"חבורת ליצנים *כמוחם*"
אני מבין שהאושר הפנימי שלך אינו כולל לכתוב "כמוכם" כפי שנהוג בשפה העברית? וואו, הלוואי אליי להיות עד כדי כך מאושר שאני לחלוטין אנטוש את כליי השפה והניסוח. אולי בארץ האושר הפנימי זה לא משנה כמו בשאר העולם. "ומי סיבה פשוטה שילד בן 14 בא אליכם ורוצה לשנות לכם הרגלי חיים אז אתם ישר נתפלים עליו.ולמרות כל זה באתי לפה כי ממש לא אכפת לי מה יגידו עלי. וביניינו כל מה שאמרו עלי עד עכשיו זה דבר אחד "יש לך שגיאות כתיב" למרות ששגיאות כתיב בכלל לא קשור לשכל כי שכל זה אינטליגנציה וחוכמת חיים ובטח שלא "שגיאות כתיב" "יגרום לך להרגיש רע עם עצמך" הלו בן אדם חח אתה לא חושב שקצת נסחפתה???????" חחח, ילדונצ'יק. אתה מרגיש זוועה. נכנסת לפורום הזה וניסית להראות שאתה חכם ולשנות אנשים שאינך מכיר , וכל אדם ואדם בפורום בז לך, הוציא אותך דביל, לעג לך וצחק עלייך. אתה מרגיש זוועה , ואתה יודע את זה. חבל. לא שאני מרחם עליך. מי שמדבר על "נספחתה" (עוד פעם, זה שזה נגמר בפתח לא אומר שזה נגמר בה, זה "נספחת", יא ילד קטן ועילג) - אתה מנסה לשנות לנו הרגלי חיים ואתה טוען ש*אני נסחפתי* רק כי אני חושב שנעלבת מהסיבה הפשוטה שכולם בפורום לועגים לך וחושבים שאתה אוויל גמור? וואו, ממש ניחוש פרוע... שילד בן 14 שלא מבין כלום יעלב מזה שזרים בוגרים ממנו בגיל ובידע יחשבו ויוציאו אותו אידיוט. פחחחחחחחחחחח, פרוש לדוקים, נער שמיים קטן. אגב, אתה ממש חוצפן כפוי-טובה ,כי חלק גדול מהמגיבים אלייך לא התנפל אלייך ובטח שלא "ישר". זה רק כשהתחלת לקלל כמו איזה ערס וואחש וללכלך פה על כולם (וזה אחרי שפרסמת הודעות שקריות ונבזיות) שהתחילו להגיב חזרה לדברים שאמרת. אם אתה רוצה לרענן את זכרונך, ראה כיצד הגיבו להודעותיך הראשוניות. אף אחד לא התנפל עלייך, פינוקיו. אתה התנפלת עלינו. כמה חבל שאתה דחליל קטן ואנחנו חבורה של אתאיסטים גדולים ומרושעים שכשאנחנו מתנפלים עלייך בחזרה - אתה נשאר למטה. קשה, קשה להיות הבריאתן היחידי בעמדת מיעוט , לא? אני מקווה שתרגיש יותר טוב בבוקר ולא תבכה על זה הרבה בלילה. תמיד תוכל להתנחם בתחביביך, בין היתר ,נגיעה סלקטיבית בציצים. (הלוואי וגם לי היו ציצים שהייתי יכול לגעת בהם . חברה שלי לא הייתה אוהבת את זה, אבל זה יהיה הסוד הקטן שלנו, אוקיי?)