סרט מעניין!

omrilu

New member
מישהו אמר את זה פה פעם, אני לא זוכר מי

אבל תפסיק לנסות לחשב כל הזמן אחוזים והסתברות שממנה אתה מסיק שיש סיכוי ממש ממש ממש ממש קטן שיש אבולוציה. תנסה לחשוב על לוטו מה הסיכוי ומה ההסתברות שיצאו המספרים 6,5,12,45,36,9, ועוד מספר נוסף 34 וכל זה יצא בדיוק בתאריך 13.4.1984 ביום חמישי בשעה 13:56:12 ו40 אלפיות השנייה והבחור שזכה מצא את הכרטיס הזוכה על הרצפה, עכשיו תחשב את ההסתברות שזה יקרה לאורך..................בוא נגיד 5000 שנה דמיוניות, או קי? הגעת לסיכוי די אפסי לא? אבל זה קרה, לא עם המספרים המדוייקים האלה אבל כל הגרלת לוטו מבחינת אחוזים היא אפסית ואפשר למצוא עוד דוגמאות.

omrilu

New member
מעבר לזה, אני לא מבין, באמת לא מבין

איזו הוכחה יש לך שבגללה מאמין באלוהים? הרי כבר פירקו את רוב הדברים בטבע לגורמים, מצליחים לשכפל כבשים, עושים תינוקות במעבדה, מפרקים אטומים, והדת? איזו הוכחה רצינית יש לדת? השואה? ריבוי דתות? לדעתי רוב אנשי הדת הפשוטים הם פשוט פחדנים, אתה לא מוכן להבין שמסבירים לך דברים בהיגיון, בתור מישהו שמגדל נחשים אני יכול להגיד לך שיש מעברים ברורים מאוד מאוד בין נחשים לא ארסיים וארסיים והמעבר הזה נקרא תת ארסיים, תבדוק נחשים בשם תלום קשקשים, זעמן זייתני, יש להם ארס ומנגנון פרימיטיבי יותר משל הצפע. יותר מזה, לנחשים מסוג פיתון יש אגן !!!!!, כן כן , אגן ושאריות של רגליים, מה שמוכיח שהם התפתחו בסופו של דבר מלטאות. למה לחולד יש עיניים מכוסות? למה שפעת חוזרת כל שנה, קיצר, אתה בנאדם פחדן כי אתה מסרב לקבל עובדות ברורות כי אתה כל כך מקובע שזה ישנה לך את העולם.

איזה הוכחה יש לך להיא קיום אלוהים?

יש לי מספר הוכחות ובהמשך אני יראה לך אחת מהן אבל קודם לכן אני רוצה לברר כמה דברים 1.)"הרי כבר פירקו את רוב הדברים בטבע לגורמים, מצליחים לשכפל כבשים, עושים תינוקות במעבדה, מפרקים אטומים," אתה יודע מה, באמת! אבל באמת! אני מנסה להבין מה הקשר "שפירקו דברים בטבע" לבין האמונה באל סליחה, אדוני אבל ממש לא הבנתי אותך! (ואני גם חושב שאתה לא כל כך הבנתה את עצמך כי אתה טוען פה משהו מאוד מגוחך) 2.) "איזו הוכחה רצינית יש לדת? השואה? " מה הקשר השואה? אם השואה היא תירוץ להיא קיום אלוהים אז הקמת מדינת ישראל זה תירוץ לקיום אלוהים ואגב ועם כבר מדברים על דברים בלי הגיון הוכחתה את עצמך מספיק! ועכשיו הוכחה מספיק טובה (למי שבאמת מחפס את האמת) להצדקת התורה! בתורה תסריט מדויק מראש... ואפשר לראות הוכחה אם לוקחים את פרשת בחוקותיי ויקרא פרק כו' ולוקחים את פרשות סוף ספר דברים החל מפרשת "תבוא" עד כה' בדברים ומתחילים לקרוא בעברית מדוברת ללא פרשנות אנו יכולים לראות איך שהתורה חזתה מראש שעם ישראל יצא לגלות, יתפזר לכל מקום, יעבור גלות נוראית... התורה חוזה שעם ישראל יגיע למצב כל כך נואש בגלות שלו עד שהוא יגיד "על כי אין אלוקי בקרבי" בדיוק כמו אותם ניצולי שואה אומללים שאיבדו את האמונה שלהם אחרי השואה. אפשר ללכת עם האירועים ההיסטוריים שקרו לעם ישראל ולמצוא אותם מקופלים בתורה שנכתבה לפני אלפי שנים אז ישנם שתי אפשרויות: או שהתורה היא מסמך על אנושי, או שמישהו שייכתב את התורה בזמן מאוד מאוחר שהגלות כבר יצאה לדרך אבל אנחנו עם ישראל כותבים בעברית באותה שפה ומדברים באותה שפה אלפי שנים ויתרה מזאת עם ישראל זה עם הספר! זה עם שידע לקרוא ולכתוב בכל מהלך ההיסטוריה שלו. בשום מקום ובשום זמן לא ניתן היה לשתול לעם ישראל את תולדותיו אחרי שהם קרו, התנ"ך כבר תורגם לשפות זרות לפני מעל 2,200 שנה וכל העולם מסביבנו הכיר בתנ"ך כאמת. התנ"ך עבר מה שקוראים קנוזיצציה וכל אותיותיו נחתמו אי אפשר להוסיף אות מיותרת לתנ"ך ואנשים מסרו את נפשם שהתנ"ך יועתק מדור לדור בדייקנות של סופרי סתם אי אפשר לשתול את זה בשום מקום, התורה בפרוש מספרת לנו דברים שקרו אלפי שנים אחרי שנכתבה... שום בן תמותה לא היה יכול לחזות דברים כאלה מי שהיה יכול לחזות את מה שכתוב בתורה זה רק מישהו כל יכול ששולט בטבע ובהיסטוריה. וזה עוד כלום ממש כלום! ועכשיו ידידי איזה הוכחה יש לך להיא קיום אלוהים?

miyamoto

New member
יש לך הוכחה לאי-קיום פיל ורוד בעל שרביט

וחסר גוף מאחוריך? אם לא, כנראה קיים. אגב, אין שום קשר לנבואה שמבואה, מה שהתרחש לפחות למחצית מהעמים אם לא רובם ניתן להלביש על הסיפור.

"miyamoto " שוב החלקתה על המקלדת?

מה אתה בכלל משווה? כוח עליון זה דבר מאוד הגיוני ואני מאמין בוא בגלל כלים שיכליים ומעניין מאוד שווקא גדולי המדע כן האמינו בכוח עליון כגון: 1.) איינשטיין: איינשטיין נמנה בין המדענים הגורסים כי ההתבוננות בסדר ובתכנון שבטבע מעניקה להם את אותו הסיפוק הרוחני שאחרים מצאו באמונה. איינשטיין לא היה יהודי שומר מצוות, אבל האמין בקיומו של אלוקים וטען שלאור מחקריו לא ייתכן שהעולם מתנהל ללא השגחה עליונה ויד מכוונת. הוא זיהה את חוקי הטבע עם א-ל חי וקיים, ואף נתן את דעתו על מהותו. הגילויים במסגרת מדעי הטבע יש בהם כדי להעניק לנו תובנה מיוחדת לגבי מעשה ידיו של הא-ל. הכרת חוקי הטבע מעניקה בידינו ספר המפרט את הכללים המושלים ביקום. משום כך אך טבעי הוא שגם האסטרו-פיזיקאי הדגול סטיבן הוקינג מכתיר את חוקי הטבע בתואר ''רוח הא-ל''.1 איינשטיין היה לוחם החלטי ואמיץ למען עקרונותיו, ומעולם לא חשש לומר את דברו. עם-זאת היה נעים-הליכות ונדיב-לב, ובנפש חפצה נתן את שמו והעניק מזמנו ומכספו לנזקקים בכל רחבי העולם. במחקריו היה ממוקד וביקורתי ביותר כלפי עצמו. הוא האמין בפשטותם וביופיים של החוקים שביסוד היקום. כשמחקרו נעשה מסובך מדי, היה משנה את כיוון מחשבתו: ''אלוקים לא היה עושה זאת כך'', היה אומר. (אז מה גם איינשטיין לא יודע מה הוא מדבר?) 2.)אייזיק ניוטון:אייזיק ניוטון היה מאמין נלהב באלוהים (אז מה גם הוא לא יודע על מה הוא מדבר?) 3.)סטיבן הוקינג:סטיבן הוקינג רושם בספרו "עדיין נמשיך לחקור כדי לדעת את כוונאת הבורא" אז מה גם הוא לא יודע על מה הוא מדבר?) 3.)דרווין:לדרווין בכלל לא הייתה שאלה אם יש אלוהים כי זה היה ברור לו.(אז מה גם הוא לא יודע על מה הוא מדבר?) ועוד הרבה מדענים מין השורות הראשונות חושבים כמוני. אז מה"miyamoto" אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר? "איש בער לא ידע וכסיל לא יבין זאת בפרוח רשעים כמו עשב' להשמדם עדי עד"

miyamoto

New member
אין שום קשר בין המסקנות המדעיות אליהן הגיע

אדם מסוים לבין נכונות אמונתו. ניוטון היה קתולי, נולד למשפחה קתולית. כך גם דרווין (דרווין בכלל יועד בתחילה להיות כומר). אגב, אם אתה כל כך סומך על איינשטיין, אולי מוטב שתקרא את המשפט הבא שיצא היישר מפיו; "It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it." משום מה, יש לי תחושה שהאנגלית שלך לא בדיוק נהדרת, אז אעשה לך טובה ואתרגם. "היה זה, כמובן, שקר מה שקראתם אודות אמונותיי הדתיות, שקר עליו חוזרים באופן שיטתי. איני מאמין באל אישי ומעולם לא הכחשתי זאת אבל הבעתי זאת בבהירות. אם יש בי משהו אשר ניתן לכנותו דתי אז זו ההערצה חסרת-הגבולות למבנה העולם עד כמה שהמדע שלנו יכול לגלותו." אני מקווה שברור לך, איינשטיין לא האמין בכוח עליון, איינשטיין האמין שאלוהים נמצא ביופי של מורכבות היקום, בפואטיקה של המדע. ולמען האמת, בכלל לא אכפת לי במה האמין, מצידי שהאמין בסנטה קלאוס, אין הדבר קשור לכך שתורת היחסות שלו נכונה. פשוט מעצבן אותי כאשר מעוותים את אמונתו של איינשטיין. ועוד דבר, כוח עליון בכלל לא הגיוני. זו שטות גמורה, אולי אחת השטויות הגדולות שאמרת עד עכשיו בשרשור זה (ואמרת המון).

SilentMike

New member
תיקון:

דרווין היה בן למשפחה אנגליקנית. וגם ניוטון. גליליאו היה קתולי.

miyamoto

New member
הכניס לי?

תיקן אותי, זה הכל. אני מניח שמוגזם לצפות ממך להבין זאת. מקודם דעתו של איינשטיין על אמונה היתה כה משמעותית עבורך, ומה עכשיו? לפתע אינו בר-סמכא בנושאים כאלו?

Wolverchenus

New member
אם תיקון זו הכנסה בעיניך,

מה היית אומר שהפורום עשה לך כל היום? הייתי אומר לך מה אני חושב שעשו לך פה אבל מפאת גילך זה לא ראוי. זה מתחיל בפועל פ-ת-ח.

לעומת זאת, כל אדם בפורום שהתייחס אלייך -

שזה אני , ועוד - הממ.. 3 חבר'ה שהצלחתי לספור - גרמו לך להראות כמו ילד קטן ואומלל ש א.לא יודע לכתוב ב.לא יודע לקרוא ג.לא יודע כלום על אבולוציה ד.לא יודע כלום על יותר מדי בכלל אבל היי, למה שזה יגרום לך להרגיש רע עם עצמך.. העיקר שיהוה שומר שם למעלה, לא?

זה גם חלק מהעיקר אבל לא מדוייק

ההבדל ביני לבינך שלי לא אכפת מה יגידו עלי (ובטח לא חבורת לייצנים כמותחם) כי לי יש את האושר הפנימי. וגם עוד לפני שבאתי לפה ידעתי שלא הולכים "לנשק" אותי בפורום הזה. ומי סיבה פשוטה שילד בן 14 בא אליכם ורוצה לשנות לכם הרגלי חיים אז אתם ישר נתפלים עליו.ולמרות כל זה באתי לפה כי ממש לא אכפת לי מה יגידו עלי. וביניינו כל מה שאמרו עלי עד עכשיו זה דבר אחד "יש לך שגיאות כתיב" למרות ששגיאות כתיב בכלל לא קשור לשכל כי שכל זה אינטליגנציה וחוכמת חיים ובטח שלא "שגיאות כתיב" "יגרום לך להרגיש רע עם עצמך" הלו בן אדם חח אתה לא חושב שקצת נסחפתה???????

"חבורת ליצנים *כמוחם*"

אני מבין שהאושר הפנימי שלך אינו כולל לכתוב "כמוכם" כפי שנהוג בשפה העברית? וואו, הלוואי אליי להיות עד כדי כך מאושר שאני לחלוטין אנטוש את כליי השפה והניסוח. אולי בארץ האושר הפנימי זה לא משנה כמו בשאר העולם. "ומי סיבה פשוטה שילד בן 14 בא אליכם ורוצה לשנות לכם הרגלי חיים אז אתם ישר נתפלים עליו.ולמרות כל זה באתי לפה כי ממש לא אכפת לי מה יגידו עלי. וביניינו כל מה שאמרו עלי עד עכשיו זה דבר אחד "יש לך שגיאות כתיב" למרות ששגיאות כתיב בכלל לא קשור לשכל כי שכל זה אינטליגנציה וחוכמת חיים ובטח שלא "שגיאות כתיב" "יגרום לך להרגיש רע עם עצמך" הלו בן אדם חח אתה לא חושב שקצת נסחפתה???????" חחח, ילדונצ'יק. אתה מרגיש זוועה. נכנסת לפורום הזה וניסית להראות שאתה חכם ולשנות אנשים שאינך מכיר , וכל אדם ואדם בפורום בז לך, הוציא אותך דביל, לעג לך וצחק עלייך. אתה מרגיש זוועה , ואתה יודע את זה. חבל. לא שאני מרחם עליך. מי שמדבר על "נספחתה" (עוד פעם, זה שזה נגמר בפתח לא אומר שזה נגמר בה, זה "נספחת", יא ילד קטן ועילג) - אתה מנסה לשנות לנו הרגלי חיים ואתה טוען ש*אני נסחפתי* רק כי אני חושב שנעלבת מהסיבה הפשוטה שכולם בפורום לועגים לך וחושבים שאתה אוויל גמור? וואו, ממש ניחוש פרוע... שילד בן 14 שלא מבין כלום יעלב מזה שזרים בוגרים ממנו בגיל ובידע יחשבו ויוציאו אותו אידיוט. פחחחחחחחחחחח, פרוש לדוקים, נער שמיים קטן. אגב, אתה ממש חוצפן כפוי-טובה ,כי חלק גדול מהמגיבים אלייך לא התנפל אלייך ובטח שלא "ישר". זה רק כשהתחלת לקלל כמו איזה ערס וואחש וללכלך פה על כולם (וזה אחרי שפרסמת הודעות שקריות ונבזיות) שהתחילו להגיב חזרה לדברים שאמרת. אם אתה רוצה לרענן את זכרונך, ראה כיצד הגיבו להודעותיך הראשוניות. אף אחד לא התנפל עלייך, פינוקיו. אתה התנפלת עלינו. כמה חבל שאתה דחליל קטן ואנחנו חבורה של אתאיסטים גדולים ומרושעים שכשאנחנו מתנפלים עלייך בחזרה - אתה נשאר למטה. קשה, קשה להיות הבריאתן היחידי בעמדת מיעוט , לא? אני מקווה שתרגיש יותר טוב בבוקר ולא תבכה על זה הרבה בלילה. תמיד תוכל להתנחם בתחביביך, בין היתר ,נגיעה סלקטיבית בציצים. (הלוואי וגם לי היו ציצים שהייתי יכול לגעת בהם . חברה שלי לא הייתה אוהבת את זה, אבל זה יהיה הסוד הקטן שלנו, אוקיי?)

סלח לי ידידי

להזכירך ילד בין גילי אתה יודע מה עושה? אני אגיד לך: משחק כדור רגל,מעשן נרגילה,וממזמז בנות. "לדונצ'יק. אתה מרגיש זוועה. נכנסת לפורום הזה וניסית להראות שאתה חכם ולשנות אנשים שאינך מכיר , וכל אדם ואדם בפורום בז לך, הוציא אותך דביל, לעג לך וצחק עלייך. אתה מרגיש זוועה , ואתה יודע את זה. חבל. לא שאני מרחם עליך." חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח ועוד הפעם חחחחח. מה נסגר איתך בן אדם? מה שאתה ושני חברייך נתפסתם בזה זה רק "השגיאות כתיב" לא יותר מזה. אני ממש אשמח אם תראה לי מישהו שהוציא אותי "דביל".דווקא להפך תראה כמה מטומטם אתה עד כדי כך שאתה את רוב הזמן שלך את מקדיש לדבר עם ילד בן 14 פחחח עלוב. סלח לי שאני רושם בצורה כזאת פשוט אני חייב: אתה מאלץ את חברה שלך להביא ביד ולמה? בגלל שאתה מדבר עם ילד בן 14 חחחח.(אני מקווה שהיה מביאה ביד ולא בוגדת בך עם איזה כושי)

miyamoto

New member
מעשן נרגילה?

בדקת מה יש בטבק? אולי זה קשור לשגיאות הכתיב שלך והתחביר הקלוקל... עוד לא שמת לב? כבר קטלנו אותך שוב ושוב, פשוט עצוב שאינך מבין זאת. אגב, אני משוכנע שבמשפט האחרון שכתבת גרמת לאלוהים לאהוב אותך. כל כך אינפנטילי.

אחחח, טוב, זה היה קצת כיף, אבל די.

יפה שהצלחת לשכוח את זה שכולם בזים לך על הדרך. אפילו אם אתה לא מבין למה זה טוב. אה כן, ואת העובדה שאתה הודית שאתה גם לא יודע אנגלית טוב. ושגם את העובדה המצערת הזאת חשפנו. אבל אתה משום מה מאמין שחשפנו רק את ה"שגיאות כתיב" (אגב, גם שגיאות ניסוח, אבל מה אכפת לך מכמה עובדות מציקות). בכל מקרה, אני מבין מה הולך כאן. אתה ילד קטן ומפונק ודי דביל שלא ממש מתעניין בעובדות או במה שאומרים לו. ופשוט אוהב להכנס למקומות שבהם הדעות שלו לא מקובלות ולקלל את כולם כשהם לא אומרים עליהן אמן או שהם מוציאים אותך אידיוט. קצת קשה לי ללעוג לך הרבה עכשיו, כי אתה בכל זאת בכיתה ח' ועוד לא התחלת לטעום אפילו קמצוץ מהחיים האמיתיים ומאחריות ולמעשה... מכלום. אתה אולי התפתחת קצת גופנית ואתה לא הדחליל-על-מקל שהיית לפני שנתיים.. אבל אתה עדיין ילד. וילד די גרוע, עם זה. כי אני לפחות בתור ילד ניסיתי לכבד בוגרים ממני וכאלה שיודעים יותר ממני כשבאתי ושאלתי לעצותיהם.. ולא התחלתי להתבכיין ולקלל כמו מטומטם כשהדברים לא הלכו לרוחי. אתה יודע מי עושה דברים כאלה? פחדנים. וזה בעיקר מה שאתה. ילד קטן ומפוחד. אה כן, ובבקשה אל תדבר על חברה שלי (משום מה חשבת שאני אציין עובדות לגבי חיי המין שלי בפורום, שזה די אופייני לנער חסר-בינה שכמותך. זה לא מה שעשיתי - פשוט מצאתי את זה מגוחך שכתבת "התחביב שלי זה לגעת בציצים" - כאילו אין אישה מחוברת לציצים האלה ואתה פשוט נוגע בציצים כרותים כל היום. לכן אמרתי שאם הייתי עושה את זה אז חברה שלי הייתה מתעצבנת.) אבל היי, זה לא במקום לדבר על דברים כאלה בפורום.. "אולי בצ'כונה , שאתה משחק כדורגל עם חברים שך". בזה אתה בטח לא רע, נכון? אה, ואם אתה רוצה דוגמות לזה שהוציאו אותך דביל - ראה את רוב השרשור להלן. פשוט תקרא את הדברים שאתה כתבת ואת התשובות שקיבלת.

למעלה