סרט ערפדים חדש- Let The Right One In

קרניjack

New member
סרט ערפדים חדש- Let The Right One In

אוסקר, ילד בן 12 שסובל מהתנכלויות, חולם על נקמה. הוא מתאהב באלי, ילדה מיוחדת.היא לא יכולה לסבול את השמש או אוכל וכדי להיכנס לחדר עליה להיות מוזמנת. אלי נותנתלאוסקר את הכוח להכות חזרה. אך כאשר הוא מגלה שעל אלי לשתות דמם של אחרים כדילחיות הוא עומד בפני החלטה. כמה האהבה יכולה לסלוח? "תנו לה להיכנס" הוא סיפור המשלב בין האלים לרומנטי, המתרחש בפרברי בלקברג סטוקהולם 1982. סרט שוודי שיצא חודש שעבר, נשמע דיי מסקרן...

בדנתמ

New member
נשמע מסקרן...

כל עוד הסקנדינביוּת של הסרט לא תהפוך אותו למוזר מדי... וכל עוד העובדה שמדובר בסרט על דמויות של ילדים לא תגרע מהאפלוליות האימתית האיכותית שאני מצפה מסרט על ערפדים... בקיצור, תגידי איך היה

קרניjack

New member
ביקורת שלי על הסרט

דבר ראשון, הסרט רחוק מלהיות סרט ילדים למרות שהוא עוסק במערכת יחסים המוזרה שנוצרת בין הילדים. הסרט לא חוסך בדם, בגופות, בכל מיני סצנות מוזרות וחולניות , וכן, הוא אפל. רוב הסרט מתרחש בחשיכה, וכמעט כל הנופים הם מושלגים. שלג בכל מקום, מה שגם מקנה לסרט את האווירה המיוחדת שלו. מה שחמוד בסרט הוא התמימות, והוא לוקח את העלילה לאט לאט (אולי לאט מדיי) לחיים של ילדה בתור ערפד. מה הפריע לי בסרט זה שחסר אקשן, ושהוא "איטי", כלומר הדיאלוגים הם ממש שקטים, אין שם התלהמות או פרצי רגשות עזים של הדמויות, אין היסטריה ברמת הוליווד שרגילים לה בסרטי ערפדים אחרים. זה גם מה שלדעתי הופך את הסרט משונה מרוב סרטי הערפדים, ואולי העובדה שהוא בא משוודיה, מדינה שלא הפיקה סרט ערפדים מוכר - לפחות כאלה שמוכרים לרובינו
המערכת יחסים בין הילדים, על פני השטח נראת ילדותית ורגילה, מצד שני נראה כאילו היא גם בנויה מסיטיואציות שאנחנו רגילים להם מחיים של אנשים בוגרים יותר. סרט שונה, מומלץ, שהאווירה הצפון אירופאית השקטה וחשוכה נותנת לו גוון אחר

נפל באמצע../images/Emo58.gif

בדיוק כשהיא הגיעה לבית החולים וראו את הפנים של אבא שלה
אנסה לראות את ההמשך היום :)

בדנתמ

New member
ואיפה אפשר לראות אותו?

אם אני לא מהמורידים... איפה בטלוויזיה / דרייב אין מחתרתי / אתר אינטרנט של אונליין סטרימינג אפשר לראות אותו?

../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך לגבי כל מה שאמרת-

ורק אוסיף ואומר- אני בכיתי. אני כזאת נקבה, אבל בכיתי, זה היה כ"כ עצוב... \: ודווקא השקט והאיטיות לא הפריעו לי, זה הוסיף לסרט משהו נורא שונה, מעניין. כאילו, זה תרם להרגשה של המלנכוליה, העצב, הדרמה. אני חושבת שזה היה נורא במקום. (אגב, נורא אהבתי את הקטע ממש בסוף, בבריכה- שהאח הגדול של הילד בלי האוזן בא כדי לנקום, ויש מוזיקה מתנגנת ואז הילד פשוט בועט את הרדיו לתוך המים. זה היה *טוב*, זה ממש הוסיף)~ בכלמקרה, אני נורא אהבתי [:

ShAhArnavonXD

New member
בערוץ אחד יש תכנית שנקראת "טלסינמה"

והם הביאו קטע מהסרט... האמת שהקטע שהם הביאו היה דיי עלוב אז לא רציתי לראות את הסרט... אבל עכשיו,אולי בכל זאת אני אראה..נזק לא ייצא מזה בטוח.

למעלה