסרט מוזר ביותר... הוא מ2001 ויש לך שם שיער שחור!!! והיא משחקת יהודיה... טוף כפי שאמרתי, אני פה כי לא מתתי על הסרט אבל הוא עדיין ממשיך, אז מי שרוצה לראות, אפילו רק כדי לראות איך היא נראת שם, אז תפתחו (רק למי שיש "יס") בערוץ יס 1 ...

drunky

New member
ויש מייד אחריו עוד סרט עם מישל

אילו הקירות האלה יכלו לדבר זה סרט על לסביות אם אני לא טועה האמת אני לא בטוח שהיא משחקת שם, אני ראיתי פעם פרסומת של אילו הקירות האלה יכלו לדבר 2 והיא שיחקה שם גם עם שיער שחור, דווקא שמעתי שהסרט יפה, זו דרמה על אהבה בלתי אפשרית בין 2 בנות או משהו כזה, מי שיש לו יס ומעוניין לבדוק שילך... זה בטח כבר התחיל ב- Yes 1...

האמת יצאה לאור!!!../images/Emo105.gif

קוראים לה ביזי!!! לא בסי ולא דברים אחרים!!! ראיתי ממש שנייה בE "זהו בידור" על שווקים בהונג קונג והיא הייתה שם והיא אמרה "היי,אני ביזי פיליפס.."!! היא הייתה נורא חמודה! יש שידור חוזר שחל זה מחר ב-1:30 (כן,בלילה..)

Dawson girl

New member
בדיוק בזמן שטל חורפת עמוק...

אהההההההההההההההההההה אמרתי לכם! ידעתי שאומרים "ביזי" כמו "עסוקה" באנגלית ואתם אמרתם שזה "בסי"...
אמרתי לכם.... נהההה נמש

אמממ ../images/Emo118.gif

כמו רבים מכם, החלטתי לאמץ לי אייקון שהוא :
תוכי! סורי שנדחפתי לשירשור... אז וולקאם ל- תוכו'ש- זהו שמו!

למעלה