סרט מדהים!

• פותח הנושא or152
  • פורסם בתאריך

Lucy Wiggin

New member
Irreducible complexity

מה עוד חדש? הסיבה שאתה רואה את כל המנגנונים המסובכים ביצורים כיום היא שכל היצורים שלא היו להם מנגנונים מוצלחים מספיק פשוט לא שרדו! כך התקבל הרושם של עיצוב, בעוד שלמעשה המורכבות היא תוצר של לחצים סביבתיים.

"המורכבות היא תוצר של לחצים סביבתיים"..../images/Emo210.gif

ללחצים סביבתיים, אין את היכולת ליצור שעון(השען העיוור מוכר לך?),וגם אם ישנה היכולת...צריך הוכחה ,וכזו אין עדיין.. אז לומדים מקל וחומר-אם זה נראה תוצר של ישות תבונית,אז ישות תבונית בראה זאת,עד שיוכח אחרת!
ובקשר למדענים שאינם מאמינים באבולוציה http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1836468

Lucy Wiggin

New member
כן, קראתי את השען העיוור.

האם אתה עשית אותו הדבר? פינוקי, כבר הצהרת שלא משנה מה, לא תאמין באבולוציה. להסביר לך את התיאוריה זה בזבוז זמן מבחינתי.

"פינוקי, כבר הצהרת שלא משנה מה"-ממש לא!!!../images/Emo12.gif

לידיעתך לוס.....בעבר האמנתי (קצת) באבולוציה,הרי חשבתי "הם מדענים הרי.הם בטח לא ימכרו לי לוקשים"...עד שהופתעתי משטיפת המוח ה"מדעית",אט אט גיליתי את פורום אבולוציה(לפני כמה שנים)..ונתקלתי(לשמחתי)במאמרים של "פגוש בדב שכול", קראתי שוב ושוב את הודעותיו והבנותיו(גם כיום אני עושה זאת).....כדי להיות בטוח שלא ימכרו לי לוקשים יותר... ועוד לחשוב שהייתי מתווכח בעבר עם דתיים.....נ.ב-אם תראי לי הוכחה של ממש לאבולוציה אני אקבל אותה!הולך?נסי....

Lucy Wiggin

New member
אבל כבר הצהרת את זה לפני כמה עמודים.

אני זוכרת את זה בבירור. וגם הצהרת שהביולוגים עברו שטיפת מוח.

אולי טעיתי בניסוח......בכל אופן....

יש לך הוכחה לאבולוציה שאינה אמבילוונטית,לוס?... אגב.מה דעתך על כך שישנה רשימה, של מאות מדענים שאינם מקבלים את האבולוציה?האמנם כולם אדיוטים?(חלקם אגב ,ביולוגים)

Lucy Wiggin

New member
יש לי הוכחות שאינן אמביוולנטיות *בעיני*

לפגוש, שאתה מסתמך עליו, יש הגיון מאוד שונה משלי... וכן, בארה"ב, אחד מתוך 667 ביולוגים וגיאולוגים לא מקבל את האבולוציה. לא הייתי קוראת להם 'אידיוטים' אלא פשוט אנשים שמעדיפים, במקרה זה, את מה שלימדו אותם על ברכי אימם, ומה שהקהילה בהם חיים מאמינה בו, על פני המדע. הייתי מופתעת אם לא היו כאלה - הרי כוחה של הדת חזק מספיק כדי לגרום לאנשים להטיס מטוסים לתוך בניינים. אותו כוח הוא שגורם לאנשי מדע לשלול אותו לטובת האמונה. שים לב גם שהם אינם מציעים תיאוריה מדעית אחרת כחלופה לאבולוציה, כלומר, שאי-הקבלה שלהם מבוססת על אמונה בלבד.

"יש לי הוכחות שאינן אמביוולנטיות *בעיני*"..

משפט בעייתי משהו...(אגב,לא סמכתי בעיניים עצומות על פגוש,עד שקראתי מספיק מאמרים שלו ,כדי לדעת שהוא לא חרטטן). אם האבולוציה היא עובדה לדעתך...מדוע שמאות ביולוגים יחלקו עליה?הם נהנים לשים עצמם ללעג?האם את מכירה מדענים ,החולקים על כך שהעולם עגול?נכון שלא?....זה מוכיח שתיאוריית האבולוציה היא פרשנות אישית,ותו לא..

Lucy Wiggin

New member
0.15% מהביולוגים והגיאולוגים זה מספר,

אם נשאל מונח מחז"ל, בטל בשישים. כמו שאמרתי, זה לא שהם תומכים בתיאוריה *מדעית* אחרת, הם תומכים בA magic man did it. הם נהנים לשים עצמם ללעג? למה לעג? אם אתה חי בחגורת התנ"ך האמריקנית, ועובד במוזיאון הבריאה או במכון לחקר הבריאה, הרי שאתה גם מרוויח כך את פרנסתך, וגם את הערצת הקהילה. זה מוכיח שתיאוריית האבולוציה היא פרשנות אישית,ותו לא איך? האם את מכירה מדענים ,החולקים על כך שהעולם עגול?נכון שלא? אם זה היה מפריע לאמונה שלהם בבורא, אני בטוחה שכמה היו חולקים על כך.

"אם זה היה מפריע לאמונה שלהם"....

אז הם היו טוענים שהעולם הוא שטוח?.......חשבי שוב.....זה לא רציני..

אגב-"A magic man did it "...

ומה רע בזה?..האם אין זה פלא ,שהאויר שאנו נושמים ממלא אותנו בחיות,על אף שהוא בלתי נראה לעין?האין זה סוג של קסם? האין זה פלא שדומם יהפוך לחי באבולוציה?האין זה פלא ,שאבולוציה עיוורת תיצור צ'יטה ,השועטת במהירות של 120 קמ'ש? או ציפור הקוראת תיגר על כוח המשיכה?הידעת כי צוללות ומטוסים, נבנו על סמך תכונות עולם החי?האין זה מצחיק שאדם תבוני ,לומד את יסודות האוירונאוטיקה ,מתוצר של הליך לא תבוני?...היש קסם ללא קוסם?...

Lucy Wiggin

New member
הקישור שנתת מקשר למחקר

(שגם דוקינס מביא בThe God Delusion) על כך שרק 0.15% מן הביולוגים והגיאולוגים הם בריאתנים - אחד מכל 667. http://www.gate.net/~rwms/EvoCreationScientists.html

Trance O Matic

New member
בנושא אחר, באמת מעניין אותי

אם ימצאו חיים במערכת השמש (ממצאים רבים החוזרים על עצמם, חיים או מתים או מאובנים...) בקטריות, חד-תאיים, חיים הדומים לחיים פה. (איך אפשר להבחין בחיים שממש לא דומים לחיים בכדור-הארץ?) מעניין אותי מה יגידו הבריאתנים. מחזק את טענותייהם או ממש מחליש את טענותייהם...

בריאתנים פשוט ימציאו

(כרגיל) איזשהו הסבר (כמובן בלתי ניתן לבחינה, כי לא יהיה חדש תחת השמש, לא משנה אם השמש נמצאת בגלקסיה אחרת) שיתאים למערכת האמונות הניאוליטית שלהם. על כל פנים, יש קריטריונים לחיים שהם עצמאיים מהמרכיבים החומריים של החיים על כדור-הארץ. גם אם החיים על פלנטה אחרת יהיו (איכשהו ,אני סתם אומר, ואני לא בטוח בכלל שדבר כזה הוא אפשרי) מבוססים על, נגיד, חומרים אי-אורגנים כמו ברזל או עופרת, ולא על פחמן (רק לחשוב על איך מולקולות החיים שלהם יראו גורם לי להסמיק שבכלל כתבתי את זה) הנקודה היא, אבל, שזה לא משנה ממה המרכיבים של חייהם יהיו - אם הם יעמדו בקריטריונים של ההגדרה של החיים, אז אנחנו נוכל לזהות אותם.

or152

New member
מה נסגר איתך בן אדם?!?!?

תפסיק כבר עם המילה הזאת "בריאתנים"........... כל תגובה שלך חייבת לכלול את המילה "בראיתנים"! די!

Lucy Wiggin

New member
קודם כל, אני בחורה.

מה שהיית יודע אילו שמת לב לניק שלי או להתכתבויות שלי עם אנשים אחרים בפורום. דבר שני, מה רע במילה בריאתנים? ולמה אתה לא עונה לעניין? הייתי לפחות מצפה שתודה שהפרכתי את טענתך בנוגע לחוק השני.

or152

New member
קודם כל,לא התכוונתי אלייך!

אבל גם לך לא חסר,אני מבין שאתם מאוד "אוהבים" את המילה הזאת "בריאתנים"...אבל...תפסיקו (את וחבר שלך Escherichia Coli, ששמו כן הוא,"חיידק". להשתמש יותר מידי במילה הזאת.) < דבר שני, מה רע במילה בריאתנים?> אין שום רע! אבל לא כל הודעה שלכם, חייבל לכלול את המילה "בריאתנים" (במינון,את יודעת!) < ולמה אתה לא עונה לעניין?> אם היית מספיק חכמה בכדי לראות שלא כתבתי את זה לך,אז בכלל לא, היית שואלת את מה ששאלת עכשיו! < הייתי לפחות מצפה שתודה שהפרכתי את טענתך בנוגע לחוק השני> בנוגע למה שכתבת אני ממש לא מבין,אבל אני אבדוק את זה,ועם את באמת צודקת אני אני יודה.

אמ.. קודם כל, קח נשימה עמוקה,

אחרי זה, תנסה לקרוא למי כתבתי ומה כתבתי.. לא כתבתי לך, ומי ש*כן* כתב לי, הזכיר בריאתנים. אז כתבתי לו בחזרה על בריאתנים. עכשיו נרגעת?

למעלה