סרט ערפדים חדש- Let The Right One In

אז... כמו שציינתי מקודם-

אני מסכימה עם (כמעט- פירוט קצר למטה) כל מה שאת כתבת בביקורת שלך, ורק אוסיף ואומר- אני בכיתי. אני כזאת נקבה, אבל בכיתי, זה היה כ"כ עצוב... \: ודווקא השקט והאיטיות לא הפריעו לי, זה הוסיף לסרט משהו נורא שונה, מעניין. כאילו, זה תרם להרגשה של המלנכוליה, העצב, הדרמה. אני חושבת שזה היה נורא במקום. (אגב, נורא אהבתי את הקטע ממש בסוף, בבריכה- שהאח הגדול של הילד בלי האוזן בא כדי לנקום, ויש מוזיקה מתנגנת ואז הילד פשוט בועט את הרדיו לתוך המים. זה היה *טוב*, זה ממש הוסיף)~ בכלמקרה, אני נורא אהבתי [:

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif מה היה כל כך עצוב שגרם לך לבכות?

וכן, הסצנה בבריכה הייתה הכי חזקה...מאוד יפה ומחריד איך שהוא מתחת למיים עם עיניים עצמומות, ואז משם מקום פתאום רואים רגליים נסחבות ומפרפרות במים, ואז את הראש שנזרק לתוך המים, ולבסוף גם היד שנעזבת. זה היה מאוד חזק, ראיתי את זה כמה פעמים
מבין ארבעת הילדים שהיו שם, היא הרגה רק שלשה לא? היה את זה שישב על ספסל, שטמן את פניו בידיו והוא חי, לא? כי אני לא כל כך בטוחה מי נשאר חי בסוף.

../images/Emo58.gif הממ..

אני לא ממש זוכרת לגמרי מה גרם לי לבכות, אני חושבת שהקטע שהיא, כביכול, עוזבת גרם לי ליבב קצת... והיה עוד קטע אחד, אבל אני לא זוכרת ממש מה הוא היה. אוי, הקטע עם הראש שטובע לו לאיטו בתוך המים. חחחח... ונדמה לי שהיא הרגה רק את שני האחים. היה אחד שישב ובכה ונדמה לי שהבחור השני שהיה, עזב את המקום. (וואי, כ"כ ריחמתי על הילד שישב על הספסל ובכה |: )

בסה"כ אהבתי../images/Emo58.gif

באמת היה חסר "זוהר הוליוודי" בסרט, אבל אני מניחה שזה מה שמייחד אותו. אם היו ערפדים קשה לי להאמין שהם היו "זוהרים" כמו שבדרך כלל מציגים אותם. מה שכן היה לי מוזר, זה שלא הבנתי איך, ממכה כל כך קטנה, הילד איבד את האוזן. או שפשוט שכחתי מה בדיוק קרה, כי ראיתי את הסרט בחלקים (או שלא היה זמן או שנפל :/). גם האדישות של הילד לרציחות קצת עצבנה אותי. לפי דעתי הוא היה צריך להביע יותר רגש, ולא להיראות בדיכאון כל הזמן הזה. מה שכן, ה"קור" בסרט ממש גרם לי להרגיש קר בעצמי, כאילו אני שם. זה היה מאוד משעשע

למעלה